Şimdi Ara

Asus P750 geliyor... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
19.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tus takimi cok onemli degil bence, alirsin bir blutut klavye olursun lord
  • araba kullananlar için tuş takımı çok önemliymiş.P535 ile deneyince gördüm.
    Bir daha tuşsuz birşey almam.
  • Sevgili PDA üstadları Merhabalar,

Bendeniz PDA sınıfına atlamyı planlayan ancak bu konuda hiç bir deneyimi olmadığı için habire erteleyen bir arkadaşınızım.Sizler aşağıdaki konularda vereceğiniz bilgilerle bana yardımcı olabilir hatta yön bile verebilirsiniz.Göstereceğiniz yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla

****PDA lar ile SMARTPHONE ları birbirlerinden ayıran temel özellikler nelerdir.Bu kriterler açısından ve örneğin HP,PALM, İ-MATE gibi PDA piyasının kadim oyuncularının modelleri ile kıyaslandığında ASUS P750 bir PDA mıdır yoksa SMARTHPHONE mudur.???
    ****SMARTHPHONE larda windows uygulamalarının (örn.Excell dosyalar)yalnızca görüntülenmesi mümkün olurken Harbi PDA cihazlarda Windows uygulamaları ile dosya yaratma ve varolan dosyalar üzerinde değişiklik yapmak olanıklıdır şeklindeki tespit doğrumudur??
    ****Cihazın işletim sistemi olan Win.Mobile 6.0 'ı Türkçeleştirmek mümkünmüdür?

*****ASUS P750 Şu an ABD de piyasaya çıkmışmıdır çıktı ise fiyatı kaç $ seviyelerindedir.ABD den gelecek bir dost aracılığı ile getirtebilirsem bu cihazı Türkiyede nasıl ve nereye kayır ettirmeliyizki kaçak muamelesi görmeyelim.

• Topic Sahipsiz mi kaldı millet.Haydi bir el atın şu topic hareketlensin biraz ,biz amatörlerde ustalardan nasiplenelim.
    Sevgili dostlar yukarıdaki sorularımın cevabı benim için önemli lütfen acil cevap.Takın tarihte ABD ye gidecek bir dost vasıtası ile bir PDA edinmek istiyorum.

Bu tercihimi bir önceki mesajımdaki sorularımın cevapları ile belirleyeceğim.ASUS p750 üsütn özellikleri ile gözkırpıyor.Ancak şu anda ne ABD de nede avrupada piyasaya çıkmış değil.Ne zaman çıkacağıda belirsizliğini koruyor.Benim ise falza vaktim yok.ABD den yaklaşık 15-20 gün sonra dmneck bir dosta siparişi bu süreden önce vermem gerekecek.
    Ayrıca WEB taramalarım sırasında ASUS P750 den pekte aşağı kalır yanı olmayan aşağıdaki linkte yer alan alet dikkatimi çekti.Tayvanlı HTC nin ürettiği bu ürün de kapasite olarak P750 ile aynı kulvarda sayılır.Artı olarak qwerty klavye mevcut. Tayvanlı HTC İ-MATE , TURKCEL,Alman O2, ABD li AT & T ve yine bizdeki QTEK markalarının üreticisi.PDA&SMARTPHONE da dünyanın en büyük üreticisi olarak bilinirmiş kendileri.

Sizleri kıdemli PDA kullanıcılarını ASUS P750 ve HTC TyTN II (P4550/KAISER) modelleri ile başbaşa bırakıyorum.Sizce hangisi birde bu cihazları ABD de bulma şansımız varmıdır sizce ?????

http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=ASUS&Item=AsusP750(PRE-ORDER)&Product=4815BBAD-7D4A-4B0D-A9EF-693B69A16B4B&Category=7750C8AA-FDD5-4E67-A5B3-A739F68BADE1

http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Product=9072E974-D03D-4C75-AA14-8E8CCC0F4D69&Category=GROUP1

