Şimdi Ara

Asus ROG Strix G513QM-HN081 AMD Ryzen 7 5800H 16GB 1TB SSD RTX 3060 14200 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
5
Favori
22.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazdaki 16GB RAM single-channel mı dual-channel mı acaba, bir bilgiye ulaşabilen var mı?

Ayrıca ekranda çok fazla bir ışık sızması olduğuna dair fotoğraflar gördüm, gerçekten beni geri çekiyor bu durum şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Augeas kullanıcısına yanıt

8GB DDR4-3200 SO-DIMM x 2

siteden alıntı.

• 17" olsa kaçmazdı ama 15" bana küçük geliyor.

• Bu modelde MUX switch var mı acaba? Modeli görür görmez yaptığım Legion 5 siparişini iptal etmiştim ancak MUX switch olayı tamamen aklımdan çıkmış.

• Augeas kullanıcısına yanıt

Sanırım asuslarda yok hocam.

• Hocam peki bu model ve Legion 5 4800H RTX 2060 modeli arasında e-spor oyunu olarak nitelendirilen oyunlardaki performans farkı nasıl olur? Örneğin WoW oynayan biriyim ve 3060 Max-P alıp da daha kötü bir performans almak üzer beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augeas -- 21 Nisan 2021; 14:7:54 >
  • mux switch yok %62 srgb panel net kötü 250 nit parlaklık var ben almazdım

• Mux swicth olayı sadece harici monitör kullanırken mi işimize yarıyor yoksa laptop'ın kendi ekranı içinde mi lazım?

• Aynı ürün dışarda cok daha üstün panelle geliyor. Tr ye gelirken uzerinden ne çalarsam kârdır mantigi var markalarin hepsinde.

O yüzden uzun yıllardır trden laptop almam.

Ayni laptop tr de genelde hem daha pahalıya hemde malzemeden kırpılmış halde satılıyor.

Dışarıdan alinca sadece garanti daha kısa sureli oluyor ama yillarca kullandigim cihazlarda hala en ufak sorun yok. Belki şans belki yukarida bahsettiğim malzemeden çalma mevzusu ile alakalı

• Cihazı gelen varsa yorumlayabilir mi?

• Mux swicth olayı neymiş öyle biraz araştırayım dedim. Mux swicth destekleyen laptop almak mantıklı geldi. Bilmediğim bir konuydu. 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran çöp olmasa alıyordum. Ekran kalitesi bilgisayarda çok önemli arkadaşlar.

• çok cazip 11bin-12bin tlye saçma sapan 2060'lı tuf serisi pavilion serisi veya geçen yılın msi laptopları paylaşılıyor. Rog kasa en yeni ryzen seri işlemci 3060 ve 1 tb ssd ile çok cazip. Kafa karıştırdı.

• Benim laptop geldi, ekran çok kötü yorumlarından çekinmiştim açıkcası ama hiç de fena gelmedi gözüme.

• Hypervenom kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık değerleri nasıl hocam test yapma şansınız var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021 Asus modellerin hiç birinde Mux switch yokmuş. Performansı oldukça etkiliyor optimus ilginç bir seçim olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypervenom

Benim laptop geldi, ekran çok kötü yorumlarından çekinmiştim açıkcası ama hiç de fena gelmedi gözüme.

Hocam bilgisayarla ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz?

• Ceann Capall kullanıcısına yanıt

Monster pişmanlıktır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.