.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YLCN -- 30 Kasım 2022; 22:46:19 > |
silinsin lütfen
-
-
Sıcak fırsatlık bir durum yok. 150TL fazlasına 3060 Ti var zaten denk performansta ve çok daha mantıklı bir kart.
https://www.afybilisim.com/urun/galax-galakuro-nvidia-geforce-rtx-3060-ti-white-edition-beyaz-gk-rtx3060ti-e8gb?ref=akakce&v=1.59.8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alttaki linkteki ürünün soğutması efsane!
trendyol.comPOWERCOLOR Red Devil Rx6700xt 12gb 192bit Gddr6 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/powercolor/red-devil-rx6700xt-12gb-192bit-gddr6-p-92886086?boutiqueId=61&merchantId=143759
-
6600 xt red devil kartım var, biosa more power tool ile müdahale etmeden 1200 rpm'di yanlış hatırlamıyorsam o devirin altında fanlar dönmüyor bayağı kötü bu, aynı zamanda fanlarının fazla ses yaptığını düşünüyorum. 800 devirde ses yok denebilir ama 900'de bile duyuyorum fanını.
Ürünün soğutma bloğu başarılı olduğu için undervolt ile beraber 800 devir yeterli ama fanlarının devir/ses açısından başarısız olduğunu düşünüyorum.
Kasanın içine takıp kasa fanlarından fark etmeme ihtimaliniz var ama ben uzay montaj kullanıyorum kasa fanı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çift fanlı modellerin hepsinde az ya da çok fan sesi duyuluyor hocam. 3 fanlılarla karşılaştırmamak lazım..
-
İki ucundaki fan aynı fan hocam, benim bahsettiğim şey zaten fan kalitesi, fan eğrisi değil.
Fan yapısı, hız değerleri, çalışma aralığı, yazılım, rulman vs hepsi bütün. Sonunda olay aynı kapıya çıkıyor. Çift fan olunca yük altındayken en iyisinde bile ses var.
-
Noctua 3070 hariç:))
-
6600 xt ile 6700 xt'de aynı fanı kullanmışlar hocam, ortadaki daha küçük olan fan da fighter modellerde kullanılan fan. Kartın biosu 1200 devir limitli yani dönmeye başladığı anda farklı bir programla değiştirmek istesek bile düşmüyor. Kaç kişi biliyor more power tool'u ‰1.
Kendim boşta 450 devirde döndürüyorum, oyuna girince ufak ufak artıyor 550-900 arasında dönüyor sıcaklığa göre ama bu kartın fanı başarılı değil hocam.
10 cm civarındaki bir fanın 900 devirde ses yapması hoş değil, fan ölçüsü 12 cm olan arctic freezer 34 esports duo'nun fanlarını 900 devirdeyken kulağınızı dayamazsanız duyamıyorsunuz.
aynısından bende var. soğutması çok iyi. termal padler 1 mm çok ince oldukları için direk ısıyı iletiyorlar ve kart çok soğuk çalışıyor.
-
Sizin kartı kullanım senaryonuz ve beklentileriniz genel kullanıma pek uymuyor hocam. Mesela ben de sessizliğe oldukça dikkat ederim, kasa fanlarım olabilecek en düşük devirde döner ve silikon vidalıdır, pompalar minimumdadır, radyatörlere silikon destekler koyarım, sallanan oturmayan her parçayı sabitlerim. Rezonansa bile dikkat ederim. Kasam masaüstünde 50-60cm yanımda. Kulaklık nadir kullanırım. Oynadığım oyunun (WOWS) fps stabilitesi berbat, arayüzde bile gpu fanları deli gibi çalıştırır, ona rağmen müdahale etmemi gerektirecek bir rahatsızlık yaşamadım. Bu arada bir sürü 6700xt kullandım, performansının yanında sessizliği ve serinliği ile de red devil hakikaten en iyisiydi. Yani kısacası fanları olması gerektiği kadar hocam. Günün %80 ninde hiç dönmeyecek olan fanlardan premium işler beklememek lazım.
-
trendyol.comASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/asus/radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-131089472?boutiqueId=617532&merchantId=105369&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_urun_listeleme&adjust_tracker=1xed9e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme
Satıcı hakkında bilgim yok ama 7999TL
-
betaplus = gaminggentr tr distribütör yani.
9700-1755tl promosyonya 8k ya mal ettim ucuz derken direk bu fiyatlara düşmüş artık ...
-
Asustan paranı alabildiysen gerisini boşver artık:)
-
Herkes amd kartlardan şikayetçi bende 6700 xt kovalıyordum ama nvdia alıcam sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AFY Bilişimin sattığı Galakuro distribütör garantili mi? Benim bildiğim Galakuro ismi Galax'ın uzakdoğu da satış yapmak için kullandığı isim. Galax Türkiye distribütörü de Akortek/Teknobiyotik diye biliyorum. AFY Bilişim'in burada hesabı varsa açıklama getirirlerse bilgilenmiş oluruz.
-
Siz bilirsiniz ama millet reklam görünce fanboy oluyor, mevzu bundan ibaret.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X