Bildirim
Asus P8Z68-V Pro anakrt virtu problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bir de buradan indirerek tekrar dene istersen, çalışması lazım muhtemelen bi yerlerde bişeyler eksiktir
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO/#download -
quote:
Orijinalden alıntı: gerschenkirschen
dostum bir de buradan indirerek tekrar dene istersen, çalışması lazım muhtemelen bi yerlerde bişeyler eksiktir
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO/#download
Hocam burdan da denedim kendi sitesindeki driverdan da denedim ama lucidloader.ini dosyası açılamadı hatası veriyor malesef -
Gene-z anakart aldım bende de aynı hata. Win 7 ulti x64 kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: can21quote:
Orijinalden alıntı: gerschenkirschen
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO/#download
Hocam burdan da denedim kendi sitesindeki driverdan da denedim ama lucidloader.ini dosyası açılamadı hatası veriyor malesef
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: alidarkstone
Gene-z anakart aldım bende de aynı hata. Win 7 ulti x64 kullanıyorum.
bu probleme çözüm bulabildiniz mi? bende de p8z68-v var aynı hatayı alıyorum. -
Araştırıyoruz neden olduğunu fakat henüz bir çözüme ulaşamadık.quote:
Orijinalden alıntı: CnZquote:
Gene-z anakart aldım bende de aynı hata. Win 7 ulti x64 kullanıyorum.
bu probleme çözüm bulabildiniz mi? bende de p8z68-v var aynı hatayı alıyorum.
Alıntıları Göster -
quote:
Araştırıyoruz neden olduğunu fakat henüz bir çözüme ulaşamadık.
eyw ali kardeşim bende bulamadım daha birşey. bugun yarın asus'a mail atıcam lucidlogix'in sitesinde anakartın yapımcısıyla görüşün demişler artık onlar da ne zaman dönerlerse -
arkadaşlar selam, elimde şuan sistem olmadığı için deneyemiyorum ama yurt dışına mail attım aşağıdaki bilgilere ihtiyaçları varquote:
Araştırıyoruz neden olduğunu fakat henüz bir çözüme ulaşamadık.
eyw ali kardeşim bende bulamadım daha birşey. bugun yarın asus'a mail atıcam lucidlogix'in sitesinde anakartın yapımcısıyla görüşün demişler artık onlar da ne zaman dönerlerse
Alıntıları Göster
1. Motherboard tested. (Please specify BIOS version) - kullanılan anakart ve bios versiyonu
2. OS used. - işletim sistemi
3. VGA card used. - hangi ekran kartı ?
4. VGA driver used (both discrete and iGPU) onboard ve harici ekran kartlarının her biri için hangi driverlar kullanılıyor
5. Virtu Mode used (i-mode or d-mode) - virtunun hangi modunu kullanırken problem yaşıyorsunuz
6. Virtu software version installed. - virtunun hangi versionunu yüklediniz?
-
@Recep Kulan :quote:
Orijinalden alıntı: hey
arkadaşlar selam, elimde şuan sistem olmadığı için deneyemiyorum ama yurt dışına mail attım aşağıdaki bilgilere ihtiyaçları var
1. Motherboard tested. (Please specify BIOS version) - kullanılan anakart ve bios versiyonu
2. OS used. - işletim sistemi
3. VGA card used. - hangi ekran kartı ?
4. VGA driver used (both discrete and iGPU) onboard ve harici ekran kartlarının her biri için hangi driverlar kullanılıyor
5. Virtu Mode used (i-mode or d-mode) - virtunun hangi modunu kullanırken problem yaşıyorsunuz
6. Virtu software version installed. - virtunun hangi versionunu yüklediniz?
Alıntıları Göster
1- 0650 mod bios ve site üzerindeki yayınlanan son bios sürümü ile denendi.
2- Windows 7 Ultimate x64 SP1
3- GTX480 - 275.33 ve 280.x beta driver ile denendi.
4- Onboard HDMI çıkışı ve GTX480 hdmi çıkışında görüntü alınarak denendi.
5- i-mode ve d-mode denendi (d-moe DVI dan değil mini HDMI dan denendi gtx480)
6- Virtu yazılımının web sitesindeki son sürümü ve dvd den çıkan 1.1 sürümü ile de denendi.
7- Tüm driverlar c++ güncellemeleri kontrol edildi.
8- Lucidloader.ini dosyası içindeki ayarlar notepad de açılarak kontrol edildi. Tüm değerler 0-1 change yapılarak da denendi.
9- Yazılımlar PC güvenli modda açılarak regedit dahil olmak üzere uninstall edildi ve tekrar yüklendi.
10- Sıcaklıktan kaynaklı herhangibir stabilite sorunu da bulunmamaktadır.
11- Dahili GPU nun driverları hem dvd den çıkan driver ile hemde intel in sitesinden driver indirilerek denendi.
Tüm bu denemeler sonucunda aşağıdaki gibi hata alınmaya devam edildi. Windows açılır açılmaz bu hata ile karşılaşılmakta. Şu an GTX480 mini hdmi üzerinden çıkış almaktayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 5 Ağustos 2011; 9:06:05 >
-
quote:
@Recep Kulan :
6- Virtu yazılımının web sitesindeki son sürümü ve dvd den çıkan 1.1 sürümü ile de denendi.
