Şimdi Ara

asus p750 icin wm 6.1 ve deneyimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslarwww.asus mobile.com.ru adresinden indirdigim rom dosyasini kurdum wm6.1 oldugu dogrudur ancak esasen telin gelis halini arar oldum cunku el yazisi tanimiyor
    gps sistemi calismadi
    kamera calismadi
    artisi telefonu vga ya yazilimsal olarak donusturuyor
    haa bu arada bu meredi orginal yazilimina nasil geri donderecegiz bilen varmi

• keşke önce backup yapsaydın ya da tekrar yüklemeyi dene indirdiğin romu.
  • orjinal yazılım olduguna emin olduğun romu indir 6.1 bidaha dene arkadaşta öle sorun çıkmamştı
  • WM 6.0'ı geri yükleyip garanti servisine götür.Asus bütün eski işletim sistemi kullanan cihazlara ücretsiz olarak son sürüm WM yüklemesi yapmaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: girindegorun

WM 6.0'ı geri yükleyip garanti servisine götür.Asus bütün eski işletim sistemi kullanan cihazlara ücretsiz olarak son sürüm WM yüklemesi yapmaktadır.

o kadar cok ugrastım ki bir türlü telefonu türkce yapamadım. Bircok forumda gezdim dolastım yazılanları teker teker , aşama aşama yaptım ama basaramadım nasıl olucak bilmiyorum
    Yapanlar lütfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contra07 -- 20 Temmuz 2008; 17:10:51 >

• Cihazın dilini Türkçe yapmak sorun çıkmasına sebep olur.Bu nedenle bozulan cihazlardan çok şikayet var.Bu nedenle sorun yaşamamak için cihazı İngilizce dil seçeneği ile kullanmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Cihazın dilini Türkçe yapmak sorun çıkmasına sebep olur.Bu nedenle bozulan cihazlardan çok şikayet var.Bu nedenle sorun yaşamamak için cihazı İngilizce dil seçeneği ile kullanmanızı tavsiye ederim.

Bendeki cihaz %100 rusça tamam rusça biliyorum anlıyorum ama tabi bazı yerlerde teknik sözcükler var onları çözemiyorum sorun orda ama genelleme yaparsak telefonun %95'ini anlıyorum yani rusçasını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contra07

quote:

Cihazın dilini Türkçe yapmak sorun çıkmasına sebep olur.Bu nedenle bozulan cihazlardan çok şikayet var.Bu nedenle sorun yaşamamak için cihazı İngilizce dil seçeneği ile kullanmanızı tavsiye ederim.

Bendeki cihaz %100 rusça tamam rusça biliyorum anlıyorum ama tabi bazı yerlerde teknik sözcükler var onları çözemiyorum sorun orda ama genelleme yaparsak telefonun %95'ini anlıyorum yani rusçasını

Bİldiğim kadarıyla sorun sadece Türkçe'de.

• Bİldiğim kadarıyla sorun sadece Türkçe'de.

Türkçede olmasının sebebi Asus firması fabrikasından türkce yüklü cihazlar cıkarmadıgı için bu sorunlar oluyor! Neden ingilizce veya benim kullandıgım rusçada herhangi bir sorun yok çünkü fabrikada telefonlar gidecegi ülkeye göre dili uygulanıyor. Duydumki asus türkiyeye gelecek olan cihazları icinde ingilizce olarak yolluyormus ama bazı satıcı firmalar telefonları acıp kendileri türkçe menü yükleyip tekrar satışa sunuyolarmış. Anlaşılan türkiyeye gelen telefonları ilk olarak biz kullanmıyoruz bizden önce kullananlarda var eger telefonda tükçe menü yüklüyse tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

selam arkadaslarwww.asus mobile.com.ru adresinden indirdigim rom dosyasini kurdum wm6.1 oldugu dogrudur ancak esasen telin gelis halini arar oldum cunku el yazisi tanimiyor
    gps sistemi calismadi
    kamera calismadi

Krilce biliordur alet şuanda ondan el yazısı tanımıordur ama bir sitede onunla ilgili bir yama görmüştüm ingilizce arat eger rusca web sayfasından cıkarsa bana özelen PM at sana yardımcı olayım iyi derecede Rusca biliorum

• quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

selam arkadaslarwww.asus mobile.com.ru adresinden indirdigim rom dosyasini kurdum wm6.1 oldugu dogrudur ancak esasen telin gelis halini arar oldum cunku el yazisi tanimiyor
    gps sistemi calismadi
    kamera calismadi

Krilce biliordur alet şuanda ondan el yazısı tanımıordur ama bir sitede onunla ilgili bir yama görmüştüm ingilizce arat eger rusca web sayfasından cıkarsa bana özelen PM at sana yardımcı olayım iyi derecede Rusca biliorum

Evet doğru el yazısıda tanımıyor daha dogrusu nasıl kullanıldıgını bilmiyorum hicte rastlamadım telefonda el yazısı ile ilgili birşeye ???????

