Şimdi Ara

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
6
Favori
35.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer'lardan sorunlu geri dönüş pek azdır. Acer, 120 hz monitörlerin de öncülerindendir aynı zamanda. Diğer markalar, onu takip etmişlerdir ama fazla reklam yapmadıkları ve sponsor olmadıkları için, Asus ve BenQ daha fazla biliniyor. Eeee, ne ekersen onu biçersin. En iyi ürünü de yapsan, reklam yapmazsan, kim bilir ki.

* * *

Fiyat indirim kampanyası yaptıkları modeller için bile reklam yapmıyorlar. "Bilen biliyo" hesabınca davranıyorlar.

Şu konuyu ben açtım ve kısa sürede ürünler tükendi sonra. Reklamı onlar değil, ben yapmış oldum.

https://forum.donanimhaber.com/showtopic.asp?m=104090282&p=1#104090282

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Acer'lardan sorunlu geri dönüş pek azdır. Acer, 120 hz monitörlerin de öncülerindendir aynı zamanda. Diğer markalar, onu takip etmişlerdir ama fazla reklam yapmadıkları ve sponsor olmadıkları için, Asus ve BenQ daha fazla biliniyor. Eeee, ne ekersen onu biçersin. En iyi ürünü de yapsan, reklam yapmazsan, kim bilir ki.

* * *

Fiyat indirim kampanyası yaptıkları modeller için bile reklam yapmıyorlar. "Bilen biliyo" hesabınca davranıyorlar.

Şu konuyu ben açtım ve kısa sürede ürünler tükendi sonra. Reklamı onlar değil, ben yapmış oldum.

https://forum.donanimhaber.com/showtopic.asp?m=104090282&p=1#104090282

Haklısınız hocam reklam konusunda ciddi sıkıntıları var,aynı zamanda Tr distribütörleride atıyorum bir malın gsyncli getireceğine düzünü getirecek kadar ilgisiz.Oyuncu sekmesinde olan bir ürünün mümkün oldukça tüm örneklerinden ellerinde ürünleri olması gerekir.Satışlara bağlı olarak sayılarını arttırırlar.Acer xb 240h modelinde olduğu gibi gsyncli getirmezsen,renklamını yapmazsan piyasada yeni teknolojiyle önünede geçerler,fanlarınıda kurarlar.
    Ama şu konuda kesin gördüğüm bir şey var,yeni sürümler özellikle ilk merakla çok satış yaptırmak için gereksiz bir stok girişimi içine girip,kalite kontrolleri çok boşluyorlar.Bunu gerek Asus,gerekse Acerın oyuncu sekmentli Ips modellerinde görüyorum.Standart,kenarlarda ışık sızması,ölü piksel,arızalı paneller falan vs.Bu firmalar duyduğuma göre aynı panelleri kullanıyorlar,dolayısıyla panel sıkıntısı ortak.Burda satışları yüksek olan firmada garanti servisi konusundan yetersiz kalıyor gibi.Her iki ürünün Ipsli modellerinde bu şikayetler ortak görünüyor,asusta metinlerin bozuk gözükmsi gibi sorunda dahilmiş,Sırf bunlardan ötürü,çok istememe rağmen, elim gidipte alamıyorum.O kadar para veripte servisti,cartıydı curtuydu uğraşmak istemiyor insan.Öte yandan ramde değillerki olmadı başka alırız desek,satamadığın sürece hurdaya dönmediği sürece en az 10 yıl kullanmak zorunda olduğun bir cihaz olunca,ilk önüne çıkanıda alamıyorsun.Tek çare birazcık daha sıkıntıların azalması bekleyip,şansımızı denemek oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 12 Aralık 2015; 18:58:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

Acerın xb271hu modeli nerdeyse bulunamıyor,stoklar yeterli değil ya da çok fazla geri dönüşten ötürü daha sağlam mı üretmeye başladılar artık bilemiyorum

Yukarıdaki bir önceki mesajımda belirttim sebebini. Özetleyecek olursak; Asus önüne gelen leş monitörü kutulayıp kalite kontrolü doğru dürüst yerine getirmeyip satışa sunuyordu bu yüzden şikayetçi sayısı çok fazla, alanların büyük bir çoğunluğu monitörlerini iade etmek zorunda kaldı. Sorunsuz çıkan monitör sayısı çok az, gerek ocn gerek bütün satış platformlarının altında yer alan user reviewler bize bunu gösteriyor.

