Şimdi Ara

Asus P750 geliyor... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
19.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P535i bırakıp P750 aldım bugün. Şu anda şarj oluyor. akşama kurcalamaya başlarım :)

2GB kartla birlikte 900 milyona falan maloldu. Türkiyede olmadığıma bazen seviniyorum :)
  • Ben de bu cihazın peşindeyim, görüşlerini merak ediyorum.
    Bir de nereden satın aldın?
    Güle güle kullan şimdiden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfaromeo0123

ASUS'un resmi sitesinde duyuruldu.

hxxp://www.asus.com/products.aspx?l1=11&l2=55&l3=527&l4=0&model=1919&modelmenu=2

Ancak biraz hayal kırıklığı oldu. Şöyleki

Ekran 2.8 değil 2.6 inch ve QVGA.
    FM radyo yok.
    USB 1.1.
    RAM 128 MB değil 64 MB.

fos cikmis o zaman, gecmis olsun.
  • daha çıkmadı diye biliyorum ama...
    burdada coming soon diyor ki burası çıkınca hemen alır test eder...
    http://www.gsmarena.com/asus_p750-2170.php

ben senden bi ss rica edeyim alan arkadaşım merak ettim gerçekten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Davidoffmath

daha çıkmadı diye biliyorum ama...
    burdada coming soon diyor ki burası çıkınca hemen alır test eder...
    http://www.gsmarena.com/asus_p750-2170.php

ben senden bi ss rica edeyim alan arkadaşım merak ettim gerçekten...

Cihaz singapurda 2 aydır satışta detaylı kullanıcı deneyimlerihttp://www.ppcsg.com/index.php?showtopic=97134&st=40

• Uzakdoğu'da yaşıyorum ben, geçen hafta singapurdan aldım cihazı. Çok fazla PDA deneyimin yok, bundan önce P535im vardı, ancak onunla karşılaştırabilirim.

Aslına bakarsanız çok bir farkı yok, P535de klavye olmamasına alışmışım herhalde, 750nin tuş takımına alışmam zaman alacak ama anladığım kadarıyla bir zaman ekrandan herşeyi idare etmeye alışmışsanız, klavye çok da gerekli birşey değil. Boşu boşuna ekran büyüklüğünden çalmışlar yani.

Ekran küçük, çok küçük değil ama gözüm P535in ekran boyuna alışmış demek ki, bana 750ninki küçük geldi.

Pil süresi de daha kısa, 220 dakika kutu üzerinde yazan konuşma süresi, ki P535 de 300 dakika yazıyordu. wi-fi ve bluetooth açıkken film seyrettim, fullden %22ye düştü 135 dakikalık bir filmde.

Fotoğraf makinesinin kalitesi P535den iyi, 3 MP ama sadece onun için almaya değmez.

Kutudan çıkan SD kartta dünyanın herhalde sadece bu tarafında kullanılan bir GPS yazılımı var, çağrı engelleme özellikli bir call filter, image editor, spb backup, remote controller ve ce star. P535i de burdan almıştım, türkçe rom atınca ce star düzgün çalışmamıştı. p750 için türkçe ram yok asus sitesinde, çok kurcalayıp riske girmek istemediğim için P750 yi tükçe karakter olmadan kullanmak durumundayım şu anda.

Daha çok şey yazabilirim ama özetle, ilk heves ve merak hatırına bu hafta da kullanırım, alışamazsam, iade hakkım var 15 gün içinde. P535 de cebimde nasıl olsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelb -- 16 Şubat 2008; 20:32:35 >

• P750 kullananlardan daha fazla yorum ve detay bekliyoruz
  • zeynel kardeş, p750 de simkilit var mı?
    Türkiye ye getirtsek simkilit sorunu yaşar mıyız?
    bilgi verirsen sevinirim.
  • simkilit yok, benim turkcell çalışıyor problemsiz.

ama neden getirtesiniz ki, benimkini kaldırdım kutusuna koydum, cumartesi de götürüp geri veririm büyük ihtimal. hem ekran küçük, gözüm alışmadı bi türlü, hem tuş takımını kullanamadım, elim ekrandan no girmeye alışmış, hem de 3g kullandığım bişey değil. neden para harcayasın ki böyle bir alete sırf 10 gram hafif diye.

bence gereksiz. nisanda 1 haftalığına türkiyeye geleceğim, o zamana kadar satışa girmemişse tr de, isteyen de olursa getiririm. hala heveslisi kalırsa o zamana kadar tabi :)

quote:

