Şimdi Ara

Asus P750 geliyor... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
19.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: firewalljck

yok bu kez p535 buldum bi tane onu alıcam arkadaş satıyo 300 liraya annaştım. hem rami de 128 mb en azından tüm özellikler var p750 deki.

Attan inipte eşşeğe binilmez yahu
  • İnan bana Asus p750 at degildi. Tay bile degildi. O nedenle Kara Murat gibi saatte 1 beygir hızla giderken atımı deiştirdim.
  • quote:

İnan bana Asus p750 at degildi. Tay bile degildi. O nedenle Kara Murat gibi saatte 1 beygir hızla giderken atımı deiştirdim.

300 ytl'ye Asus P535'de iyimiş ben bile düşündüm 2 PDA olabilir diye
  • he he en az bi 5 Aydır bekliyodum bu tel i, mavi bilgisayar a gelseydi alacaktım. iyi ki de gelmemiş. şimdi dokunmatik ekranlı çift hatlı tv li radyolu 2mp cameralı tel aldım.trident t828.400 ytl ye :D hemde. yemişim gps i wireless...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncowski

he he en az bi 5 Aydır bekliyodum bu tel i, mavi bilgisayar a gelseydi alacaktım. iyi ki de gelmemiş. şimdi dokunmatik ekranlı çift hatlı tv li radyolu 2mp cameralı tel aldım.trident t828.400 ytl ye :D hemde. yemişim gps i wireless...

Trident Asus'un yerini tutmaz.Yine de hayırlı olsun.
  • benm önceki tel p525 ti ,o kadar sorun yaşadım ki...şu ana kadar bu yeni tel sorun yaşatmadı (çin malı da olsa).inş. yaşatmaz da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncowski

benm önceki tel p525 ti ,o kadar sorun yaşadım ki...şu ana kadar bu yeni tel sorun yaşatmadı (çin malı da olsa).inş. yaşatmaz da...

Çin malı

Yanlış anlama tuncowski bu gülmelerim sana değil sadece çin mallarına. Adamlar herşeyin çakmasını yapıyor yahu. Ama adamları takdir etmek lazım helal olsun ne güzel dalga geçiyolar dünyayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 17 Temmuz 2008; 11:47:21 >

• p750 telefonu antalya vatandan aldım bende 3 aramadan 1 si görünüyordu. hard reset attım problem düzelme olmadı internetten rom update yaptım gene düzelmedii. sonra radio fireeware yükledim asus sitesinden telefon ayvayı yediii şimdi aramaya yapmak istediğimde "A wireless radio must be attached" hatası veriyor ve arama yapmıyorrrr.... telefonun problemi çokkk dikkat edinnn
  • Selamlar

Sanırım Ağustos ayıydı bende Bursa Vatan bilgisayardan ASUS P 750 aldım. Fakat alet sürekli kilitleniyordu. Zamansız aralıklarla hard reset vb herşeyi denedim bir süre sonra aleti evde bırakmaya kullanmamaya başladım. Açıkçası pişman bile oldum . Aslında sorunu olmasa alet süper kullanışlı fakat bu sorun beni soğuttu açıkçası. Bayramdan sonra gidip vatan a verdim. Servise göndereceklerdi. Bakalım bugün gelmiş alıp duruma bakacağım.

Alete o kadar para verdik. Umarım sorunu çözülmüştür.
  • P750 için yeni türkçe rom asus sitesinde yayınlandı ve windows mobile 6.1 bilgilerinize
    indirip rahatlıkla kurabilirsiniz ben kurdum kitlenme problemi ortadan kalktı ve türkçe
  • arkadaşalr 6.1. kurdum wireless raido must be atached diye bi mesaj verdiyoo telefon özelliği çalışmıyoo yaniiii yardımlarını bekliyorummm....
  • Bana kalırsa P750 diğerlerine oranla daha cazip geliyor. Çünkü 3.6Mbps ile internet bağlantısı çok iyi,GPS, harici donanımları ektra özellikleri kullanabileceğin özellikler, kulaklık, USB1.1 bağlantısı ve çok keyifli bir navigasyona sahip. N95 8GB düşünüyordum ancak arkadaşımda gördüğümde gerçekten çok etkilendim. Ne cevherler varmış..
  • Telefonun özellikleri, romu ve donmalarla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar asus'un kendi sitesinde yayınlanan 6.1 Standart romu kursunlar tüm sorunların ortadan kalkacagına inanıyorum
  • Bu cihazda FM radyo var mı, yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Bu cihazda FM radyo var mı, yok mu?

Hayır yok! Ama internet üzerinden pahalı bir şekilde dinlenilebilir
  • yaw trident falan iyi hoşta bi çok şeyde eksik kalıyo o aletlerde.. ama 37 ekran televizyondan iyi çekiyo ayrı mesele

arama sorunu bi çok pda da oluyo zaten bende bi alet vardı arama geliyo karşı taraf iki kere dııt sesi duyuyo benim telefon daha arama geldiğini anlayacak beni uyaracak bende açıncaya kadar karşıdaki kapatıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekmekparası

yaw trident falan iyi hoşta bi çok şeyde eksik kalıyo o aletlerde.. ama 37 ekran televizyondan iyi çekiyo ayrı mesele

arama sorunu bi çok pda da oluyo zaten bende bi alet vardı arama geliyo karşı taraf iki kere dııt sesi duyuyo benim telefon daha arama geldiğini anlayacak beni uyaracak bende açıncaya kadar karşıdaki kapatıyodu

Bu telefonu fazla bekletmeden calması icin bir program var eğer lazımsa paylaşabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

quote:

yok bu kez p535 buldum bi tane onu alıcam arkadaş satıyo 300 liraya annaştım. hem rami de 128 mb en azından tüm özellikler var p750 deki.

Attan inipte eşşeğe binilmez yahu

Aynen .. P750nin daha üstü bir cihaz bulmalısın. yada hiç değiştirme. senin elindeki en iyilerden bir tanesi. Daha küçük birşeyler istersen P320 muadili olablir belki !!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.