Şimdi Ara

Asus P750 geliyor... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
19.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hayran kaldım çünkü tuşlara alışık biriyim illede kalemmi kullanacaz tık tık diye tuş olmadan omazlardan benim için. ben hayal etmiştim bunu haylimi biraz p525 ve sonra p527 doldurmuştu ama bu harika birşey ne diyeyim ellerine sağlık ama istesemde alamam hem geç gelecek hem bütçem yetmez. 2 3 yıl beklerim bende :)
  • arkadaşlar bu pda nin türkiye distiribütör ü boğaziçi bilgisayar .biraz baskı yaparsak sanırım daha önceden getirirler, nisan da getircez diye mesaj attılar ama hala yok :(.
    pda sorumlusu = ATAKAN ASCI (aasci@bogazici.com.tr)
    http://www.bogazici.com.tr/
  • arkadaşlar sonunda p 750 geldi, fakat meğersem radyosu yokmuş :D.

http://www.asus.com.tr/products.aspx?l1=11&l2=55&l3=527&l4=0&model=1919&modelmenu=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncowski -- 10 Haziran 2008; 2:51:48 >
  • arkadaşlar kötülemek isteme ama bence 535 kalmakta yarar var neden dersenbiz almanyada media markt da
    çalışan kuzenim mobile müdürü onunla yazışmalarımızda sürekli iade olduğunu söylüyor sanırım bir grup üretimde sorun varmış inşallah kaçak yollardan türkiyeye gelmez yoksa çok kişinin canı yanar burdan alacak arkadaşlara sesleniyorum mutlaka bilindik mağazalardan alalım hüsrana uğramayalım
  • Evet ürün Türkiye stoklarına geldi. Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde satışta olacağı söyleniyor. Full+full bi cihaz.
    Asus yine yaptı yapacağını. Bence çok şık ve kullanışlı bir ürün olacak. Yeni ürün PDA pazarında tahtına oturacaktır.
  • Su ana kadar Turkiye'ye gelen en iyi cihaz olacak. Eksik radyo ancak el radyoları 2YTL'ye satılıyor, dert etmeye değmez.
  • i-mate ultimate 8150 şu an Türkiye'de satışta. asus'un bu cihazdan hiçbir üstünlüğü yok. 8150, vga ekranı, 128 mb belleği, goforce 5500 grafik çipi ile ondan daha üstün özelliklere sahip.

ancak çok çok cazip fiyatla satışa sunulacak olursa asus iyi bir alternatif olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: PDA2008

Su ana kadar Turkiye'ye gelen en iyi cihaz olacak. Eksik radyo ancak el radyoları 2YTL'ye satılıyor, dert etmeye değmez.
  • Asus`un i-mate Ultimate den GPS üstünlüğü bulunmakta ve birde boyuntları konusunda daha iyi. Bu iki özelik dışında size katılıyorum, Ultimate`in bütün özellikleri daha üstündür.
  • haklısın dawsonss kardeş, GPS'i hesaba katmamıştım, gözden kaçırmışım.

quote:

Orjinalden alıntı: dawsonss

Asus`un i-mate Ultimate den GPS üstünlüğü bulunmakta ve birde boyuntları konusunda daha iyi. Bu iki özelik dışında size katılıyorum, Ultimate`in bütün özellikleri daha üstündür.
  • Arkadaşlar cihaz bugün itibari ile satışa başlamıştır. Bakalım hangi teknoloji sever ürünü temin edip bizleri bilgilendirmeye başlayacak..
  • Arkadaşlar birde yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla ürüne resmi olmayan güncellemeler ile ekranı 640 * 480 vga ekrana çevirilebiliyormuş. Youtube ta bununla ilgili bir video da bulunmakta.. Bu durumda çok ilginç doğrusu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dawsonss

Arkadaşlar birde yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla ürüne resmi olmayan güncellemeler ile ekranı 640 * 480 vga ekrana çevirilebiliyormuş. Youtube ta bununla ilgili bir video da bulunmakta.. Bu durumda çok ilginç doğrusu..

