Şimdi Ara

Asus PC açılmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus X555Y var AMD A8 işlemci Radeon R5 M320 8GB ben buna GTA 5 yükledim biraz kasti sonra Radeon ayarlarına girdim açılmadı "driver kurulu değil" gibi bişey dedi İngilizce sonra girdim AMD nin sitesine M320 driver indirdim kurarken video izliyordum birden ekran gitti sonra açıldı yeniden ASUS İn Search Of İncredible dedi sonra siyah ekran ve altta dönen yuvarlak noktalar dahada açılmadı yardım edin lütfen daha yeni PC AMD yaktın beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus logolu ekran gelince sürekli f8 bas güvenli modda aç driveri kaldır veya f8den en son en iyi yapılandırma ayarlarıyla başlatmayı dene donanımsal değilse açılır olmazsa yaz burdan

• Denedim f8 sürekli bastım yine aynı görüntü yok

• gkdnzssmn G kullanıcısına yanıt
    Bu amd ekran kartları sürücü güncellemesi gerçekten işkence. İki kuzenimde vardı. Biri formattan sonra windows güncellemeleri yükleyip yeniden başlat deyince mavi ekranda kalıyordu( Şu sorun ekranı olan mavi ekran değil :) . Düz mavi yazısız bir ekran) . Yeniden temiz format atıp güncellemeleri kapattım ve amd nin sitesinden tekrar kurunca düzeldi.

Bir diğerinde ise sürücü hiç bir şekilde kurulmuyordu. Amd nin sitesinden indirdim (hem otomatik bulucu ile hem elle) olmuyordu. Bilgisayarın kendi s'tesinden sürücüleri indiriyordum olmuyordu. En sonunda eski bir sürüm numaralı sürücü paylaşılmıştı. Onu kurarak hallettim.

f8 ile güvenli moda girmesi lazım. Girmiyorsa f12 yi dene. Bilgisayarın açılış tuşuna basar basmaz f12 ye sürekli olarak hızlıca bas bırak. Olmazsa aynısını f8 için denersin. Olmazsa format şart :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.