Şimdi Ara

Asus r500v sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar : asus r500vj-sx129h laptop aldım.
    laptopu ilk aldığım gün kullanırken 2 defa kapandı durduk yere, kapandığı sırada sadece kucağımdan alıp masaya koymaya calısmıstım ve yanından tutup kaldırdım bunu yaptığım 2 sefer kapandı. sonra laptopu 1 gün sonra ekranı kendime göre ayarlayayım derken gene kapandı durduk yere. laptopdan cok soğudum geri vermeyi düşünüyorum.
    bunun yanında chorome da sekmeleri değiştirirken kasıyor bazen hata veriyor, dizi izlerken donmalar oluyor daha hiçbir şey yüklemedim laptop a bu kasmaları bana cok saçma geldi.daha düşük özellikte bir laptop kullanıyordum önceden o böyle şeylerde kasmıyordu. yeni olduğuna ve acılması gerektiğine yormustum ama bu kapanma olaylarından sonra toshiba stallite 850-1L1 ile değiştirmeyi düşünüyorum. öyle cok kasıntı şeyler yapmıyorum black ops 2 indiriyordum denemek için. en fazla oynayacağım oyun bu olur ki genelde w3-dota oynarım yani aldığımda 3-4 sene beni götürsün mantığıyla almıştım şimdi bu sorunlardan sonra sizede bi danışmak istedim.
    şimdiden cok teşekkürler ilginiz için.
    laptop da i7 ve windows 8 kurulu.
    laptopu avusturyadan aldım.
    (hiçbir ısınma problemi yok laptopun bios ekranı vs hatalarıda vermiyor açılırken, açıldığında skype nin açılma sesinn gelmesi 15-20 sn yi buluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerrGoker -- 30 Ocak 2013; 5:46:08 >

• Ürünü aldığınız yerle iletişime geçip ürünü iade edin günler ilerledikçe iade konusunda sorun yaşarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.