Şimdi Ara

ASUS R9 290 Fan sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ortalama 1 hafta önce Vatan B.'dan sistem topladım.Her şey iyi güzel fakat ekran kartının fan hızını yükselttiğimde sanki kablo takılıyormuş fanına tarzı bir ses geliyor ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost.666 -- 18 Aralık 2014; 11:16:16 >

• Hocam sorunla alakası yok ama kartın performansı nasul memnun musun nvidia dan farklı mı bazı konylarda amd köyü deniyor ama tam olarak emin olmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar test ettiğim oyunlar GTA EFLC, NBA 2K15, Tomb Raider FullHd çözünürlük tüm ayarlar açık 60+ fps sürekli gayet memnunum. ama şu sorunu da halletsem iyi olacak
  • Coil whine olmasin :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     ASUS R9 290 Fan sorunu!
  • Bu arada sorunu çözdüm kasanın içerisini açıp fana hafifçe dokundum ve o kadar Büyülü bir dokunuş ^_^
  • bugünlerde powercolor'un fiyatları düştüğü için çok sık bahsediliyor.peki oyunlardayken r9 290'ın fan sesi nasıl? kimisi diğer parçalardan duymuyorum diyor,kimisi ben pek sesi önemsemiyorum beni rahatsız etmiyor veya kulaklıkla duyulmuyor falan deniyor.aslında benim sorduğum tüm sistem içerisinde ses nasıl yani diğer sesleri bastırıyor mu?çünkü diğer parçalar çok ses yapıyorsa kartın sesi pek anlaşılmaz.
  • Aslında bende Powercolor alacaktım malum ne o nede Sapphire yoktu. Çare Asus, Ses konusu kasa zaten sesli şu anda genel olarak bu ay bir kaç oynama yapıp genel olarak ses sorununu çözmeye çalışacağım,ekran kartının kendi sesi rahatsızlık vermeyecek seviyede %55-60 fanı arttırdıktan sonra duyulabilir seviyeye yükseliyor. Onun haricinde kulaklıkla değil kulaklıksızda duymuyorum zaten ^_^ Bu arada Asus un model fabrika çıkışlı o.c. geliyor ekleyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.