Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus ROG Ally Z1 Extreme Sıfırdan Farksız 6 Aylık + Ekstralar 19.000 TL Satın Al 9 Temmuz 2024 12:54 1 1 Asus ROG Ally Z1 Extreme Sıfırdan Farksız 6 Aylık + Ekstralar 19.000 TL Cihaz 26 Kasım 2023 tarihinde Amazon.de üzerinden alınmıştır. Benim elime 9 Ocak tarihinde geçmiştir. Bu tarihte aktifleştirdiğim için Myasus üzerinde garantisi 09.01.2026 tarihine kadar geçerli olduğu gözükmektedir. Fotoğraf olarak ekledim. Faturasını da teslim edeceğim. Cihaz elime geçer geçmez amazonda son derece popüler olan amfilm ekran koruyucu uygulanmıştır. Paketten 3 adet çıkmaktadır ve 2 tanesini yanında hediye edeceğim. Alındığı günden beri Skull&Co marka taşıma kılıfı, chaza uygulanan kılıf, analog koruyucu ve analogun çubuğuna takılan başla bir koruyucu ile kullandım, özetle gözüm gibi baktım. Üretim tarihi 2023 9. ay, micro sd okuyucu sorunuyla ilgili aksiyon alındığı tarihler olarak geçiyor ama sorun yaşanmayacağını da garanti etmiyorlar. Ben hiç micro sd kart takmadım, aktif olarak da okuyucusu çalışıyor. Myasus üzerinde pil şarjını yüzde 80e sınırladım, pilde çok kullanmadım zaten. Batarya sağlığı mükemmel durumdadır. Cihazı genel olarak da fazla kullanmadım, switchinden oyuncu laptop, masaüstü xboxuna kadar birçok konsola sahibim. Hevesimi gidermek için almıştım. Alan kişinin pişman olmayacağı dosta gidecek kusursuz bir cihaz.19.000 tl Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILDI [SATILDI] Steam Deck 512 GB Anti-Glare Ekran - 14.000 TL [SATILDI] İPad Air 5 1 Yıl Garanti + Kalem + Kılıf ve Ekran Koruyucu - 16.000 TL [SATILDI] 8 + 8 16 GB DDR5 5600 MHz Laptop Ram-Samsung sıfır ram