Şimdi Ara

Asus N61JQ laptop elektrik almıyor/hangi servise göndermeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus N61JQ-JX054V model yaklaşık 4 senelik notebook'uma, adaptörünün ledi yanmasına rağmen elektrik gelmiyor, power düğmesine basınca her hangi bir tepki alamıyorum. pili ve adaptörünü çıkarıp bekledikten sonra ayrı ayrı pil ve adaptörle çalıştırmayı denedim ama yine olmadı. işin ilginç tarafı bilgisayarı çalışır halde bırakmıştım, yaklaşık 6 saat önce normal bir şekilde kapatmıştım ve toplayıp çantasına kaldırmıştım.

şimdi diceksiniz ki bu tarz konulardan zilyon tane varda işte niye arama özelliğini kullanmadında..

Benim burdaki asıl amacım, şu zamana kadar bilgiyasar açısından servislerle işi olmamış biri olarak, bilgisayarımı hangi servise göndereyim, nereyi tavsiye edersinizi öğrenmek... zira lüleburgazdayım ve başka il-ilçelere kargoyla göndermem gerekiyor bu yüzden güvenilir bi yer olması lazım... mesela şöyle bir yer buldum internette: BTS Bilişim:www.asusservis-tr.com/index.html

ha tabi benim kendi başıma pc yi düzeltme adına yapabileceğim bişey varsa memnuniyetle dinlerim o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HCT -- 7 Ocak 2015; 22:22:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.