Fiziksel olarak vga değilse ; ki buna dair bir işaret görmedim, yapılacak dönüşümün bi esprisi olmayacaktır. Bilenler bilir bi zamanlar interpolasyonla 5 mp olan fotograf makineleri 10 mp lik fotograflar çekerim diyordu Konu dışı ama bu çok mp den bir halt olmayacağını haaala anlamayanlar var da ayrı bir tez konusu
    Düzeltme : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 17 Haziran 2008; 0:14:09 >

• VGA modu en iyi 3,5" LCD ekranlı PDA'lerde calisir.

Konum taşıyıcısı, Travelog gibi uygulamalar cihazda yuklu geliyor. Tek eksik harita.
  • sanki biras üzgün gibisin p535 i aldığına....
    keşke bekleseydim dermişin gibi hissettim
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

fiyat bayaa düşmüş
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33875

• Telefon 1.300 ytl'den asagı piyasaya girmez diye düsünüyodum ama cok düsük bir fiyata pazara girdi ben 4 ay önce bu paraya aldım keske bekleseydim en azından türkiyeden alırdım ama olsun kaybettigim bisey yok sonucunda sadece kazandıgım zaman
    Almak isteyenlere hemen tavsiye alın!!!
  • Yurt dısından ucuz fiyatı. Yurt dısından getirip garanti problemi ile ugramaa da degmez.
  • arkadaşlar türkçe dil desteği mevcutmu acaba sitesinde göremedim cevaplarsanız sevinirim ..

saygılar olcay
  • Türkçe dil desteği mevcut. Cihazı ilk actiginizda otomatik olarak Türkçe dil desteği paketini kuruyor.
  • Ben cihazı rusyadan aldım ve direk rusca dilini kurdu yalnız buradan alınan cihazlarda türkce dil destegi olur yanlıs bilgilendirme olmasın
  • Merhaba arkadaşlar forumdaki tüm mesajları okudum ve aldım diyen arkadaşlardan cidden memnun olmalarına hayret ettim çünki telefon sorunlu.

Şöyleki anlatıyım; Telefonu 2 hafta önce Vatan dan aldım. Tabi heyecan dolu bi vaziyette 2 gün onu yükle bunu yükle derken beni arayan kişilerin aradıklarını ama benim bu çağrıların yarısını görüp yarısını görmediğimi bu kişiler beni sonradan tekrar arayıp deyince anladım. Daha sonra telefon sık sık bekleme konumunda iken donuyor. Bu problem olur olmaz hemen fabrika ayarlarına çevirdim Micro SD kartı temizledim ve 2 gün test ettim yinede donuyor. Tabi hemen servise gönderdim 1 haftalık telefonu, ardından 1 hafta geçti ve servisten aradılar. Beni arayan kişi cihazın Türkçe yazılımında sorun olduğunu ve ingilizce yazılım kurup sorunu çözebildiklerini iletti bende eğer o şekilde çalışacaksa sorun degil dedim ve telefonu gönderdiler. Bugün telefonu alır almaz yine bir test ettim. Arayan 3 kişiden 1 inin aramalarını hiç görmüyorum. ( Kendim 3 kişiye arattım ve 1 i sürekli çalmasına rağmen telefona çağrı gelmedi.) Diğer bir sorun ise telefonda işlem yaparken habire donuyor reset atmak zorunda kalıyorsunuz.

Yani arkadaşlar Asus dan bana yapılan açıklama doğrultusunda Telefonda Türkçe yazılımlarında sorun olduğunu diyebilirim. İkincisi ise Vatan Bilgisayar telefonun satışını bir süreliğine durdurmuş durumda olduğunu öğrendim gelen şikayetlerden dolayı. Almadan önce lütfen dikkat edin benim gibi hızlı bi gazla almayın. Bence P535 daha iyidi eski telefonum ahha ahh satmasaydım keşke.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firewalljck -- 9 Temmuz 2008; 20:29:47 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.