Acer ise bir önceki seriden almış olduğu ders sebebiyle daha iyi kalite kontrole sahip bu seride. Bu yüzden Asus'a oranla daha sınırlı sayıdaki ürünü tedarikçilere iletiyor bu da ürünü stoklarda bulmayı fazlasıyla zorlaştırıyor. Böylesi de daha iyi zaten, varsın stok sorunu yaşansın ama ürün premimum bir ürünün sahip olması gereken niteliklere ve sorunsuzluğa sahip olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nessarien

quote:

Orijinalden alıntı: --STALKER--

Acerın xb271hu modeli nerdeyse bulunamıyor,stoklar yeterli değil ya da çok fazla geri dönüşten ötürü daha sağlam mı üretmeye başladılar artık bilemiyorum

Yukarıdaki bir önceki mesajımda belirttim sebebini. Özetleyecek olursak; Asus önüne gelen leş monitörü kutulayıp kalite kontrolü doğru dürüst yerine getirmeyip satışa sunuyordu bu yüzden şikayetçi sayısı çok fazla, alanların büyük bir çoğunluğu monitörlerini iade etmek zorunda kaldı. Sorunsuz çıkan monitör sayısı çok az, gerek ocn gerek bütün satış platformlarının altında yer alan user reviewler bize bunu gösteriyor.

Acer ise bir önceki seriden almış olduğu ders sebebiyle daha iyi kalite kontrole sahip bu seride. Bu yüzden Asus'a oranla daha sınırlı sayıdaki ürünü tedarikçilere iletiyor bu da ürünü stoklarda bulmayı fazlasıyla zorlaştırıyor. Böylesi de daha iyi zaten, varsın stok sorunu yaşansın ama ürün premimum bir ürünün sahip olması gereken niteliklere ve sorunsuzluğa sahip olsun.

İşşallah hocam, geç olsun güç olmasın. Bakalım öncekilerden ders almışlar mı!

Bu arada sizin ürününüz geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 13 Aralık 2015; 11:10:26 >

• Zaman ayırıp cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar;
    2560x1440p - 4/5 ms - 144 hz olan Asus PG279Q veya Acer XB271HU'u almayı düşünüyordum. Ama Acer'ın Predator X34 modeline rastladım. Curved Ultra Wide 2K ekranlı (3440x1440p), 4-5ms ve OSD'den oc ile 100hz'de çalışabilen bir monitör. Üstelik Lg'nin üretimi olan AH-IPS bir panele sahip. Bende bir tane 980Ti Strix var 1521 MHz'de çalışıyor. Referans 980Ti'ya göre yaklaşık 25-30% daha fazla fps veriyor.
    Sorularım ise şunlar;
    1) Yeni oyunlarda 3440x1440p'de ultra ayarlarda sıkıntı yaşar mıyım? 75-120 arası fps alsam yeterli. Anti Aliasing'e abanan kişilerden değilim 2x den fazlasını kullanmam.
    2)Performans sıkıntısı yaşadığım oyunlarda çözünürlüğü 2560x1440p'ye alıp kenarları da siyah yaparak oynayabilir miyim oyunları? 3) Upscale yapmayacağı, sadece kenarlardaki fazlalık pikselleri kapatacağından görüntüde bulanıklaşma ve netliğin azalması gibi sorunları yaşayacağımı sanmıyorum. Hesaplamalara göre 34" ultra wide monitörleri böyle yapınca 27" 2K ekranda oyun oynamaya denk geliyormuş. Bu da yukarda dediğim 2 monitör ile aynı şeye denk geliyor. Sadece 44 hz'lik bir yenileme hızı farkı oluyor. 100hz ile 144 hz arasında çok fark var mı? Gsync faktörü'nü de unutmamak lazım değerlendirirken. Tümünde var gsync.
    4) çözünürlüğü yukarıdaki dediğim gibi 2560x1440 yaparsam, ayarlardan daha yüksek bir hz seçeneği çıkar mı? Yoksa yine aynı mı olur? DisplayPort 1.2 bu çözünürlükte 144hz destekliyor diye biliyorum. Ama monitörün paneli ne kadar etkili bu duruma pek bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar geçen vatan stoklarına bakmıştım can sıkıntısından en fazla 9 adet eklemeye izin veriyordu bu monitörden bugün denedim 99 adet eklettiriyor acaba yeni seri malmı geldi ellerine :D Bir arkadaş 45tane getirdiklkerini söylemişti sadece
    beklemekten kafayı sıyırdım böyle boş işlerle uğraşıyorum
  • Valla hocam bende beklemedeyim :) bir bilgi sızarsa bizide bilgilendir lütfen
  • Paylaşımlarda çok sayıda monitör görüyoruz iki marka arasında kıyas yapınca Acer tarafında sorunsuz monitör yüzdesi çok yüksek. Bu yüzden ders aldıkları kesin.

