Şimdi Ara

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
12
Favori
35.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi olur hocam, teşekkür ederim. Birde bu laptop arayış serüvenime monster ın 10. nesil işlemcili modelide katıldı, onlar hakkında bir bilginiz var mı?

Bu arada ROG'tan memnun musunuz, herhangi bir sorun sıkıntı oldu mu? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz, biraz yorum yapabilme imkanınız varsa harika olur. Çünkü ROG'un tasarımına hayran kaldım ve düşündüğüm bir model.
  • konuya yazılan bütün yorumları okudunuz mu? aklımıza gelen her şeyi konuştuk çünkü neredeyse. geçen yıl hazirandan beri kullanıyorum. ben olsam 10. nesil işlemcileri beklerdim ama monster'ı değil. yanılmıyorsam yaz ortası gibi geleceklerdi ama covid var belli olmaz.

sorun olarak sağ fanda sıkıntı var. ışık sızması var, ince kenar olunca mecburen oluyor ama büyük değiller, klavye kir tutuyor. bunlar var sadece.
  • hocam sadece csgo varmış. sadece onu deneyebildik. ge65sd'ymiş model.

asus rog strix g531gt i5-9300h gtx1650 inceleme
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    Hepsini okudum şimdi. Son attığınız resmide gördüm o zaman aralarında dağlar kadar bir fark yok sanırım. İkiside uzun yıllarda pişman edecek modeller değil. Undervolt ile 90 derecelerden 70-75 e kadar çekmiş bir youtube videosunda. Hoşuma gitti laptop sanırım güzel bir indirim denk getirirsem alacağım.

Teşekkürler bilgiler için :)
  • bence de ikiside güzel. hayırlı olsun hangisini alırsanız artık.
  • Asus rog un tüm serilerinde bu fan sesi var mı? Yeni üretim-eski üretim fark ediyor mu? Çözümü nedir. Servis ücretsiz yapıyor mu garanti kapsamında. Cihaz güzel ama ses de yaparsa baş Ağrısı da yapar. Kararsız kaldım acer nitro ile Asus rog arasında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1660 ti modeli düşünüyorum olursa tabii

• öncelikle merhaba ben bu bilgisayarı almak istiyorum ama aklıma takılan sorular oldu sizce bunu mu almalıyım:

yoksa bunu mu:

ssd ve ram yükseltmeden anlamam bunları nasıl yükseltebilirim ileride böyle bir imkan var mı bu bilgisayarda? mediamarkttaki bilgisayarın depolaması yüksek diye hoşuma gitti ama rengini hiç içim almadı çok çirkin duruyor ssd yükseltmek pahalı mıdır kendim yükseltemem zaten çünkü anlamıyorum mutlaka bir yere yaptırıcam bu işleri

hokipoki H kullanıcısına yanıt
    İçindeki RAM hangi marka hangi değerlere sahip hocam o konu hakkında bilgi verir misiniz?

@hokipoki renk bence güzel, aynı fiyata 512 ssdli olan daha mantıklı olacaktır tabii ki. Nereden baksan 256 gb ssd en az 200-300 arası vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 28 Nisan 2020; 21:43:8 >
  • emr0n kullanıcısına yanıt
    Ssd fiyatı uygunmuş aslında 300 tl fark icin beğendiğim rengi alabilirim sanırım teşekkür ediyorum yorumun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    laptop içinde bulunan ram SK Hynix 8 GB DDR4-2666Mhz CL 19
  • Bu cihazin ekran hz degeri nedir.60-120-144 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis sadece rami takmak için 110 lira istiyor. rami kendilerinden alırsanız 700 lira falan tutuyordu galiba. ssd de o fiyatlardadır. kendiniz alıp takarsanız youtube'da bolca video var daha ucuza gelir.

bendekinin ekranı 60hz. değişiyordur modelden modele, alacağınız sitede yazması lazım.

içindeki ram SK Hynix 8 GB DDR4-2666Mhz CL 19. 400 lira gibi bir fiyatı vardı. içindeki ram bununla da uyumlu:
    urun.n11.com
    Kıngston 8gb Ddr4 2666mhz Sodımm Notebook Belleği - Kvr26s19s8/8 - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-8gb-ddr4-2666mhz-sodimm-notebook-bellegi-kvr26s19s88-P324314387

fan sesi için garanti kapsamında fanı değiştirebilirsiniz tabiki no problema.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 29 Nisan 2020; 2:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hiimesdeath

servis sadece rami takmak için 110 lira istiyor. rami kendilerinden alırsanız 700 lira falan tutuyordu galiba. ssd de o fiyatlardadır. kendiniz alıp takarsanız youtube'da bolca video var daha ucuza gelir.

bendekinin ekranı 60hz. değişiyordur modelden modele, alacağınız sitede yazması lazım.

içindeki ram SK Hynix 8 GB DDR4-2666Mhz CL 19. 400 lira gibi bir fiyatı vardı. içindeki ram bununla da uyumlu:https://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-8gb-ddr4-2666mhz-sodimm-notebook-bellegi-kvr26s19s88-P324314387

fan sesi için garanti kapsamında fanı değiştirebilirsiniz tabiki no problema.
    urun.n11.com
    Crucıal 8 Gb 2666mhz Ddr4 Cl19 Ram Ct8g4sfs8266 1.2v - n11.com
    https://urun.n11.com/bellek-ram/crucial-8-gb-2666mhz-ddr4-cl19-ram-ct8g4sfs8266-12v-P413391986
    şununla falan uyumlu mu hocam malum daha düşük fiyatı çünkü. Laptopu aldığım zaman ram alacağım fakat fiyatlar çok yüksek, uyumlu olan uygun modeller arıyorumda.

voltajı, cl değeri ve mhz'i aynı. uyumludur. 1.5 ay önce attığım linkteki ramin fiyatı 260 liraydı. dolar uçunca o da uçtu :7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiimesdeath -- 29 Nisan 2020; 3:12:16 >
    120 ve 144 hz yüksek modelde var. Bu 7 binlikler 60 hz ne yazıkki. Ayrıca fan sesinin garanti kapsamında düzeltilmesine sevindim. 👍

• ben fan sesi duymuyorum oyun oynarken, witcher 3 oynuyorum high ayarlarda kastırmıyor diye mi acaba? nereden geldiğini bahsedebilir misiniz?
    bu arada ben laptoptan memnunum sadece webcam olması lazımdı webcam büyük eksiklik. onun haricinde su ana kadar oynadıgım bütün oyunlarda high ayarlarda sorun cıkarmadı, ultra ayarlarda da gayet akıcı ama gözümü yoruyor ultra shadingler vs
  • deadpixel D kullanıcısına yanıt
    fan sesi herkeste olacak diye bir şey yok ki. sağ fan yani gpu fanı çevresine vuruyor veya gevşiyor bu nedenle tak tak ses çıkıyor. bende aldıktan 1 ay sonra başlamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.