Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
430
Cevap
5
Favori
27.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

karar sizin hocam hayırlı olsun

Pm attim iyi forumlar.
  • cevapladım hocam iyi forumlar tşk ler
  • quote:

cevapladım hocam iyi forumlar tşk ler

Cevaplandi neyse uzatmayayim iyi forumlar.
  •  ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi
  • Basit - anlaşılır - açıklayıcı bir inceleme emeğe sağlık. Anakartı kullandıkça inceleme daha da ayrıntı kazanacaktır.
  • Teşekkürler incelemeniz için.
  • emek harcanmış güzel inceleme olmuş begendim
  • quote:

Ramlari xmp demi çalıştırıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

ASUS P8Z77-V PRO Kullanıcı İncelemesi

hocam bune şimdi? şurdaki konudahttp://forum.donanimhaber.com/m_60180168/mpage_2/f_/key_//tm.htm#60500869 @_G_K_N_ inceleme hazırlayan var mı ? (hiç denk gelmedim) @_G_K_N_ z77 diye sınırladılar o yüzden böyle oldu, maksat z77 sattırmakdı ama tutmadı millet Asrock ve Msi'a yükleniyor. (diye yazmışsınız bende konuyu gördüm size özel yazdım beğendim diye yorum yazabilirseniz diye )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spleenish -- 15 Mayıs 2012; 0:58:07 >

• Herkese tşk ler elimde cpu soğutucu olmadığı için kartın oc potansiyelini deneme imkanım olmadı ayrıca resimleri wepcamdan çektim foto makinem olmadığı için
  • quote:

beğendim diye yorum yazabilirseniz

Ne demek ?

Mesajı şikayet ettim
  • Yarisma icin yaptiysaniz hic yapmayayadiniz daha iyiydi.
  • valla hocam bende anlamadım ben o mesajı birkaç kişiyede attım ne var bunda? daha önce böyle bir incelemede beğendim yazılmazsa kabul olmuyor deniliyordu bende o yüzden attım o mesajı arkadaşın buraya kopyalaması hiçhoş değildi neyse herkese saygım var herkes istediğini yazabilir arkadaşlar
  • quote:

valla hocam bende anlamadım ben o mesajı birkaç kişiyede attım ne var bunda? daha önce böyle bir incelemede beğendim yazılmazsa kabul olmuyor deniliyordu bende o yüzden attım o mesajı arkadaşın buraya kopyalaması hiçhoş değildi neyse herkese saygım var herkes istediğini yazabilir arkadaşlar

Olay o degilki bunu yarisma icin yapiyor olmaniz yani meraktan veya bizimle paylasmak istediginzden degil olayin kotu yani bu zaten.
  • güzel inceleme olmuş beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

valla hocam bende anlamadım ben o mesajı birkaç kişiyede attım ne var bunda? daha önce böyle bir incelemede beğendim yazılmazsa kabul olmuyor deniliyordu bende o yüzden attım o mesajı arkadaşın buraya kopyalaması hiçhoş değildi neyse herkese saygım var herkes istediğini yazabilir arkadaşlar

Olay o degilki bunu yarisma icin yapiyor olmaniz yani meraktan veya bizimle paylasmak istediginzden degil olayin kotu yani bu zaten.

yok hocam yarışma olayı değil şurdaki knoudahttp://forum.donanimhaber.com/m_60180168/mpage_2/key_/tm.htm o arkadaş yazmış inceleme varmı görmedim diye yukarda konudada yazmışım aynısını bende ona özel attım zaten kopyalamış arkadaş.bende elimden geldiği kadarıyla bir inceleme yaptım diye. bide geçen sene formda bir arkadaş yarışmıştı konuda beğendim yazması gerekmiş yazacak kişinin bende beğendim diye yazarsanız memnun olurum dedim. burda bir hatam varsa konum silinebilir

• @arbiter tşk ler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

quote:

Ramlari xmp demi çalıştırıyorsunuz

evet ramler xmp den çalışıyor . biosda xmp ye alınca ramlerin zamanlamalarını ve voltajını anakart kendisi ayarlıyor
  • bazı anakartlar xmp de olmasına rağmen ram voltaj değerlerini farklı alıyor.
    biostan resim çekip göstermeniz mümkünmü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.