Henüz kargolanmadı ben de büyük bir merakla kargolanmasını ve ulaşmasını bekliyorum. Erteleme ile ilgili email gelmiş sadece, bunun dışında bir gelişme yok henüz.
  • quote:

Paylaşımlarda çok sayıda monitör görüyoruz iki marka arasında kıyas yapınca Acer tarafında sorunsuz monitör yüzdesi çok yüksek. Bu yüzden ders aldıkları kesin.

Henüz kargolanmadı ben de büyük bir merakla kargolanmasını ve ulaşmasını bekliyorum. Erteleme ile ilgili email gelmiş sadece, bunun dışında bir gelişme yok henüz.

Ben dediğiniz gün kargolandı yolda olarak düşündümde..sizinkini büyük çoğunlukla Ellerine ilk geçtiğinde göndermek üzere kayda aldılar. Anlaşılan piyasada çok az miktarda olduğundan sayılarının artması biraz zaman alacak.Gerçi dolarda düşmeyi bırak habire tırmanıyor,6 aydır bir düzene girmediğine göre daha uzun süre girmez.En azından ürünler piyasaya gelse bari

• 165 hzlik modelinde sorun yaşamadım... 144 hzlik modelinde amd kartım olduğu için sorun yaşadığımı zannetmiştim...
    irtibata geçtim.
    sonradan farkına vardım. ekran kartı limitliymiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

Zaman ayırıp cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar;
    2560x1440p - 4/5 ms - 144 hz olan Asus PG279Q veya Acer XB271HU'u almayı düşünüyordum. Ama Acer'ın Predator X34 modeline rastladım. Curved Ultra Wide 2K ekranlı (3440x1440p), 4-5ms ve OSD'den oc ile 100hz'de çalışabilen bir monitör. Üstelik Lg'nin üretimi olan AH-IPS bir panele sahip. Bende bir tane 980Ti Strix var 1521 MHz'de çalışıyor. Referans 980Ti'ya göre yaklaşık 25-30% daha fazla fps veriyor.
    Sorularım ise şunlar;
    1) Yeni oyunlarda 3440x1440p'de ultra ayarlarda sıkıntı yaşar mıyım? 75-120 arası fps alsam yeterli. Anti Aliasing'e abanan kişilerden değilim 2x den fazlasını kullanmam.
    2)Performans sıkıntısı yaşadığım oyunlarda çözünürlüğü 2560x1440p'ye alıp kenarları da siyah yaparak oynayabilir miyim oyunları? 3) Upscale yapmayacağı, sadece kenarlardaki fazlalık pikselleri kapatacağından görüntüde bulanıklaşma ve netliğin azalması gibi sorunları yaşayacağımı sanmıyorum. Hesaplamalara göre 34" ultra wide monitörleri böyle yapınca 27" 2K ekranda oyun oynamaya denk geliyormuş. Bu da yukarda dediğim 2 monitör ile aynı şeye denk geliyor. Sadece 44 hz'lik bir yenileme hızı farkı oluyor. 100hz ile 144 hz arasında çok fark var mı? Gsync faktörü'nü de unutmamak lazım değerlendirirken. Tümünde var gsync.
    4) çözünürlüğü yukarıdaki dediğim gibi 2560x1440 yaparsam, ayarlardan daha yüksek bir hz seçeneği çıkar mı? Yoksa yine aynı mı olur? DisplayPort 1.2 bu çözünürlükte 144hz destekliyor diye biliyorum. Ama monitörün paneli ne kadar etkili bu duruma pek bilgim yok.

