Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PCI ex slotunu PCI slotuna çeviren aparatlar googlede çıkmadı nasıl bulucaz bunuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaytas

PCI ex slotunu PCI slotuna çeviren aparatlar googlede çıkmadı nasıl bulucaz bunuya

bahsetdiğin pcı slotu açık mavi olan değilmi?

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi

şuna bir bak

http://www.virtuavia.eu/shop/pci-32-bits-1-x-pci-express-adapter-.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 2 Ekim 2012; 15:52:55 >

• evet deniz mavisi olanlardan
  • deniz mavisi olan asus p8z77 vprod a var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

deniz mavisi olan asus p8z77 vprod a var zaten

P8Z77-V DELUXE

arkadaş deluxe kullanıyor deluxe de yok ..
  • evet P8Z77-V DELUXE kullanıyorum en kötüsüde bu zaten herşey içine koymuşlar tek slotu koymammışlar asusa yakıştıramadım hayal kırıklığı doğrusu
  • quote:

evet P8Z77-V DELUXE kullanıyorum en kötüsüde bu zaten herşey içine koymuşlar tek slotu koymammışlar asusa yakıştıramadım hayal kırıklığı doğrusu

yanlış düşünüyorsun bence.. pro modeli ile arasındaki farklar slot ve port farkları .. 2 kartta performans olarak aynı .. zaten aynı mimaride birden fazla çeşit olmasındaki neden bu .. kullanıcı ihtiyacına göre seçim yapabilsin diye..

banada senin gibi PCI slotu gerekiyor uydu kartı v.s.. kullanıyorum sistemde anakartı alırken özellikle PCI slotu oldugu için tercih ettim .. kullanılan çip soğutucu kapasitör yazılım bıos ekran kartı SLI CROSS FİRE e verdiği destek herşey aynı iki karttada ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 2 Ekim 2012; 16:40:50 >
  • evet hocam doğru söylüorsunda deluxe modelinde çift lan port, bt go, gibi özellikler var dünyada ilk tek windows 8 setifikalı modeller p8z77 modeller
  • quote:

evet hocam doğru söylüorsunda deluxe modelinde çift lan port, bt go, gibi özellikler var dünyada ilk tek windows 8 setifikalı modeller p8z77 modeller

haklısın ama sonucda bt.go haricide bulup işini görebilirsin.. hem maliyet olarak ucuz olur hemde bulması kurması kolay olur .. PCI slotu bulmak zor işte .. daha önemli olsa gerek sizin için PCI olması ..

neyse .. önemli olan işinizi görecek bir yol bulabilmenizde .. bende netten bakıyım ..eğer kartınızı kullanabileceğiniz bir dönüştürücü yada harici bir parça bulursam konuya paylaşırım ..
  • allah razı olsun inşallah hocam sizden bulamazsanızda canınınz sağolsun olması ya proyu alırız yada 2011 sockete geçeriz..
  • quote:

allah razı olsun inşallah hocam sizden bulamazsanızda canınınz sağolsun olması ya proyu alırız yada 2011 sockete geçeriz..

http://www.datakurtarma.com/tr/m-147-ceviriciler/s-512-pci_pci-e_riser_card/

linki inceleyip telefonla irtibata geçersen .. konu hakkında net bilgi bulursun diye düşünüyorum dostum ..
  • aradım adamları onlarda bunlara hiç gerek yok diyorlar alabilirsen pro modelini kullan hem daha ucuz hemde özellik bakımından aynılar zaten dönüştürücülerde problemler meydana geliyor diyorlar
  • quote:

aradım adamları onlarda bunlara hiç gerek yok diyorlar alabilirsen pro modelini kullan hem daha ucuz hemde özellik bakımından aynılar zaten dönüştürücülerde problemler meydana geliyor diyorlar

anladım hocam .. artık nasıl istersen ..karar senin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

aradım adamları onlarda bunlara hiç gerek yok diyorlar alabilirsen pro modelini kullan hem daha ucuz hemde özellik bakımından aynılar zaten dönüştürücülerde problemler meydana geliyor diyorlar

Hocam anakartı aldım deneme yapıyorum. aida 64'Te 3770k işlemci normalde turbo bootsu 3,9 ,aidada 4,1 ghz gösteriyor. %17 O.C gösteriyor . TPU açık mı oluyor acaba. Yanlız anakart üstünde ki switchten mi aktif hale getirebiliyoruz. O switchleri pc açıkken mi değiştirebiliyoruz yoksa kapalı mı olması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

Hocam anakartı aldım deneme yapıyorum. aida 64'Te 3770k işlemci normalde turbo bootsu 3,9 ,aidada 4,1 ghz gösteriyor. %17 O.C gösteriyor . TPU açık mı oluyor acaba. Yanlız anakart üstünde ki switchten mi aktif hale getirebiliyoruz. O switchleri pc açıkken mi değiştirebiliyoruz yoksa kapalı mı olması gerekiyor.

kapalı olması gerekir diye düşünüyorum ..bunu hiç düşünmedim ama ..ben sistem kapalıyken aktif hale getirdim ..

TPU açıksa hemen yanında yeşil led yanması gerekir .. yanmıyorsa buton kapalıdır.. benim sistemde TPU açıkken aidata 64 de % 31 o.c gösteriyor ..baya şaşırmışdım ilk gördüğümde ..yukarıdaki msjlarda resimler mevcut ..

sizde açmak istediğinizde anakarttan elektrigi kesin ve aktif edin ne olur ne olmaz ..

bu arada bios versiyonunu kontrol edin güncel değilse güncelleyin .. sistemde ssd v.s.. kullanıyorsanız tavsiye ederim mutlaka sata portlarını ve biosu güncel tutun...

yine konu ile ilgili msj lar konuda mevcut...

bu arada işlemcim 2500k ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 3 Ekim 2012; 16:52:31 >

• kamera kartlarının başka bir dönüştürmöe yön temleri yok mu acaba ya yinede aklım asus p8z77-v deluxe de kaldı
  • quote:

kamera kartlarının başka bir dönüştürmöe yön temleri yok mu acaba ya yinede aklım asus p8z77-v deluxe de kaldı

ne olabilir ki .. o anakartı istiyorsan o zaman pcı ex slotlu kamera kartıyla değiştir .. yani ya anakarttan ya kamera kartından vazgeç .. seçimini yap !! oyun başlasın !! ( testereye bağladın beni )

• sen promu kullanıyorsun ekran görüntülşerini paylaşabilirmisin performansları aynımı
  • quote:

sen promu kullanıyorsun ekran görüntülşerini paylaşabilirmisin performansları aynımı

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_PRO/

pro kullanıyorum ...

pro ile deluxe arasında birisi çıksın desinki ben 2 sinide kullandım deluxe daha ''PERFORMANSLI '' .. anakartı size ben alıp göndereceğim

yok üsdat farkı anlayamassın ... kullanım amacına göre değişiklik gösteriyo ..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.