Bildirim
ASUS P4P800-X ANAKART BİOS SORUNU YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
indirdiğin bios anakartınla uyumlu olmayabilir bu yüzden yeniden başlattığında eskiyi yeniden yüklüyor olabilir emin misin doğru bios indirdiğinden ?? -
ya bios sürümü dogru kendi sitesinden indirdim sonra asus un windosun kendi üzerinden kurdugu bios programını indirdim biosu yükledim bu defa biosun sürümünü yükledigimi gösteriyor ama yeniden başlattıgımda bios a giriyorum eski sürüm windos açıldıgında windowstan bakıyorum asus programı ile yeni sürüm yüklü gösteriyor anlamadım gitti. -
quote:
Orjinalden alıntı: LORDX
ya bios sürümü dogru kendi sitesinden indirdim sonra asus un windosun kendi üzerinden kurdugu bios programını indirdim biosu yükledim bu defa biosun sürümünü yükledigimi gösteriyor ama yeniden başlattıgımda bios a giriyorum eski sürüm windos açıldıgında windowstan bakıyorum asus programı ile yeni sürüm yüklü gösteriyor anlamadım gitti.
öncelikle neden bios update yapmak istiyorsun ???
çok ihtiyaç olmadıkça önerilmez bildiğin gibi.
bu arada baktım en son bios beta versionmuş eğer bunu yüklediysen o yüzden öyle bir problem yaratmış olabilir beta bios yüklemeni tavsiye etmem -
ya biosta problem war onun için yeniden yüklemem gerek beta bios ne oluyor ? -
quote:
Orjinalden alıntı: LORDX
ya biosta problem war onun için yeniden yüklemem gerek beta bios ne oluyor ?
yani daha tam olarak hataları giderilmemiş olabilir üzerinde hala çalışıldığı anlamına geliyor
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
bu linkteki en üstteki bios update tool ve iki altındaki 1009 version biosu indirip bunla update et
-
kardeş direk tam download llink ini versen ayrı ayrı -
-
akrdeş ben zaten onları yaptım verdiginin aynısını yükledim daha önce yükleme komutuna baksana afudos AFUDOS xxxxx.ROM /P /B /N /C
olmuyor -
olmuyor arkadaşlar yarım edinnn ne yapıcam bios ta block felan mı war
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- word dikey yazma
- secure boot nedir
- gigabyte bios tuşu
- oem açılımı
- ekran videosu alma
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X