Şimdi Ara

Asus P750 geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
19.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PDADB.NET sitesinde 27 Temmuz 2007'de yayınlanan datasheet'e göre
    daha önce forumda konuşulan ve bunlar da olsaydı hiç düşünmeden alırdım dediğimiz özellikler mevcut.
    En önemlileri:
    520 MHz işlemci, 256 ROM/128 RAM, EDGE, biri 3.1 MP digeri VGA iki kamera, RADYO gibi.

Ben neredeyse Asus P535 alacaktım ama bunu bekleyebilirim sanırım.

Release Date: September, 2007
    Operating System: Windows Mobile 6 Professional
    Microprocessor
    CPU: 32bit Intel XScale PXA270
    CPU Clock: 520 MHz
    Memory, Storage capacity
    ROM capacity: 256 MB
    RAM capacity: 128 MB

Display Type: color transflective TFT , 65536 scales
    Display Resolution: 240 x 320
    Display Diagonal: 2.8 "
    Microphone: mono
    Speaker: mono
    Audio Output: 2.5mm jack
    Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850, UMTS1900, UMTS2100
    Cellular Data Link: CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA

Call Alert: 128 -chord melody
    Vibrating Alert: Supported
    Control Peripherals
    Positioning Device: Touchscreen
    Keyboard: Built-in numeric phone keyboard, 20 keys Directional Pad: 5 -way block
    Expansion Slots: SDIO, miniSD
    Serial: RS-232 , 115200bit/s
    USB: USB 1.1 client, 12Mbit/s , USB Series Mini-B (mini-USB) connector
    Bluetooth: Bluetooth 2.0
    Wireless LAN: 802.11b, 802.11n

Multimedia Telecommunication
    Analog TV: Not supported
    Analog Radio: FM radio reciever
    Satellite Navigation
    Built-in GPS: SiRF Star III , 20 channels
    TMC: Supported
    Built-in Digital Camera
    Main Camera: CMOS sensor, 3.1MP
    Autofocus (AF): Supported
    Macro Mode: Supported
    Built-in Flash: Mobile light (LED)
    Power Supply
    Battery: Lithium-ion , removable

Asus P750 geliyor...

• Bende p535 almayı ama bu tr ye çok geç gelir gibi geliyor bana.Birede fiyatıı ne kadar olurki.Sanırım p535 daha mantıklı...
  • Asus yapmış yine yapacağını. Bu sefer hiç bir eksik yok gibi duruyor. Çıkış tarihi Eylül 2007, tahmini Türkiye'ye gelme tarihi Nisan-Mayıs 2008
  • Gerçekten çok güzel.Bunu beklemek lazım
  • Herşey full herkesin tam aradığı ppc birde tuş takımı olmayan modelini yapsalarmış keşke ama olsun tr.ye gelsin 6815i satıp bunu alırım.
  • 802.11n içeren bir pda ilk defa görüyorum muhteşem bir cihaz.
  • P525'te tuş takımı olması çok güzel bir özellikti ama eksikleri vardı
    P535'te tuş takımı yok ama GPS var ve hızlı bir CPU var
    P526'da tuş takımı var ama CPU hızı düşük ve josytick çok salak bir yerde

Bu yeni modelde herşey yerine oturmuş gözüküyor. Bi gelsin bakalım, belki o zaman N95'in yerine alırım bir tane
  • Günümüz koşullarına göre eksiksiz bir cihaz olmuş. Bazı yerlerde eylülde piyasaya çıkacağını okudum. Yurtdışında çıkan bir cihaz genel olarak ne kadar süre sonra getiriliyor Türkiye' ye? Bunu tahmin etmek sanırım zor ama piyasayı takip edenler yaklaşık bir tarih verebilir belki.
  • P535 2006 Kasım'da duyuruldu. 2007 Mayıs-Haziran arasında gelmişti sanırım.
    Bununda Eylül'de çıkacağı düşünülürse Nisan-Mayıs gibi burada olabilir bence.
  • Başka bir resim !!!

Asus P750 geliyor...
  • çıktıgında piyasada 1 numara olacagına % 100 eminim harika bir cihaza benziyor.
    asus yakında pda cihaz tahtına oturacak gibi.
  • Evet Asus gerçekten PPC pazarına çok iyi giriş yaptı. Okuduğum bir röportajda Asus'un Türkiye'de de PPC'ye önem verdiğinden bahsediliyordu. Yani artık P525'in Türkiye'ye gelişinde yaşanan gecikmeler, sorunlar gibi durumların yeni modellerde olacağını sanmıyorum.
  • En iyi ankaratı üreten bir firmanın laptoplardan sonra çok iyi pda lar üretmesi ve piyasada söz sahibi olması şaşırtıcı değil.

p 525 im var çok memnunum sanırım 6-8 ay sonra imrenerk bakan kardesime verip bu model cıkarsa buna terfi ederim.
  • bence hiç bir ekstra özelliği yok. htc, asus, eten vb markalar artık temcit pilavı yapmaya başladılar. hepsi nokia modelleri gibi oldu. aynı özellikleri 1 eksiltip 1 çoğaltarak ürün yapıyolar bizde nezaman gelir gelirmi gelirse kaça gelir diye bekliyoruz.
  • bir pda da daha baska ne olabilirki tus takımı ve diger tüm iyi özellikler bir arada benim aklıma baska bir özellikde gelmiyor belki yazları serinletmesi için mini bir vantilatöre dönüşmesi için yandan cıkan bir pervane eklenebilir. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 30 Temmuz 2007; 21:31:33 >
  • Gercekten hos gorunuyor ancak kendi hesabima 640x480 cozunurluklu, daha hizli islemcili ve daha buyuk ekranli (mesela 3 inc) bir model cikmadikca cihazimi degistirmem. iste o zaman devrim olur. cunku bu ozelliklerde birkac cihaz duyuruldu bile. yoksa kamerasi radyosu vs.si pek de ehemmiyet arzeden seyler degil benim acimdan. usb.yi bile 1.1'de birakmislar.
    sanirim P750 satisa ciktiktan bir sure sonra daha iyisini duyuracaktir Asus :)
  • Katılıyorum bu boyutta bile çözünürlük 640*480 olsaymış süper olurmuş bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Gercekten hos gorunuyor ancak kendi hesabima 640x480 cozunurluklu, daha hizli islemcili ve daha buyuk ekranli (mesela 3 inc) bir model cikmadikca cihazimi degistirmem. iste o zaman devrim olur. cunku bu ozelliklerde birkac cihaz duyuruldu bile. yoksa kamerasi radyosu vs.si pek de ehemmiyet arzeden seyler degil benim acimdan. usb.yi bile 1.1'de birakmislar.
    sanirim P750 satisa ciktiktan bir sure sonra daha iyisini duyuracaktir Asus :)

Katılıyorum. P525 6815 s200 emsali cihazımı satıpta bu cihazı almam. Vga ekran istiyoruz
  • Arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki VGA ekran koysalar SVGA isteyeceğiz,
    SVGA koysalar XGA isteyeceğiz,
    Zaten hepimiz daha fazlasını istediğimiz için burada değil miyiz?

Bence şu andaki sorun Türkiye'ye ne zaman geleceği?
    Ne zaman geleceğini öğrenebilecek bir arkadaş varsa hepimizi bu meraktan kurtarmasını rica edeceğim.
    10 ay beklemem sanırım ama yxsdf arkadaşımızın söylediği gibi daha kısa bir sürede gelecekse eğer beklemek en iyisi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.