• evet ram 64 müş hayal kırıklıgı ama özellikleri güzel bu araada umarım telefonda ciddi yavaşlık olmaz...
  • TyTn 2'den vazgeçirecek bir model değil bence
  • ASUS'un resmi sitesinde duyuruldu.

hxxp://www.asus.com/products.aspx?l1=11&l2=55&l3=527&l4=0&model=1919&modelmenu=2

Ancak biraz hayal kırıklığı oldu. Şöyleki

Ekran 2.8 değil 2.6 inch ve QVGA.
    FM radyo yok.
    USB 1.1.
    RAM 128 MB değil 64 MB.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfaromeo0123

ASUS'un resmi sitesinde duyuruldu.

hxxp://www.asus.com/products.aspx?l1=11&l2=55&l3=527&l4=0&model=1919&modelmenu=2

Ancak biraz hayal kırıklığı oldu. Şöyleki

Ekran 2.8 değil 2.6 inch ve QVGA.
    FM radyo yok.
    USB 1.1.
    RAM 128 MB değil 64 MB.

ne anladım bu işten p535 den ne farkı kaldı ee bi tuş takımı sırf p850 için bilerek eklemediler bu özellikleri
  • Hp 6815 imi bırakıp belki alırım diyordum ve Asus P750 ile Gsmart i350 arasında dolaşırım diyordum.
    Ram klavye fm radyo ile vga 262000 renk ekran arasında bir seçim yapmam gerekiyordu.
    Şimdi Asus tüm artılarını kaybetti. (bunun için asusa teşekkür ediyorum yoksa işim baya zordu)
    Son kararım kesinlikle i350 den yana
    Hemde beklemeden... Bu asusta nokia ya döndü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfaromeo0123

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=804

Mükemmel bir telefon gerçekten! Tek kusuru USB 1.1 olması.

3G + GPS + FM Radyo + WLAN + Flaşlı Kamera + Tuş Takımı + Jog Dial + SDHC + BT A2DP

Çıkış tarihi Aralık 2007.

Asus un mobile telefon olarak şu ana kadar en ii eseri diyebilirim . Alfaromeo çıkış tarihi aralık 2007 demişindir inşallah bu tarihde türkiyede olur . Türkiyeye geldiği anda alıcağım . Türkiyeye geliş tarihinin kesin tahmini ni ah bi bilsem !

• Yine 65536 renkli ekran bi geçemediler 16 milyona benim bilmediğim bişiymi var yoksa
  • Ürün Türkiyede satışa geçti mi bilev var mı? Yada ne zaman gelecek?
  • Ürün piyasaya çıktığı an emin ol önce bu sitede incelemesini görebilirsin:
    http://www.gsm+arena.com/asus_p750-2170.php
    linkteki + yı sil!
  • Cihaz singapore da satışa sunuldu yaklaşık 1000ytl gibi bir fiyatı var.

http://www.m1shop.com.sg/DisplayProduct?displayDetails=16770&coID=M1&coe=y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal73 -- 3 Ocak 2008; 15:50:07 >
  • Aralık 2007'de piyasaya çıkacak denmiş bu başlığın başında..Çıktı mı acaba?
  • Bir de N95 8gb-N82-P750..bu üçünden hangisi daha iyidr acaba, kamera özelliklerini saymazsak bir de fiyat bakımından P750 daha avantajlı gibi duruyor.Bir de P750'nin işletim sistemi(windows mobile), S60rd edition software symbian'a göre daha mı iyidir?
  • umjavascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))arım yakında fıyatıda acıklasalar iii olur gercekten
  • fiyat nokia nın eş değer özellikteki telefonlarından daha düşük olur.
  • yawww neoldu ppc den haber yokmu ?? daha gelmedımı bı fıkrı olan farmı ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

yawww neoldu ppc den haber yokmu ?? daha gelmedımı bı fıkrı olan farmı ......

galiba kımse bılmıyo.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.