bazı anakartlar xmp de olmasına rağmen ram voltaj değerlerini farklı alıyor. biostan resim çekip göstermeniz mümkünmü
biosdan değilde masa üstünden şöyle anlatabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: spleenish
quote:
Orijinalden alıntı: kemal2238
bazı anakartlar xmp de olmasına rağmen ram voltaj değerlerini farklı alıyor. biostan resim çekip göstermeniz mümkünmü
biosdan değilde masa üstünden şöyle anlatabilirim
Süpermiş valla
edit: bu karta GSKILL 8GB (2X4GB) SNIPER DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM leri tavsiye etmiyorum ben kartı almadan önce ramleri almıştım anakartın memok tuşuna basılı tutunca açılmıyor ramler uyumsuz yani. ilerde ramleri değiştirip corsair vengeance ramlerden alıcm
Kısa ve öz bi tanıtım olmuş eline sağlık.
@meposion yorumunuz içn tşk ler hocam video kameram olmadığı için detaylı bir inceleme yapamadım . yoksa biosu videoya alıp buraya eklemek isterdim
Güzel inceleme , beğendim
@ aydinpurcek tşk ler hocam
Arkadaşlar birde windows açılışı için BootRacer ile açılış testi yaptım 10 saniyede açılıyor bilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 12 Mayıs 2012; 22:28:05 >
güzel eline sağlık
tşk ler murat abi
Paylaşım güzel olmuş Hakan kardeşim, beğendim...
tşk ler emrah hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: marfoglu
quote:
valla hocam bende anlamadım ben o mesajı birkaç kişiyede attım ne var bunda? daha önce böyle bir incelemede beğendim yazılmazsa kabul olmuyor deniliyordu bende o yüzden attım o mesajı arkadaşın buraya kopyalaması hiçhoş değildi neyse herkese saygım var herkes istediğini yazabilir arkadaşlar
Olay o degilki bunu yarisma icin yapiyor olmaniz yani meraktan veya bizimle paylasmak istediginzden degil olayin kotu yani bu zaten.
yok hocam yarışma olayı değil şurdaki knoudahttp://forum.donanimhaber.com/m_60180168/mpage_2/key_/tm.htm o arkadaş yazmış inceleme varmı görmedim diye yukarda konudada yazmışım aynısını bende ona özel attım zaten kopyalamış arkadaş.bende elimden geldiği kadarıyla bir inceleme yaptım diye. bide geçen sene formda bir arkadaş yarışmıştı konuda beğendim yazması gerekmiş yazacak kişinin bende beğendim diye yazarsanız memnun olurum dedim. burda bir hatam varsa konum silinebilir
Ben verdiginz linki inceledim yarisma oldugu icin oyle yazmaniz ve yollamaniz normal kazanmak icin ama arkadas ona spam mesaj gibi yani kendi istegiyle degilde tesekkur deyin dediginiz icin sikayet etmis olabilir.Ben ilk yarisma icin sikayet ettigini sandim ama pmden anlasiliyor yani bakin konuma bakin begedim deyimp emrivaki yaptiginiz icin kazanmak icin oyle bir tepki almis banada gel tesekkur et deseler mesaj ile yazmam cunku konunun amaci herkesin kendi fikriyle begenmesi.
@marfoglu hocam emir vaki kesinlikle düşünmedim bile eğer öyle anlaşılmşsa tekrar özür dilerim
Ellerıne saglık hocam guzel olmus...
@qwertydevil34 tşk ler hocam
Emeğinize sağlık. Beğendim
@setek01 teşekkürler hocam
güzeş bir inceleme olmuş bizi aydınlattığın için teşekkürler incelemeni çok beğendim emeğine sağlık