Şimdi Ara

Asus R9 380X - Sapphire R9 380X -- Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba, öncelikle şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür edeyim ve konuya gireyim.
    Yeni bir ekran kartı sevdasına düşmüş bulunmaktayım, 1080p oyuncusu ve 1000 tl civarı olan bütçemle
    AMD R9 380X ' e karar kıldım gibi fakat hangi marka olması konusunda kararsızım.

Birde Ekstra bu fiyatlara yakın farklı bir kart önerisi olan olursa sevinirim.

He unutmadan birde R9 380X benim sistemimde darboğaz yaparmı bilgi verirseniz daha çok sevinirim dua ederim size ;)

Sistem ;

İşlemci : FX X8 8150 Soket AM3+ 3.6GHz 16MB Cache 32nm
    Ram : 2 adet - Kingston 4GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9
    Anakart : MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.)
    Power : 650 Watt

Değiştireceğim ekran kartı : Asus Nvidia GTX 560 Tİ 448 cores 1280 mb 320 bit

• R9 380x fiyatlarina cikmisken sunu almaniz daha mantikli hocam.
    http://www.sinerji.gen.tr/sapphire-r9-290x-oc-4gb-512bit-gddr5-16x-pmu3229

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • soralalp S kullanıcısına yanıt

Hocam Bu önerdiğin kart sitede DirectX 12 yazmış fakat vatandan ve başka yerlerden baktığımda aynı kartın DirectX 11.2 geçiyor. nedir doğrusu acaba ?

• MSI almak şart değil, zira Çift Dondurucu Pervanesi'ni değiştirdiler; diğer marka modellerinden farkı kalmadı.

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt

Peki hocam şimdi Asus mu ? yoksa Sapphire mi ?
    MSi ın konuyla alakası yoktu gerçi ama yinede bilgi için teşekkürler :)

• Magimda kullanıcısına yanıt
    o kartlar fiyatını hak etmiyor bence 2 daha bekleyin amd polaris serisi kart alırsın
  • patren kullanıcısına yanıt
    Bence de şöyle Mart ayını beklemekte fayda var.Bende efsane Kartımı HD6850'yi sattım,şimdi biraz fiyatların düşmesini bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lapry kullanıcısına yanıt
    doğru karar almışsın
  • O işlemci ile maks. 380X taşır zaten.

380X üstüne bulaşmayın.
  • @patren şimdi hocam amd polaris serisini çıkarıcak ama polaris serinin en düşük özelliklere sahip kartı nereden
    baksan 1500 TL den fazla olur tahminim.
    Ben şöyle sistemim beni 2-3 sene daha taşısın istiyorum polaris seriside benim sisteme
    fazla gelir @Lana-Del-Rey 'in dediği gibi.
    2-3 sene sonra zaten yeni bir sistem gerekicek anakartım ve işlemcim artık yeterliliğini kaybedicek,
    ozaman daha yüksek bi kart düşünebilirim fakat şuanki sistemimde değil.
    Bu yüzden şuan benim ihtiyacım olan R9 380x in hangi markası
    yada 1000 TL lik bütçeye R9 380x den varsa daha iyi bir kart önerisi.

Ben açıkcası konuyu açarken daha detaylı şekilde bilgi alırım düşüncesiyle açmıştım, örnek vermek
    gerekirse R9 380x in şu markası bu sebepten şu markası öteki sebepten dolayı daha iyi yada farklı bir kart şu
    özelliğinden dolayı R9 380x den daha iyidir gibi.

Tabiki yorum yapan arkadaşlar size çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı kesinlikle
    teşekkürü hak ediyorsunuz fakat benim aradığım daha detaylı öneriler belirttiğim gibi.

Detaylı şekilde bilgilerinizi benimle paylaşırsanız daha fazla yardımcı olabilirsiniz bana.
    Yorum yapan bütün arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler.

• bu kartların biri diğerinden daha kötü olmadığı için beklediğin şekilde bir cevap gelmez ikisi de iyi kart.
  • Magimda kullanıcısına yanıt
    o kadar pahalı olmaz kardeş ne yaptın sen
  • nitro 380x
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

nitro 380x

+10

• Sapphire

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saphire iyi iş çıkarmış
  • Değiştiribileciğin ekran kartı ddr3 olmalı
  • Kardeş benim sapphire 280x vardı servise gönderdim yerine 380x nitro gönderdiler. Şöyle söyleyeyim gta5 de deneme şansım oldu sanki 280x daha performanslı geldi bana. Tavsiyem sana biraz daha koy direk 390 al daha iyi olur bence. Şahsen değişip öyle yapmayı düşünüyorum
  • Öncelikle hayırlı olsun ne alırsanız alın. Ben sapphire 390 tavsiye eddeceğim. ( oc olandan) yaklaşık 3 hafta önce aldım ve şu anda fallout 4 ü en yüksek çözünürlükte oynuyorum. Gta 5 gayet başarılı.
    Sistemi boğar mı diye sormuşsunuz ( kullandığım işlemci phenom 2x 945 , yani zamanın çok gerisinde kalan bir işlemci. Şimdiye kadar sıkıntı hissetmedim.
    Not: kutunun üzerinde 750 watt psu gerektirir yazıyor. Bende yaklaşık 5 senelik absolute marka 650 watt psu var. Ssistemde takılı 6 hdd ve bir uydu kartı ve 12 gb ram var. 8 usb slotuda dolu. Buna rağmen sorunsuz çalışıyor. ( işlemci 125 w)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.