Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spleenish

@marfoglu hocam emir vaki kesinlikle düşünmedim bile eğer öyle anlaşılmşsa tekrar özür dilerim

Oyle anlasilmis olabilir neyse olan oldu artik basarilar iyi forumlar.
  • tşk ler hocam iyi dilekleriniz için
  • Konuya mesaj yazmacaktım açıklma yapma gereği hissettim atılan mesajlardan sonra

Yarışma ile ilgi yetkili kişinin açıklaması aşığada, bana attığınız PM 'de tam bununla ilgili ödül için açılmış bir inceleme konusu çünkü en çok beğenilen inceleme birinci olacak, yoksa durup dururken kimse inceleme konusu açtım beğenir misin ? diye mesaj atmaz

İnceleme ile ilgi düşüncem ise vasat bir incelenme incelemeden çok teknik özelleri verilmiş konuda bunu zaten asus'un sitesinden bakıp görebilirdik

quote:

Orijinalden alıntı: hey

Arkadaslar oduller konusunda degisiklige gidilebilir, fakat bu kadar sert elestirilerin nedenini anlayamadim, ayrica yarismaya sadece odul icin girecek arkadaslar hic bence vakit harcamasin.Unutanlar icin yaziyorum forum bir paylasim yeridir, bu etkinlikte yapilmak istenen de bunu saglmak; artilari eksileri ile kullandiginiz urun hakkinda digerlerine yardimci olmaktir, asus ya da bask birinin ustune size odul vermesine gerek yoktur, en azindan biz boyle gorduk eskilerden.asus z77leri satamamismis bilmem bisi yaniyormus yani ben anlamiyorum..
    Iyi forumlar dilerim

• güzel ve detaylı bir inceleme olmuş beğendim..
  • @F.@.T.İ.H tşk ler hocam
  • anakartın sata3 kontrolcüsünü test etmek için ssd den ssd ye bir aktarım testi

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi

Arkadaşlar bir ekleme yapmak istiyorum elinde z68 serisi kart olanlar kesinlikle z77 serisine geçmesin derim hem masraf olur hemde aradaki farka değmez. Ama yeri anakart almayı düşünenlere z68 yerine z77 tavsiye ederim arada çok fiyat farkı yoktur

Arkadaşlar incelemeye biosun videosunu ve resimlerini ekledim. Video ve resimler bana aittir. Video kamera veya cep telefonu kamerası bulamadığım için bir leptop buldum ve ona wepcam taktım öyle görüntüyü çektim umarım beğenirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 14 Mayıs 2012; 0:06:18 >

• biosa video eklemen süper olmuş. bende senin sayende ramleri XMP ye alarak çalıştırıyorum
  • inceleme cok guzel olmus.. eline saglik
  • tşk ler @kemal hocam yardımım dokunduysa ne mutlu bana

@CRoMoS tşk ler
  • Güzel inceleme olmuş, beğendim.
  • @yogitech tşk ler hocam
  • anakartın içinden çıkan altı yuvarlak dik beyaz çucuk nedir, ne işe yarıoyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

anakartın içinden çıkan altı yuvarlak dik beyaz çucuk nedir, ne işe yarıoyr

Resimde OK la gösterdiğim yer WiFi Go üzerinden tableti ya da akıllı telefonu yukarı kaldırdığımızda,bu harekete bir kısayol atıyoruz ve oturduğumuz yerden yaptığımız hareket ile uygulama açılıyor.

Aşağıdaki videodaki gibi Yalnız videodaki asus p8z77-v deluxe karttır. WiFi Go özelliğini Eklemek için videoyu ekledim

• İnceleme için teşekkürler beğendim doğrusu. Ayrıca yeni nesil anakartlarda bios'un değişmesi hem pratik olmuş hemde baya güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

İnceleme için teşekkürler beğendim doğrusu. Ayrıca yeni nesil anakartlarda bios'un değişmesi hem pratik olmuş hemde baya güzel.

@inanç_turasay Ben tşk ederim

Evet yeni nesil anakartlarda bios değişik olmuş mouse ilede biosla gezinebiliyorsunuz.Kararlılık artması ve daha yüksek oc potansiyeli, TPU ile otomatik olarak hız aşırtma imkanı, EPU ile güç tasarrufu.

En güzel özelliğide WiFi Go özelliği anakart wireless modül ile geliyor.wireless üzerinden anakartın bağlı olduğu sistemi kontrol edebiliyorsunuz.Aypet,Tablet veya Android İşletim sistemi ile.Tablet ile uzak masa üstü kontrol yapalabiliyor, DLNA destekli mediyaları ağ üzerinden paylaşımına ve erişimine imkan sunuyor.

Bilgisayarda kısa yolları Aypete atayabiliyorsunuz, Mesela aypeti sağa doğru hareket ettirince media player açılsın yada sola hareket edildiği zaman istediniğiz işlemin veya uygulamanın açılmasını sağlıyabiliyorsunuz.

• şu anakartın kendi soğutucuları var ve biraz büyük gibi duruyor. ben işlemcime (i7 2600k) farklı bir soğutucu takmayı düşünüyoum fakat anakartın soğutucuları ona engel olur mu? işlemci soğutucusu o bölgeye sığar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

şu anakartın kendi soğutucuları var ve biraz büyük gibi duruyor. ben işlemcime (i7 2600k) farklı bir soğutucu takmayı düşünüyoum fakat anakartın soğutucuları ona engel olur mu? işlemci soğutucusu o bölgeye sığar mı acaba?

Soğutucu o bölgeye sığar sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Yinede şimdi soğutucuların boyunu ölçtüm 2,5 santim'den az fazla yani 3 santim gelmiyor 2,5 cm diyebiliriz. İşlemci soğutucunuz nedir?
  • quote:

quote:

şu anakartın kendi soğutucuları var ve biraz büyük gibi duruyor. ben işlemcime (i7 2600k) farklı bir soğutucu takmayı düşünüyoum fakat anakartın soğutucuları ona engel olur mu? işlemci soğutucusu o bölgeye sığar mı acaba?

Soğutucu o bölgeye sığar sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Yinede şimdi soğutucuların boyunu ölçtüm 2,5 santim'den az fazla yani 3 santim gelmiyor 2,5 cm diyebiliriz. İşlemci soğutucunuz nedir?

şu anda soğutucu yok yeni toplamayı düşünüyorum kasayı fakat düşündüğüm soğutucu buhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2595

• quote:

quote:

quote:

şu anda soğutucu yok yeni toplamayı düşünüyorum kasayı fakat düşündüğüm soğutucu buhttp://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2595

hayır kesinlikle bir sorun yaratmıyor

kullandığım soğutucu
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597

kullandığım anakart
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-iv-extreme-z-maximus-iv-extreme-z-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(oc)-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55703

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

quote:

quote:

quote:

hayır kesinlikle bir sorun yaratmıyor

kullandığım soğutucu
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597

kullandığım anakart
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-maximus-iv-extreme-z-maximus-iv-extreme-z-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(oc)-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55703

malesef anakarta o kadar para veremicem 500-600 tl civarı fiyat biçtim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.