Şimdi Ara

ASUS P4 P800-X overclokyapamadım pat desteğini nası enable yapcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS P4 P800-X overclokyapamadım yani yaptım açılısta failed dedi .pat desteğini nası enable yapcam yani varmı böyle bişey

• o/c için biosu kurcala kardes bintane ayar var ama çarpanlara dikkat et ram cpu es zamanli dikkat deneme yanilma yap bide destekledigi son noktayi bul. Bios bide anakart cd sine bak. ve önemli bir nokta daha asus com dan bios update çok isine yariyacak yeni özellikler ekleniyor ve o/c için daha iyi. Daha ayrinti istersen yazarim.
  • biosa girdim zaten overklok ta %5%10%15%20%30 secenekleri vardı onları sectim ama acılışta overklok failed normal ayarları yukleyi tercih etmek zorunda kaldım

pat ne yani onuda biostan mı enable yapcaz yoksa zaten kullanıyormudur
  • biosa girdim zaten overklok ta %5%10%15%20%30 secenekleri vardı onları sectim ama acılışta overklok failed normal ayarları yukleyi tercih etmek zorunda kaldım

pat ne yani onuda biostan mı enable yapcaz yoksa zaten kullanıyormudur
  • evet kardes biosta pat i bul ve disable yap. Bak olay su. Intell spedstep eist amd Cool&Quiet güç yönetimi var bunlar cpu bostayken güç düsürüp enerji tasarufu isi kazanci ve sessizlik sagliyor ama o/c için bunlari kapatman gerek. Ayrica saat hizini yüksek tutarsan 1,75 v geçme sürekli isiya bak yakma sonra Ram dede 3,2 v alti yap. Manuel yaparsan ram ayarlarini nida yap es zamanli yap yani cpu ile. bide hepsini tek tek dene hangisinde açilirsa sistem özelliklerini yaz bide rem markasi ddr 400 felan cpu ne ? cpu fan ne kasa ne bilmek gerek iyi bir is için
  • ram 512 nanya dual takılı

işlemci p4 3.00 ht prescoot

kasa everest 400 w

böyle
  • dostum overclock bölümüne topic açarsan daha çok yardım alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.