• selam arkadaslar.ya bu asus p750 yilan hikayesi oldu ya arkadaslar nasil telefonki hic bir yerde bir yüklemesi bir yapan eden kisi yok nasil nerden bulacagiz hic bilmiyorum aldigim günden bu yana bi türlü tükce yapamadim.yapan duyan bilen varmi.
  • Vatan bilgisayar elemanları Asus P750 cihazın tamamen toplatıldığını söyledi , ben anlayamadım ama gerçek bu arkadaşlar gidip sorabilirsiniz, yazılımsal bir problem varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 26 Ağustos 2008; 19:37:51 >
  • Ben ASUS TÜRKİYE ile görüştüm yakın bi zamanda sorunsuz bi Türkçe yazılımın sitede yayınlanacağını söylediler.
    Ben şimdilik İNG. kullanıyorumb Bakılım beklicez ve görcez :)
  • Arkadaşlar bende yeni aldım henüz elime ulaşmadı. Yaptığım araştırmalar sonucu ki Asus Türkiye ilede görüştüm. Cihazı orjinalde ingilizce wm 6.0 yüklü olarak Türkiye'ye gelmiş ve burda türkçeleştirilip piyasaya sürülmüş bu yazılımda sorun çıkınca ürün piyasadan toplatılmış wm 6.0 için türkçeleştirme yazılımı geliştirmeye başlamışlar ve tam bu sırada microsoft wm 6.1 i çıkarınca yapılan türkçeleştirme çalışmalarını wm 6.1 e kaydırmışlar verdikleri bilgiye göre eylül sonunda bu yazılım piyasada olcakmış.

Bu arada arkadaşlar cihazı ingilizce olarak kullananlar wm 6.0 mı yoksa 6.1 mi kullanıyolar? Bunun yanında türkçe kullanıpta sorun yaşamıyan varmı?
  • P750 için yeni türkçe rom asus sitesinde yayınlandı ve windows mobile 6.1 bilgilerinize
    indirip rahatlıkla kurabilirsiniz ben kurdum kitlenme problemi ortadan kalktı ve türkçe
  • Cihaza WM6.1 Türkçe Rom'u yüklemede yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
  • ya arkadşlar nerden buluyorsunuz böyle telfonlar kimi rusça ing felan nerden alıyorsunuzuda dil yabancı ben 2 ay önce aldım herşeyi türkçe tamamen neyse bu link işinizi görür inş
    buyurun :http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=1314&pid=6672
    veya :http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=1246&pid=5846

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 28 Ocak 2009; 0:47:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aglarm

ya arkadşlar nerden buluyorsunuz böyle telfonlar kimi rusça ing felan nerden alıyorsunuzuda dil yabancı ben 2 ay önce aldım herşeyi türkçe tamamen neyse bu link işinizi görür inş
    buyurun :http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=1314&pid=6672
    veya :http://www.ctrlpda.com/showthread.php?tid=1246&pid=5846

İşte ROM kurulumu o kadar kolay değil! Mesela ben cihazı Rusya'dan aldım ve (internette ROM yükleme deneyimli arkadaslarla beraber) neler denediysekte olmadı ilk başta WM6.0 Rusca'dan WM6.1 denekdik olmadı, daha sona WM6.1 Türkçe denedik yine olmadı daha sonra yine WWE UK denedik yine olmadı! İlk başta telefona FAT32 bicimlendirmesini yapman lazım buda tüm kartı formatlamak anlamına geliyor oda yetmedi ülke kodunu kırmak lazım ancak ondan sonra belki yükleyecek ROM'u yani senin anlayacağın ölme eşşeğim ölme

• bende de regions la alakalı bir sorun veriyor sanırım dediğiniz gibi ülke kodu olayı onu nasıl aşabilriiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.