Şimdi Ara

asus r9 280 mi saphirre mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün gidip r9 280 alacağım vatandan sizce asus mu yoksa Saphirre mi almalıyım forum daki çoğu kişi su ana kadar ucuz olduğu için Saphirre i öneriyor du fakat son fiyatlar nerdeyse aynı sadece 10 tl fark var asus amd de biraz sorunlu fakat sogutmasi sanirsam daha iyi Saphirre den sizce hangi kartı almalıyım Saphirre in teknik servisi çok daha iyi diyorlar direk sıfır ekran kartı veriyorlar mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sapphire R9 280 kullanıyorum. Son derece memnunum. Tek bir sorunum vardı kartın üzerinde ki fanlardan biri, bir RPM değerinde bir şeye sürtüyor. Sürtünme 2-3 saniye sürüyor. Forumda bir arkaşın daha başına gelmişti sanırım. Fakat onun biraz daha süresi uzundu. Fakat bu da 3-4 gündür tekrarlamıyor. Sanırım sürte sürte sürttüğü şey aşındı ve kendine yol yaptı Fazla takmıyorum kafaya. Asus hakkında bir bilgim yok. İyice araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Sapphire R9 280 kullanıyorum. Son derece memnunum. Tek bir sorunum vardı kartın üzerinde ki fanlardan biri, bir RPM değerinde bir şeye sürtüyor. Sürtünme 2-3 saniye sürüyor. Forumda bir arkaşın daha başına gelmişti sanırım. Fakat onun biraz daha süresi uzundu. Fakat bu da 3-4 gündür tekrarlamıyor. Sanırım sürte sürte sürttüğü şey aşındı ve kendine yol yaptı Fazla takmıyorum kafaya. Asus hakkında bir bilgim yok. İyice araştır derim.

Hocam formundaki herkes Saphirre kullanıyor çünkü son 1 hafta hariç fiyatı baya uygundu asus a göre fakat vatan bir güzel zamladi kartı bir den 50 tl sanki dolar fırlamış gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Asr98 Evet sen deyince şimdi baktım da 626 TL olmuş. Ve o fiyatta internete özel fiyat yazmışlar. Gerçekten ciddi bir fiyat artışı olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.