Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sam0

Damper enabled yap, ayrıca default değil seninkisi auto yani voltaj değişiyor olabilir

auto da değil zaten cpu voltajı 1.312 de default oluyor yani bide başka enabled veya değiştirmem gereken ayar varmı oc için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 24 Aralık 2007; 19:51:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: N@Name

arkadaşlar bende 0901 bıosu yüklüydü 0602 yükledim sorunlar yaşadım eskiden stabile şekilde çıktığım değerlere şimdi çıkamıyorum reset atıyor hemen bunun nedeni ne olabilir

sorunum cözüldü gibi
  • q6600 g0 rev ıslemcım var
    cpu-z programı ıslemcıyı multiplier x6 ıle 1603,8mhz calıstırıyor core voltage 1,080 ile 1,156 arası degısıyor bazende 9 carpanla 2400 calısıyor bios surumum 0503
    normalde multıplıer x9 ıle 2400 mhz calısmalı degılmı sorunu nasıl cozebılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpapila

q6600 g0 rev ıslemcım var
    cpu-z programı ıslemcıyı multiplier x6 ıle 1603,8mhz calıstırıyor core voltage 1,080 ile 1,156 arası degısıyor bazende 9 carpanla 2400 calısıyor bios surumum 0503
    normalde multıplıer x9 ıle 2400 mhz calısmalı degılmı sorunu nasıl cozebılırım

Sorun yok. İşlemci yükte olmadığı zaman çarpanı 6 ya alarak MHz'i düşürüyor (6x266=1600 MHz) ve az enerji harcıyor. Ancak sistem loadda iken (program veya oyun gibi) çarpan tekrar 9'a alınıyor ve işlemcin standart hızına çıkarak (266x9=2400 MHz) çalışıyor. Bu teknolojinin ismi Speed-Step. Yani sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 24 Aralık 2007; 21:13:44 >
  • ılk bıos 0503du sonra 0901 yukledım sımdı tekrar 0503 e dondum eskıden sureklı 2400 calısıyordu
    bende dedım acaba bı arızamı oldu bide hangı bıosu kullanayım 0503 mu 0602 mı
    yardımlarınız ıcın tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kpapila -- 24 Aralık 2007; 21:14:26 >
  • arkadaşlar FSB:DRAM nasıl düşürülüyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

quote:

Orjinalden alıntı: Technologs

quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

arkadaşlar kimse bahsetmemiş..wireless performansı nasıl..?evde hem masaüstü hem laptop var..wireless modemi evin ortasında bir yere konumlandırsam..hem masaüstüm hem laptopum wireless sinyalleri paylaşsa sorun yaşarmıyım..?
    teşekkürler...

dostum ben interneti ethernet üzerinden kullanıyorum. wirelessi yükleyip denedim tatmin edici düzeyde geldi bana

benim için wireless önemli..adsl modemi ethernet bağlamak tabiiki en iyisi..ama o zaman masaüstü pc ve ADSL modem oğlanın odasında olacak...ev biraz büyük ve duvar çok..bu sefer laptop diğer taraflardan wirelessi çekmez diye korkuyorum..en iyisi modemi ortalarda bir yere kurmak ve 2 pc yide wireless olarak kullanmak..böylece asus boardın önemli bir özelliği olan wireless özelliğini de ziyan etmemiş oluruz..en azından masaüstü pc sini bu şekilde(ethernet den değilde sadece wi olarak kullanan varmı acaba...?
    herkese iyi bayramlar

• quote:

quote:

arkadaşlar bende 0901 bıosu yüklüydü 0602 yükledim sorunlar yaşadım eskiden stabile şekilde çıktığım değerlere şimdi çıkamıyorum reset atıyor hemen bunun nedeni ne olabilir

sorunum cözüldü gibi

tekrar 0901 e döndüm bana yaramadı 0602

• quote:

arkadaşlar FSB:DRAM nasıl düşürülüyor ?

?
  • arkadaşlar voltaj damper nedir acaba?? oc yaparken bios tan onu değiştirmek mi lazım? ne yapmak lazım??
  • bu kartın fazla kullanıcısı yok sanırım veya sallayan yok.. bütün sorular yanıtsız kalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

bu kartın fazla kullanıcısı yok sanırım veya sallayan yok.. bütün sorular yanıtsız kalıyor.

