Şimdi Ara

ASUS N61VG-253DV Touchpad Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz hafta pazar günü (20/12/2009) Fulya'da yeni açılan Bimeks Markt 'tan arkadaşımla birlikte 2 adet ASUS - N61VG CORE2 DUO P8700 2.53GHZ-4GB-500GB-16"HD SL-CAM-BT-1024MB GT220-DVDRW-W7PRE model netbook satın aldık. Ertesi gün arkadaşımla beraber makinaları yan yana getirip inceleme yapalım dedik ve şöyle bir sorunla karşılaştık. Laptop'umun touchpadine parmağımı koyup kımıldatmadan beklettiğimde, mouse oku titreyerek milim milim kaymaya başlıyor. Aynı işlemi arkadaşımın makinesinde denediğimizde gayet rahat bir şekilde mouse oku kontrol edilebiliyor ve sabit bir şekilde bekletilebiliniyordu. Sorunun benim touchpadimin hassasiyet ayarlarından olabileceğini düşünerek "DENETİM MASASI --> FARE" ayarlarından düzeltebilmek umudu ile ayarlamaya çalıştım. Fakat hiçbir düzelme belirtisi göremedik (Üstelik arkadaşımda da olan aynı model makinadaki ayarların ayarlı olmasına dikkat ederek). Laptopu çalışma masamda kullanırken wireless mouse kullanıyorum ve böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.
    Counter Strike Source oynarken de touchpadi kullanarak sağa sola döndüğümde LAG varmış takılarak hareket ediyor ve dönüyor. Fakat wirless mouse'mu taktığımda gayet akıcı ve takılmayan bir görüntüyle oynayabiliryorum.

Sayın DH Üyeleri,

Aranıza bu marka ve model laptop'u alıpta benzer veya aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cwunch -- 25 Aralık 2009; 11:17:39 >

• Bende de aynı sorun oldu ilk günden ama sonradan fark ettim ki donanımsal bir sorun yok,sorun yazılımda.Sistem ve özelliklerinden bunun multiouch yazılımını kaldırdığında sorun düzeliyor.Multitouch özelliğide kaybolmuyor bazı özellikleri gidiyor ama en önemli olan kısımları kalıyor.Mesela orta tık,sağ tık birde scrool özelliği yazılımsızda çalışıyor
  • Eywallah cevizkıran benide sinir etmişti bu titreme. EDK gibi bi multitouch özelliği var son sürümünü yükledim önce fayda etmedi bende kaldırdım şu an gayet akıcı.

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR... MULTITOUCH PROGRAMINI KALDIRIN ve YENİDEN BAŞLATIN PC'yi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS M51Vr <PAYLAŞIM NOKTASI >
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.