Şimdi Ara

ASUS PARA İADESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus f3sv 240dr modeli notebookum vardı. sol menteşe çatladı ve teknik servise gönderdim. 30 iş günü doldu ve elinde şuan rapor var. para iadesi veya değişim hakkı kazandım. 27/11/2007 de 1250dolar=2080 tl almıştım. para iadesi olursa faturada yazan bu miktarı geri verirler mi? değişim yapmak istemiyorum önerdikleri ürünü beğenmedim ve istadiğim ürün ellerinde (stokta) yok. 2080 tl geri öderlerse başka bir marka notebook alacam? yorumlarınızı bekliyorum.....

• KDV yi düşüp öderler sana ayrıca kredi kartı ile aldıysan komisyonuda düşerler...
  • kredi kartı ile almadım peşin almıştım.1250 dolar + kdv idi ve dolar 1.41 tl idi. dolara göre mi türk lirasına göremi kdv yi keserler ?
  • kardeşim herkes bir şey söylüyor. ithalatçı firma olan ve garantiyi veren Boğaziçi bilgisayar fatura tutarı geri verilir diyor. aldığım yer olan novabilgisayar:: aynı ürün özellikteki bir bilgisayarın fiyatı geri ödenir diyor... siz fatura fiyatında kdv hariç geri ödenir diyorsunuz. sorduğum bir kaç notebook satışısı fatura miktarı geri ödenir diyor. teknosa biz fatura fiyatını geri ödüyoruz diyor. ben şimdi hangisine dayanarak para iadesi isteyeyim????????

• Faturada ne yazıyorsa direk o ödenir. Kanunlar bu şekilde...
  • evet fatura tutarı ödenir. ben hp den oyle aldıım ayıptır soylemesi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.