Şimdi Ara

ASUS R9 290'ı olan arkadaşlar bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Vatan'dan Asus R9 290 aldım. Telefonla sipariş ile. Telefonda kutunun açılmamış sıfır kutusunda olduğu söylendi fakat kutu açılmış. Nerden mi anladım.

Çünkü:
    1- Kutu içerisinde CD yok
    2- Besleme kablosu yok
    3- PCI koruma kılıfı yok
    4- DVI koruma kılıfının birisi var birisi yok
    5- Elektrostatik poşet yerine bildiğimiz patpatlı poşet içerisindeydi
    6- Kartın arka yüzeyindeki boydan boya olan naylon koruma yok
    7- Kutu hafif hasarlı

Neyse arkadaşlar 14 gün bir düşüneyim iade edebilirim. Bu arada benim asıl sormak istediğim soldaki fanı hafif hızlı döndürünce hafif bir cızırtı geliyor sanki fanın yatağında bir sürtünme var gibi hem performansı düşecek hemde fazla ses yapacak gibi daha önce asus r9 290'ı canlı incelemediğim için bilemiyorum bu ses diğer kartlar da da var mı? Aramızda ASUS R9 290'ı olan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir mi? Sizin kartında soldaki fanından dönünce hafif bir cızırtı geliyor mu?

• Hocam madem oyle iade edin 0 urun versinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç uğraşma iade hakkını kullan ve orijinal ambalajında gelmediğini söyle.
  • Aynı kartı kullanıyorum bahsettıgınız gibi bir ses duymadım.
  • Edeceğim zaten az önce kargo gelmişti bilgisayarıma takmadan götürecem vatan mağazasına. Bundan sonra kutuyu açıp bakmadan bişey almam kimseye de güvenmem.
  • Hocam o kart icin zaten kronik sorunu var deniyordu bence kartı geri verip Sapphire r9 290 trı-x veya powercolor r9 290 pcs+ alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynı kart bende var. hiç bir sorun da yok ayrıca kutu içeriği de eksikmiş seninkinin. büyük ihtimalle iade ürün falan vermişler sana değiştir bence
  • Arkadaşlar ürünü iade ettim. Hiçbir sorun da çıkarmadılar. Aksine görevli arkadaş ekran kartının elektrostatik poşet yerine patpat poşette olduğunu görünce başka bişeye bakmaya gerek yok dedi ve bitti. Muhatap olduğum kişiyi de şikayet etmemi önerdiler. Özetle bu durumu komple Vatan'a mal etmek doğru olmaz. Çalışanların biraz daha fazla satış yaparak prim alabilmek için yaptığı bir olay. Size de dikkatli olmanızı ve ürünü alırken kutusunu orada açtırmanızı öneriyorum. Yoksa uğraşırsınız benim gibi bankayla olan anlaşmadan ötürü 10 günü bulabilirmiş paranın iade olması
  • peki arkadaşlar ASUS R9 290 Ekran kartını başka bir yerden almak istiyorum. webdenal.com sitesinde 1020,31 lira olan ürün neden distribütörlerde daha pahalı oluyor(200TL civarında daha fazla)? ve de bu kart bazı yerlerde 2 yıl garantili olduğu belirtilirken bu bazı yerlerde 3 yıl olduğu belirtiliyor. Bu farklılıklara bir açıklık getirebilirmisiniz?
  • O aldığınız ürün %99 geri iade edilmiş bir üründür.Vatandan ürün almanın faydası şudur.Gidersiniz dükkana.Misal orda kutu kutu durur sizin istediğiniz.

Anakart alcaktım.Bi kutu getirdi sizinki gibi sağı solu ezik büzük içini açtım el deydiği belli.Sonra 2 kutu daha getirtdim. 3.kutuyu açarken "abi bu kutuyu alcaksan açayım dedi" :D .Dedim aç sıfırsa alcam açtı tamamiyle sıfır dedim ver bakam.Ürünü böyle alın vatanda o mağazadan alma avantajını kullanın.Ben vatandan webden alınan ürüne pek güvenemiyorum.
  • Aynen öyle emre hocam görcen alacan. Ben stoklarında olmadığı için bu şekilde almıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.