Şimdi Ara

Asus P8Z68-V Pro anakrt virtu problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
6.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcilker

Bu konuda benim bir çözümüm var. Sorun yazılımsal ve windows- virtu local uyumsuzluğundan dolayı. Bendede Gigabyte z68ma-d2h-b3 anakart mevcut ve Gigabyte Türkiye'ye defalarca attığım mesajlar sonucunda orta bi yol bulabildim. Bu kesin çözüm ama geçici olarak da kullanabilirsiniz. Windows updateden ingilizce dil yamasını yükleyip denetim masasından ingilizce dil ayarları ve bölge oalrak da United States seçilince ve takvim ayarlarına kadar amerikan ayarlarını yükleyince lucid virtu programını kaldırmadan restart yaptığınızda virtu aktif olmakta, kontrol paneli çalışmaktadır. Ancak windowsu ingilizce kullanmanız gerekmekte. Deneme yanılma yöntemiyle sorunun hangisinde tam oalrak kaynaklandığını bulamadım çünkü psikolojik oalrak sabır gerektiriyor ev pc yi parçalama isteği doğurabiliyor, siz deneyip yanılarak tam oalrak sorunnu nerden kaynaklandığını da bulabilirsiniz dil ya da bölge veya sadece takvim statüsündne bile kaynaklanabilecek bi durum.

Konu biraz eski ama arkadaşa teşekkür etmek için girdim,sorun tek bu şekilde çözüldü.

• konuyu baştan aşağıya okudum,aynı sorunu ben de msi anakartımda alıyordum,şimdi çözüldü.
  • cok saolun calısıyor.
  • Bir ara deneriz de benim anakartta HDMI çıkışı yok. P8z68 Deluxe.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra5585 -- 11 Mayıs 2012; 20:40:10 >
  • AMD EKRAN KARTINDA DENİYEN VARMI.

oyunda bisey göstermiyor öyle logo filan ama hersey acık. sorunsuz calışıyor gözüküyor.

Asus P8Z68-V Pro anakrt virtu problemi

birde kutucuklar ne işi yarıyor bilmiyorum hangisi açık hangisi kapalı yada nasıl yapmamız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

AMD EKRAN KARTINDA DENİYEN VARMI.

oyunda bisey göstermiyor öyle logo filan ama hersey acık. sorunsuz calışıyor gözüküyor.

Asus P8Z68-V Pro anakrt virtu problemi

birde kutucuklar ne işi yarıyor bilmiyorum hangisi açık hangisi kapalı yada nasıl yapmamız lazım.

bende anlamadım o kutucukları

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.