Çok mantıklı bir soru. Ben de senin gibi düşünüyorum. Ama kavisli ekran ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Zamanında 3 monitör kullanmış biriyim :D 980 ti classified ile sorunsuz oynanacaksa oyunlar neden olmasın.... Zaten Şuan bahsi geçen rog ve predator bulmak çok zor. Olsa bile yurtdışı

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşlerdeki sorun adedi ve çeşitliliği kötü bir seviyede. Bunların başında tarama çizgisi sorunları geliyor akabinde blb vs şeklinde uzamakta liste. Bu monitöre sahip olan kişi sayısı Rog Swift ve Predator'a oranla daha az olduğu için girdilere sağlam istatiksel veriler olarak bakmak şuan için zor. 1-2 ay sonra daha net şeyler söylemek mümkün olacaktır.

1) Ultra ayarlar söz konusu olunca bazı oyunlarda sorun yaşamak olası tek kartla. Düşük seviyede AA kullanmak elbette ki fayda sağlayacak ancak arzu edilen fps değerlerine ulaşmak için 2. kartı almak ya da tek kart kullanmak istiyorum diyorsanız Pascal'ı beklemek şart. Bu sadece Ultra Wide 2k için geçerli değil, 2k için de aynı senaryo söz konusu. Hele de güncel bazı oyunlar 1 2 3 yetmez diyor (AC:S) Grafikler açısından gidişat bu yönde olacağı için ileriyi düşünerek hareket etmek lazım.
    2-3) Sadece o değil isterseniz daha düşük çözünürlükte de oynarsınız kenarlar siyah kalır, bu sizi rahatsız etmeyecekse evet bu bir çözümdür ama geçici bir çözüm. Kenarlar kapatıldıktan sonra Curved almanın da pek anlamı kalmıyor çünkü onu farklı kılan şeyi sınırlamış oluyorsunuz. 144 => 165 hz arası geçişe verdiğiniz tepkiye bağlı olarak 144'den 100'e düşünce vereceğiniz tepki için yorum yapılabilir. Bu duyularla ilgili bir durum. Bazı insanlar arada fark hissetmiyor bazıları ise 144hz kullanmaya alıştıktan sonra altına inmeyi kesinlikle düşünemiyor. İşin o kısmını sizin deneyip cevaplamanız gerekecek.
    4) Hayır refresh rate tamamen bundan bağımsız olduğu için monitörün ulaşacağı değer 100hz. Bu panel ile alakalı bir durum. Misal XB270HU 144 hz ile sınırlıydı lakin geçen aydan itibaren monitörlerde kullanılan paneller, piyasaya ilk sürülenlerden farklı olarak osd üzerinden 165hz olabiliyor. Speclerde bu tarz bir update olursa o zaman iş değişir elbette.

• Bugün itibariyle geldi akşam eve geçerken aldım az önce de kurulumunu yaparak test etmeye başladım. 3 rezalet Rog Swift tecrübesinden sonra çok memnun kaldım tek şanssızlığım ekranın orta üst kısmında bir adet sağ alt kısımda bir adet olmak üzere 2 ölü piksele sahip olması. Birkaç gün önce olur da bu sorunlu çıkarsa diye stoklarda olmasını fırsat bilip bir tane daha almıştım onun gelmesini bekleyeceğim şimdi akabinde bunu iade edeceğim. Herşeyi tamamlayıp biraz daha uzun süreli kullanımın ardından daha fazla şey söyleyebilirim ancak şuan itibariyle ilk düşüncelerim gayet olumlu. Sol üst ve sağ alt köşede çok az miktarda blb var, fotoğraf çekince gerçekte gördüğünüzden fazlasını görüyorsunuz bu yüzden kamera üzerinden ekran görüntüsü almak en sağlıklısı. Paylaşımı da bu şekilde yapıyorum.

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu  ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

• quote:

Bugün itibariyle geldi akşam eve geçerken aldım az önce de kurulumunu yaparak test etmeye başladım. 3 rezalet Rog Swift tecrübesinden sonra çok memnun kaldım tek şanssızlığım ekranın orta üst kısmında bir adet sağ alt kısımda bir adet olmak üzere 2 ölü piksele sahip olması. Birkaç gün önce olur da bu sorunlu çıkarsa diye stoklarda olmasını fırsat bilip bir tane daha almıştım onun gelmesini bekleyeceğim şimdi akabinde bunu iade edeceğim. Herşeyi tamamlayıp biraz daha uzun süreli kullanımın ardından daha fazla şey söyleyebilirim ancak şuan itibariyle ilk düşüncelerim gayet olumlu. Sol üst ve sağ alt köşede çok az miktarda blb var, fotoğraf çekince gerçekte gördüğünüzden fazlasını görüyorsunuz bu yüzden kamera üzerinden ekran görüntüsü almak en sağlıklısı. Paylaşımı da bu şekilde yapıyorum.

ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu  ASUS ROG SWIFT PG279Q 27' 165 HZ IPS Panel G-Sync Monitörü duyurdu

Hayırlı olsun hocam umarım yeni gelecekte ölü piksel çıkmaz bende asusu ve bunu beklemekten sıkıldım ciddi ciddi BenQ XR3501 almayı düşünüyorum ama iki sorunum var birincisi gsync freesync yok ikincisi 2560x1080P 1440p değil sizce arkadaşlar almaya değermi yoksa asus veya acer beklenmeli şunuda belirteyim aşırı fps oyunları oynayan biri değilim arada sırada oynarım sadece cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

• Cevaplar için teşekkürler. Aslında 2 tane 980ti alacaktım ama Unreal Engine 4 multi gpu desteklemediğinden dolayı faydası olmayacağından bir tane alıp pascal'ı beklemeye koyuldum. Eğer 2 katı gibi bir performans artışı olursa geçerim pascal'a direkt. Ayrıca şu an 1080p 60hz bir monitör kullanıyorum. 144hz deneyimim olmadı hiç ama 60hz'lik panelde 90 fps'lere çıkınca gayet akıcı geliyor bana oyun. Hatta bu hissiyat gta V'de ve unreal 4'te 50-60 fps alırken bile oluyor.(tabi 980ti ile 50-60 fps almıyorum eski kartımla 50-60 fps alıyordum) Bunları göz önünde bulundurduğumuzda 100hz bana yetmez mi acaba?

Ayrıca hayırlı olsun ve gerçekten hayran kaldım cesaretine. Amazon'dan aldın sanırım monitörü. Bir de yetmemiş iki tane almışsın bi de Geri iade işlemi Nasıl oluyor bilgi verebilir misin? Kesin iade alıyorlar mı? Geri yollama masrafları vs ne oluyor? Eğer sorunsuzca hallediliyorsa ben de alıp geçerim Amazon'dan. beklemem Türkiye'ye gelmesini.

• O halde garipseyeceğiniz bir şey olmaz ben hali hazırda 144hz kullandığınızı sandım fakat yine de Curved daha fazla sorunlara sahip bu yüzden üzerinde birkaç kez düşünmenizi tavsiye ederim.

Yeni mimari kapalı kutu, release dönemini bekliyoruz sabırsızca umarım beklentileri karşılar nitelikte olur çünkü mevcut grafik kartları güncel monitörlerin ihtiyacını karşılamaktan oldukça uzak.

Bundan önce de 3 tane Rog Swift almıştım pek korkulacak bir şey yok aslında ama tabii ki biraz uğraştırıyor insanı. BLB ve Dead Pixel ürünü kusurlu yapıyor; bunlar mevcutsa üründe iade edebilirsiniz. Geri gönderim ve iadeler şu şekilde oluyor. Gönderiyi siz yapıp masrafları siz karşılıyorsunuz gönderi masraflarının faturasını ve üzerinde yazan takip numarasını ibraz etmenizi istiyorlar. Bu çok mühim hem kargo kodu hem ücreti fatura ve gönderim belgesinde okunaklı şekilde yer almalı yoksa ispat edememiş olursunuz. Ürün ücreti ve gönderim ücretini, ürün onlara ulaşıp iade süreci tamamlandığında geri alıyorsunuz. Ufak ürünlere kıyasla monitörlerin iade süreci biraz daha fazla zaman aldı, bunun dışında bir eksisini gözlemlemedim.

@ Nedwish

Eyvallah teşekkür ederim. Ben de aynı temennilerde bulunuyorum iki aydan fazla süredir al test et yolla takip et stoklarda ara tekrar satın al tekrar bekle döngüsünden sıkıldım. Zaten 3 hak tanıyorum yine sorunlu bir monitöre denk gelirsem Türkiye'ye gelmesini ya da İsveç'ten gelirken pc store'dan tek tek deneyerek alıp buraya getirmeyi düşünüyorum o da zahmetli iş ama alternatif olmayınca kendimize çözüm üretmemiz gerekiyor

Oynama sıklığının bir önemi yok hele ki aynı parayı ödedikten sonra. Ben birkaç yıl önceye kıyasla çok daha az zaman harcıyorum evdeki bilgisayarımda ama harcadığımız o kısıtlı sürede arzu edilen standartları kullanmaktır önemli olan. Harcamaların sebebi her daim bir ürünü alıp 7/24 kullanmak odaklı değildir. 1 saat bile kullansanız o 1 saat içerisinde verdiğiniz parayı hak eden size güncel teknolojileri sunan bir ürün olmalı. Aynı paraya daha altını seçmek anlamsız olur bu yüzden.