8- Lucidloader.ini dosyası içindeki ayarlar notepad de açılarak kontrol edildi. Tüm değerler 0-1 change yapılarak da denendi.
9- Yazılımlar PC güvenli modda açılarak regedit dahil olmak üzere uninstall edildi ve tekrar yüklendi.
11- Dahili GPU nun driverları hem dvd den çıkan driver ile hemde intel in sitesinden driver indirilerek denendi.
Tüm bu denemeler sonucunda aşağıdaki gibi hata alınmaya devam edildi. Windows açılır açılmaz bu hata ile karşılaşılmakta. Şu an GTX480 mini hdmi üzerinden çıkış almaktayım.
önce driverları, onboard ve harici ekran kartı. ardından da virtuyu kurdunuz ve bu hataya mı rasladınız ? yoksa driverları kurdunuz sonrasında virtuyu sonra da restart edip sistem açıldıktan sonra bu hataya rasladınız ?
-
Sıfırdan kurulum yaptım en son virtuyu kurdum restart ediP Windows acilirken bu hatayı veriyor.ve açılmıyor görüldüğü hatayı vermektequote:
Orijinalden alıntı: heyquote:
@Recep Kulan :
önce driverları, onboard ve harici ekran kartı. ardından da virtuyu kurdunuz ve bu hataya mı rasladınız ? yoksa driverları kurdunuz sonrasında virtuyu sonra da restart edip sistem açıldıktan sonra bu hataya rasladınız ?
Alıntıları Göster
-
Aynen...quote:
Sıfırdan kurulum yaptım en son virtuyu kurdum restart ediP Windows acilirken bu hatayı veriyor.ve açılmıyor görüldüğü hatayı vermekte
Alıntıları Göster
Epey uğraştırdı,bence yazılımı düzeltmeleri gerekiyor.Kanımca sorun bizde değil. -
Aynen arkadaşlar tam olarak bende aldığımdan beri her şeyi denedim ama nafile sorun çözülmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: CanDostum
Aynen...
Epey uğraştırdı,bence yazılımı düzeltmeleri gerekiyor.Kanımca sorun bizde değil.
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar sorun yazılımsal hiç boşuna uğraşmayan yeni bir update çıkmadan düzelmez ciddi bir problem bu.quote:
Orijinalden alıntı: can21
Aynen arkadaşlar tam olarak bende aldığımdan beri her şeyi denedim ama nafile sorun çözülmüyor.
Alıntıları Göster -
quote:
Arkadaşlar sorun yazılımsal hiç boşuna uğraşmayan yeni bir update çıkmadan düzelmez ciddi bir problem bu.
abi alakasız olacak ama sana önemli birşey sormam lazım. p8z68 de d-mode destekliyor mu bilgin var mı? çünkü ben biosda hiç imode veya dmode die bisey görmedim -
quote:
Arkadaşlar sorun yazılımsal hiç boşuna uğraşmayan yeni bir update çıkmadan düzelmez ciddi bir problem bu.
Bende o sebepten dolayı yaklaşık 1.5 aydır artık uğraşmıyorum. -
Bios da o şekilde görünmüyor .Harici ekran kartı DVI dan çıkış alırsan d-MODE oluyor. entegre grafik işlemciden yani HDMI dan çıkış alırsan i-mode oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: can21quote:
Bende o sebepten dolayı yaklaşık 1.5 aydır artık uğraşmıyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Bios da o şekilde görünmüyor .Harici ekran kartı DVI dan çıkış alırsan d-MODE oluyor. entegre grafik işlemciden yani HDMI dan çıkış alırsan i-mode oluyor.
eyw anladım olayı. bi yerde de bi tablo buldum asus serisinde sadece p8z68 deluxe modelinde "i-mode" yokmuş o da zaten üstünde görüntü çıkışı bulunmadığından sanırım.
yanlız bi kaç tane test buldum çoğunda virtu aktif iken fps'de düşüş olmuş -
Aslında şunu deneyebiliriz. Bütün olay lucidloader.ini nin içinde. Editlemeyi deniyorum ama sonuç vermedi. Çalışan bir lucidloader.ini dosyası bulmak şart.quote:
Bios da o şekilde görünmüyor .Harici ekran kartı DVI dan çıkış alırsan d-MODE oluyor. entegre grafik işlemciden yani HDMI dan çıkış alırsan i-mode oluyor.
eyw anladım olayı. bi yerde de bi tablo buldum asus serisinde sadece p8z68 deluxe modelinde "i-mode" yokmuş o da zaten üstünde görüntü çıkışı bulunmadığından sanırım.
yanlız bi kaç tane test buldum çoğunda virtu aktif iken fps'de düşüş olmuş
Alıntıları Göster
-
ASUS'a problemle ilgili mesaj yolladım cevap gelince sizinle de paylaşırım.quote:
Aslında şunu deneyebiliriz. Bütün olay lucidloader.ini nin içinde. Editlemeyi deniyorum ama sonuç vermedi. Çalışan bir lucidloader.ini dosyası bulmak şart.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ez debug led
- anakart cpu ışığı yanıyor
- am5 anakart önerisi
- 3 uzun bip sesi
- launch csm nedir
- bios güncelleme
- b850 anakart
- anakart özellikleri
- tpm 2.0
- anakart modeli öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X