Şimdi Ara

Asus r9 280 direct cu ii ile r9 280 direct cu ii top arası fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • R9 280:http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-280-directcu-ii-3gb-gddr5-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

R9 280 top :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r9-280-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Bu iki kart arasındaki fark nedir acaba top olan stokta yok fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat9779 -- 15 Temmuz 2015; 10:56:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serhat9779 S kullanıcısına yanıt
    frekans farkı var ama öyle anlaşılacak bir fark değil
  • frekans farkı var normalini al o frekanslara getirebilirsin
    Kardeşim asuslarda artifact sorunu vardı almadan önce onu iyi araştır bence.
  • Cevaplar için teşekkürler
    Artifact nedir tam olarak araştırdım ama tam anlayamadım

quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

Kardeşim asuslarda artifact sorunu vardı almadan önce onu iyi araştır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat9779 -- 16 Temmuz 2015; 21:33:39 >
  • 280 alınacaksa sapphire tercih edilebilir. Hem paran cebinde kalır. Ama o kadar para veririm dersen 390 (mümkünse 4 gb modeli) almanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

280 alınacaksa sapphire tercih edilebilir. Hem paran cebinde kalır. Ama o kadar para veririm dersen 390 (mümkünse 4 gb modeli) almanı öneririm.

390 verecek param yok ayrıca sapphire çok düşündüm ancak çekirdek hızı çok düşük filan dediler sizce o sorun olurmu veya biostan oc yapabilir miyim?? Oc olursa kaça çıkar ?? Teşekkürler

380 yazacaktım dostum yanlış yazmışım benim hatam . Mimari güncellemeleri ve düşük güç tüketimi ile cazip ama 280x'in biraz gerisinde bir karttır.
  • O fiyata r9 380 alınması daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.