Ben sizin yerinizde olsam öyle bir hata yapmazdım. O kadar para verdikten sonra beklentileri karşılamalı bir ürün. Elbette gelecekler Türkiye'ye sadece zaman alıyor. Yurt dışında bile doğru dürüst stok yokken bu süreç pek de garip değil. Bence bekleyin acele etmeniz sadece sizin birkaç ay sonra keşke almasaydım demenize yol açacaktır.

• quote:

O halde garipseyeceğiniz bir şey olmaz ben hali hazırda 144hz kullandığınızı sandım fakat yine de Curved daha fazla sorunlara sahip bu yüzden üzerinde birkaç kez düşünmenizi tavsiye ederim.

Yeni mimari kapalı kutu, release dönemini bekliyoruz sabırsızca umarım beklentileri karşılar nitelikte olur çünkü mevcut grafik kartları güncel monitörlerin ihtiyacını karşılamaktan oldukça uzak.

Bundan önce de 3 tane Rog Swift almıştım pek korkulacak bir şey yok aslında ama tabii ki biraz uğraştırıyor insanı. BLB ve Dead Pixel ürünü kusurlu yapıyor; bunlar mevcutsa üründe iade edebilirsiniz. Geri gönderim ve iadeler şu şekilde oluyor. Gönderiyi siz yapıp masrafları siz karşılıyorsunuz gönderi masraflarının faturasını ve üzerinde yazan takip numarasını ibraz etmenizi istiyorlar. Bu çok mühim hem kargo kodu hem ücreti fatura ve gönderim belgesinde okunaklı şekilde yer almalı yoksa ispat edememiş olursunuz. Ürün ücreti ve gönderim ücretini, ürün onlara ulaşıp iade süreci tamamlandığında geri alıyorsunuz. Ufak ürünlere kıyasla monitörlerin iade süreci biraz daha fazla zaman aldı, bunun dışında bir eksisini gözlemlemedim.

@ Nedwish

Eyvallah teşekkür ederim. Ben de aynı temennilerde bulunuyorum iki aydan fazla süredir al test et yolla takip et stoklarda ara tekrar satın al tekrar bekle döngüsünden sıkıldım. Zaten 3 hak tanıyorum yine sorunlu bir monitöre denk gelirsem Türkiye'ye gelmesini ya da İsveç'ten gelirken pc store'dan tek tek deneyerek alıp buraya getirmeyi düşünüyorum o da zahmetli iş ama alternatif olmayınca kendimize çözüm üretmemiz gerekiyor

Oynama sıklığının bir önemi yok hele ki aynı parayı ödedikten sonra. Ben birkaç yıl önceye kıyasla çok daha az zaman harcıyorum evdeki bilgisayarımda ama harcadığımız o kısıtlı sürede arzu edilen standartları kullanmaktır önemli olan. Harcamaların sebebi her daim bir ürünü alıp 7/24 kullanmak odaklı değildir. 1 saat bile kullansanız o 1 saat içerisinde verdiğiniz parayı hak eden size güncel teknolojileri sunan bir ürün olmalı. Aynı paraya daha altını seçmek anlamsız olur bu yüzden.

Ben sizin yerinizde olsam öyle bir hata yapmazdım. O kadar para verdikten sonra beklentileri karşılamalı bir ürün. Elbette gelecekler Türkiye'ye sadece zaman alıyor. Yurt dışında bile doğru dürüst stok yokken bu süreç pek de garip değil. Bence bekleyin acele etmeniz sadece sizin birkaç ay sonra keşke almasaydım demenize yol açacaktır.
    @Nessarien:
    Yorumunuz için teşekkürler bende düşündüm 4 bin tlye yakın bir para vereceğim bencede hata olur beklemedeyim geç olsun güç olmasın bazen insan anı karar verip hata yapabiliyor forum sayesinde doğru yolu bulabiliyoruz çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 25 Aralık 2015; 12:29:23 >

