Şimdi Ara

ASUS R9 280 vs. ASUS R9 280x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi arasında dağlar kadar fark var mı ? Arkadaşım gereksiz olduğunu sadece 4-5 fps bir katkısı olduğunu söylüyor. Doğru mudur ? 200 tl fazla verince karşılığını alır mıyım ? Teşekkür ederim.

• Alırsın.
  • Çok mu fark var aralarında ? Yani değer 200 tl ye
  • overclock yapacaksan 280 al bence aralarinda fark kalmiyor.
  • 200TL için değil de R9 285 geliyor onu bekle derim.
  • OC yapmayı düşünmüyorum sıvı soğutma sistemi ekledim pc ye ama yetmez. Fiyatı ne kadar olur o çıkacak olanın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperFan

OC yapmayı düşünmüyorum sıvı soğutma sistemi ekledim pc ye ama yetmez. Fiyatı ne kadar olur o çıkacak olanın ?

285'in fiyati 280'den dusuk 270x'ten pahali olmasi bekleniyor ama yurdum saticisi ne yapar bilmiyorum.acelen yoksa 285x diye de bir kart cikacak bir iki ay icinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ GTX 970 4GB 600TL
    5 yıl önce açıldı
    ASUS R9 380 STRIX FAN
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu topladığım pc yi mayısta almayı düşünüyorum harç borç o zaman bitiyor. Bu da topladığım PC nasıl olmuş bir de sizin yorumlarınızı alayım
  • mayısa kim öle kim kala o buldugun parcalar stokta kalmayabilir yeni daha iyileri cikabilir simdiden sistem mi toplanir mayis diyorsun.
  • Önceden toplayım dedim ama neyse zaten nisanda tekrar bi gözden geçireceğim. Sağolun
  • SuperFan S kullanıcısına yanıt
    ohoo mayısta herşey değişir sen almadan 1 hafta önce bana ulaş hallederiz.
  • Bütçe 2.500 ama monitörde dahil olacak. Nasıl olacak bilmiyorum. Hedefimde The Division ve gta 5 i ultra açmak var.
  • Bende geçen sene ağustosta pc topladm gta çıkcak diye , ekran kartını almadım bitek iyiki almamışım

gta çıkana kadar ne ekran kartları çıktı, gta ekim kasım gibi çıkar gibime geliyor bakalım görücez bi çıksında ona göre ekran kartı almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 3 Eylül 2014; 2:14:15 >
  • Isınma sorunu var diyorlar ama inanmiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.