Şimdi Ara

Asus notebook donma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 saat önce laptopta kulaklıkla ilgili bir problemi çözmek için Virtual Audio Cable adında sanal ses sürücüsü yükledim. Sorunuma çare olmayınca program ekle kaldır dan silmek istediğimde bir hata verdi ve laptop dondu. O saatten beri de kaç kez restart atıp başlatmama rağmen açılıştan 2 dakika sonra yine donuyor. Sadece komut istemiyle güvenli modda erişip kullanabiliyorum. Ağ istemi ile güvenli mod da aynı şekilde donuyor. Defalarca sfc /scannow yaptım, advanced system care ile komple tarama yapıp sorunları düzelttim ama nafile. chkdsk /r da denedim chkdsk /f de denedim. İkiside yeniden başlama sonrası kontrol işlemi yaparken donuyor. Msconfig den kontrol ettim yeni birşey varmı diye yok yani başlangıçta açılıp pc yi kilitleyen birşey yok. Allah rızası için nedir bu problem neden kaynaklanıyor nasıl çözerim bir yardımcı olun. Bu arada virtual audio cable ı komut istemi ile güvenli mod açıkken silebildim. Aynı hatayı verdi ama sonra sildi. Yinede sonuç aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşletim sistemi Windows 7 bu arada.

• Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim halledemedim hala

• Güvenli modda bile hata verdirdiyse bu program sistemin bazı dosyalarına zarar vermiş olabilir görev yöneticisi işlemler bölümüne bir bakın sistemi hangi uygulamalar kullnıyor devre dışı bırakın birde donduğunda işlemci kullanımı ne kadar oluyor onu da gözlemleyin sisteminize virüste atmış olabilir taradınız mı hiç?
  • İşlemleri de kontrol etmiştim hocam bir farklılık yok. Normal modda işlemciyi kontrol edecek kadar vakit olmuyor. Yarın bir pc bulup kurtarma diski yapıcam bir o kaldı geriye.

• quote:

Orijinalden alıntı: un.rayo

Arkadaşlar 3 saat önce laptopta kulaklıkla ilgili bir problemi çözmek için Virtual Audio Cable adında sanal ses sürücüsü yükledim. Sorunuma çare olmayınca program ekle kaldır dan silmek istediğimde bir hata verdi ve laptop dondu. O saatten beri de kaç kez restart atıp başlatmama rağmen açılıştan 2 dakika sonra yine donuyor. Sadece komut istemiyle güvenli modda erişip kullanabiliyorum. Ağ istemi ile güvenli mod da aynı şekilde donuyor. Defalarca sfc /scannow yaptım, advanced system care ile komple tarama yapıp sorunları düzelttim ama nafile. chkdsk /r da denedim chkdsk /f de denedim. İkiside yeniden başlama sonrası kontrol işlemi yaparken donuyor. Msconfig den kontrol ettim yeni birşey varmı diye yok yani başlangıçta açılıp pc yi kilitleyen birşey yok. Allah rızası için nedir bu problem neden kaynaklanıyor nasıl çözerim bir yardımcı olun. Bu arada virtual audio cable ı komut istemi ile güvenli mod açıkken silebildim. Aynı hatayı verdi ama sonra sildi. Yinede sonuç aynı.

Bir DH sözü vardır hani "FORMAT AT DÜZELİR"...

• Bizim İnsanımızda Bir Algı Oluşmuş Kardeşim Format At Düzelir'de Her Dakika Format Atarsan PC'nin Anasını Bellersin.Sana Gelince Kardeşim Bilmediğin Programları Yüklüyorsun Ondan Sonra Vay Anam Vay Belki Bir Virüs Yada Sistemini Ele Geçirmeye Çalışan Farklı Yazılımlar Olabilir.Dikat Et Orjinal Olmayan Lisansı Olmayan Belirsiz Programları Ve Oyunalrı Yükleme 100-200 Lira İçin 2000-3000 Liralık Makineden Olacaksın Umarım Dikate Alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41B050C84 -- 24 Temmuz 2015; 10:38:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Asus X550JK BIOS Problemi
    6 yıl önce açıldı
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DieAnotherDay_

Bizim İnsanımızda Bir Algı Oluşmuş Kardeşim Format At Düzelir'de Her Dakika Format Atarsan PC'nin Anasını Bellersin.Sana Gelince Kardeşim Bilmediğin Programları Yüklüyorsun Ondan Sonra Vay Anam Vay Belki Bir Virüs Yada Sistemini Ele Geçirmeye Çalışan Farklı Yazılımlar Olabilir.Dikat Et Orjinal Olmayan Lisansı Olmayan Belirsiz Programları Ve Oyunalrı Yükleme 100-200 Lira İçin 2000-3000 Liralık Makineden Olacaksın Umarım Dikate Alırsın.

Yok bilmediğim programdan değil bildiğim bir kaynaktan indirdiğim dosyada beklemediğim şekilde virus çıktı. Neyse sonunda hallettim zaten. Ben yazılımsal hata aradım durdum bütün gece neyseki sonunda farkettim de kurtuldum illetten

• Dediğim Gibi Dikatli Ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.