+1

7 sayfa kullanıcı yorumları var ama yeni alanlara yardım eden yok

edit: ekleme bu arada tavsiye etmeye gelince bu kart süper sorunsuz stabile vs demeyi biliyorlar sorun çıktımı yardım eden yok piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 26 Aralık 2007; 21:42:40 >
  • iyi güzel söylüyorsunuzda sorun göremedim ki yazdıklarınızda...

ve bilen arkadaş olsaydı zaten cevaplardı..

ve stabil bir anakart.. ne diye bios u ile oynarsınız anlamam..

alır almaz niçin oc ile uğraşıyosunuz.. adam akıllı bi kullanında sonra oc ile uğraşın..

kusura bakmayın sert oldu.. özür dilerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

iyi güzel söylüyorsunuzda sorun göremedim ki yazdıklarınızda...

ve bilen arkadaş olsaydı zaten cevaplardı..

ve stabil bir anakart.. ne diye bios u ile oynarsınız anlamam..

alır almaz niçin oc ile uğraşıyosunuz.. adam akıllı bi kullanında sonra oc ile uğraşın..

kusura bakmayın sert oldu.. özür dilerim..

stabile şekilde oc yapamıyorsam benim için sorun var demek ben bu anakartı oc için aldım onun içinde bıos ile oynamam lazım zaten oc yapmayacaksam bu karta neden o kadar para verim gider yarı fiyatına abit vs alırım hepsi zaten oc yapmadığın sürece gayet stabile şekilde çalışıyor

• @ganeja
    Ben soruna cevap vermiştim, anakartın yanında gelen anteni çok yeterli bulmadığımı söylemiştim, uzak mesafelerden veya çok duvarlardan çekmeyebilir anteni, yeni bir anten ile daha iyi verim alırsın.

@N@Name

Sanada yardımcı olmuştum, ayrıca o FSB:DRAM dediğine baktım
    CPU FSB si ile , DRAM ın birbirine oranı (ratio) dır..
    Bunu değiştirmek mümkün değil cünkü sadece bir bilgi, eğer işlemcinin ayarlarını ve raminin ayarlarını default a getirirsen 1:1 yani 1 e 1 olacak..
    tekrarliyorum FSB:DRAM denen yer sadece bir bilgi göstergesidir, herhangi bir hız aşırtma ayarı değildir, ayarlanamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 26 Aralık 2007; 22:33:26 >
  • Bende 603 biosa geri döndüm 2,66 dan 3,2 ye oc ledim :)

Masaüstünde 34 36 derece Tam yükte 58 60 derece arasında stabil şekilde çalışıyor. Sistem özellikleri imzamda mevcut . Kasa içi soğutma biraz daha iyi olsa daha düşük ısılarda çalıştırabilirim.
  • Orjinalden alıntı: Sam0

@ganeja
    Ben soruna cevap vermiştim, anakartın yanında gelen anteni çok yeterli bulmadığımı söylemiştim, uzak mesafelerden veya çok duvarlardan çekmeyebilir anteni, yeni bir anten ile daha iyi verim alırsın.

teşekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 27 Aralık 2007; 3:15:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot
    8x450 dene işlemciye 1.4 ver yine voltage damperi aç ramleri 5-5-5-15 yapıp 2.2 ver , diğer kuzey köprülerine filan hiç dokunma dene bakalım 3600 de olur

Dostum bu dedigini yaptım pc acılmadı..
    işlemci 450x8 de ramlerde timingleri 5-5-5-15 de sorunsuz acıyor cpu ile rame voltage verince pc acılmıyor acılsada kitleniyor sorun varmı acaba..
    Zalman9700nt aldım yeni 3,6 dan yukarı cıkamadım biostanmıdır.. voltageları da ilk verdigim bad bios checksum deyip yeni bios yazmaya calıstı kapadım actım voltagları kapadım pc acıldı..
    Voltagı vermenin ne gibi etkisi olur.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

@N@Name

Sanada yardımcı olmuştum, ayrıca o FSB:DRAM dediğine baktım
    CPU FSB si ile , DRAM ın birbirine oranı (ratio) dır..
    Bunu değiştirmek mümkün değil cünkü sadece bir bilgi, eğer işlemcinin ayarlarını ve raminin ayarlarını default a getirirsen 1:1 yani 1 e 1 olacak..
    tekrarliyorum FSB:DRAM denen yer sadece bir bilgi göstergesidir, herhangi bir hız aşırtma ayarı değildir, ayarlanamaz.

eyvallah
  • E6750 le bu anakartta 3.6 nın üzerine cıkan yokmu şimdi..?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.