Orjinalden alıntı: ayenha

zeynel kardeş, p750 de simkilit var mı?
  • Arkadaşlar bu p750 de 3G , edge hızında internet ve 3,1 mp kameradan baska yeni bir ozellik yok ki. Eger sırf bu urun cikiyor diye p535 ucuzluyosa çok şanslıyız. 320x240 ekran 2005 ten beri var asusta 65k ekranla beraber. Hem 3g hızında interneti kim napçak, zaten uydudan internete girdiğimiz yok. Gerçek avantajlarını farkeden olursa yazsın da öğrenelim. GPS ile daha mı kesin yer buluyo mesela? Gerçi uğraşınca hepsi yazılım ile düzeltilebilir olsa ne olmasa ne. Gidip de 1300 YTL verilmez buna.
  • Arkadaslar bahsettiginiz Asus P750 kullanıyorum mükemmel ötesi bir telefon almanızı tercih ederim ben kullanıyorum cok mutluyum ama biraz pahalı :)
  • yaf arkadaşlar biri bana asusuna windows 98 yüklediğini söledi inanamadım nasıl olur ciddi olabilirmi benimi keklemeye çalıştı doğruysa bile bellek sıkıntısı olur 98 de çalışcak programlar wm6 ya göre devasa yer kaplar eğer yüklediyse 1 gb pda bulmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

Arkadaslar bahsettiginiz Asus P750 kullanıyorum mükemmel ötesi bir telefon almanızı tercih ederim ben kullanıyorum cok mutluyum ama biraz pahalı :)

nerden aldın cihazı ve kaça?
  • 0
    quote:

Orjinalden alıntı: yhtalp

quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

Arkadaslar bahsettiginiz Asus P750 kullanıyorum mükemmel ötesi bir telefon almanızı tercih ederim ben kullanıyorum cok mutluyum ama biraz pahalı :)

nerden aldın cihazı ve kaça?

Cihazı Rusyadan aldım hafıza kartı, ekran koruyucu dahil hepsi 1050ytl'ye geldi. Super bir cihaz ama bu paraya hakikaten değecek bir telefon!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeynelb

simkilit yok, benim turkcell çalışıyor problemsiz.

ama neden getirtesiniz ki, benimkini kaldırdım kutusuna koydum, cumartesi de götürüp geri veririm büyük ihtimal. hem ekran küçük, gözüm alışmadı bi türlü, hem tuş takımını kullanamadım, elim ekrandan no girmeye alışmış, hem de 3g kullandığım bişey değil. neden para harcayasın ki böyle bir alete sırf 10 gram hafif diye.

bence gereksiz. nisanda 1 haftalığına türkiyeye geleceğim, o zamana kadar satışa girmemişse tr de, isteyen de olursa getiririm. hala heveslisi kalırsa o zamana kadar tabi :)

quote:

Orjinalden alıntı: ayenha

zeynel kardeş, p750 de simkilit var mı?

Zeynel kardes bende simdi telefonu kullanıyorum P535 kullanan P526 kullanan arkadaslarımda var burda ve onların telefonuna göre hem daha güzel hemde internette daha hızlı! 3G muhabbeti tam olarak bende anlamıs degilim ama diger Asus cihazlarına göre daha hızlı Wi-Fi uygulaması olan biryere gittim arkadaslarımla onlar baglanmakta zorluk yasarken ben direk hızlıca baglandım. 3G belkide bu işe yarıyodur bende tam emin degilim. Telefon hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler sorabilirler. Ama telefon o kadar bahsettiginiz kadarda yavas degil bende 4Gb hafıza var yavaslatması gerekirken hicte öle bir sorun yasamadım sanırsam diger cihazlarda hafıza doluluğu yavaslatmaya yol acıyor!!
    Ayrıca cihazda klavye olması bazı durumlarda cok ise yarıyor yaramıyo degil aslında egerki telefon almak isteyen ve telefonu cok sıklıkla degistirmeyen arkadaslar varsa bu telefon alınır die düsünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: KartezyeNX

yaf arkadaşlar biri bana asusuna windows 98 yüklediğini söledi inanamadım nasıl olur ciddi olabilirmi benimi keklemeye çalıştı doğruysa bile bellek sıkıntısı olur 98 de çalışcak programlar wm6 ya göre devasa yer kaplar eğer yüklediyse 1 gb pda bulmak lazım

windows 98 ile görünümü aynı olan windows me var muhtemelen onu kurmuştur...zaten bazı eski pda lar onunla geliyor...
  • insanın iyice kafası karşıyor.
    p750 ile p527 arasında kaldım.

benim için wifi + GPS + WM6 + FM Radio önemli

ekran falan önemli değil. hangisi almalıyım?
  • Bende P750 var yaklasık 3 haftadır kullanıyorum bence almanı tavsiye ederim. Her yönde isteklerini yerine getirebilecek bir telefon
  • radyo var mı?
  • Hayır radyo yok tek eksik o

Ama internetten dinleme imkanın var oda cok girer sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.