• En doğrusu bu olur, rica ederim ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Orijinalden alıntı: Nedwish

quote:

Sonunda, TV'ye elveda demenin zamanı geldi. Muhtemelen Perşembe elimde olur monitor

Hocam geldiğinde test falan yapıp paylaşırsanız sevinirim sizi overclockers sitesine görmüştüm orda bu monitörle çok sorun yaşayan var sizde görmüşsünüzdür hiç korkmuyormusunuz
    İnşallah sorunsuz Birtane gelir size

Overclock.net'de bulunan konuyu anlık takip ediyorum. Ölü piksel veya panel'de toz olmazsa muhtemelen BLB olmasına aldırış etmeden kullanıcam. Belirli bir zaman kullanıkdan sonra azaldıgını soyluyorlar. Ayrıca günlük kullanımda ne kadar rahatsız eder bilemiyorum. Gelsin deneyim burda bilgi veririm.

Hani aldırış etmeden kullanırım diyordun ?

PG278Q'dan vazgeçip kendini bu maceraya atmasaydın keşke. Şuan kullandığın monitör birde freesync? Göründüğü üzere amd kullanmıyorsun neden böyle bir yanlış seçim yaptın orasınıda anlamadım hemde donanım bilgisi olan eski Vatan çalışanı olarak?

BenQ 2730Z ince detayları olan güzel bir monitör ama RogSwift'ten seni vazgeçtiren ne oldu açıklarmısın..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIREWALL -- 25 Aralık 2015; 16:17:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nedwish

quote:

Sonunda, TV'ye elveda demenin zamanı geldi. Muhtemelen Perşembe elimde olur monitor

Hocam geldiğinde test falan yapıp paylaşırsanız sevinirim sizi overclockers sitesine görmüştüm orda bu monitörle çok sorun yaşayan var sizde görmüşsünüzdür hiç korkmuyormusunuz
    İnşallah sorunsuz Birtane gelir size

Overclock.net'de bulunan konuyu anlık takip ediyorum. Ölü piksel veya panel'de toz olmazsa muhtemelen BLB olmasına aldırış etmeden kullanıcam. Belirli bir zaman kullanıkdan sonra azaldıgını soyluyorlar. Ayrıca günlük kullanımda ne kadar rahatsız eder bilemiyorum. Gelsin deneyim burda bilgi veririm.

Hani aldırış etmeden kullanırım diyordun ?

PG278Q'dan vazgeçip kendini bu maceraya atmasaydın keşke. Şuan kullandığın monitör birde freesync? Göründüğü üzere amd kullanmıyorsun neden böyle bir yanlış seçim yaptın orasınıda anlamadım hemde donanım bilgisi olan eski Vatan çalışanı olarak?

BenQ 2730Z ince detayları olan güzel bir monitör ama RogSwift'ten seni vazgeçtiren ne oldu açıklarmısın..?

Monitörün parasını senden de almadım ama nedir bu hesap sorma tavırları anlamadım ? . "Muhtemelen" , " Gelsin bakalım, denicem" demişim. Sonuç olarak 2 tane denedim , ikiside aklıma yatmadı, geri iade ettim. Bu durumuda burda arkadaşlara belirttim ki kafalarında soru işareti varsa yardımcı olmak için. İyide yapmışım coğu arkadaşla monitör hakkında konuştuk.
    PG278Q bozulduğu için para iadesi yapıldı yoksa monitorden memnundum, aklımdan değiştirmek geçmiyordu. Neden tekrar almadım diye sorucaksanızda Panelindeki kronik sorundan. Titreme ve bulanıklık. Aynı sıkıntılarla tekrar uğraşmak istemiyorum.
    Donanım bilgimi ve Vatan eski personelide olduğumu biliyorsanız kolay kolay yanlış yapmıcamıda tahmin etmeniz gerekiyor. Birkaç gündür coğu arkadaş ile sürekli olarak ÖM ile konuşuyoruz. Ne kadar para verirseniz verin piyasada sıkıntısız olan monitor bulunmuyor. Bana TR piyasasında bulunan sıkıntısız bir G-Sync monitor önere bilir misiniz ? PG278Q, gerek Asus ROG forumunda gerekse Overclock.net'de bahsettiğim sorundan dolayı çok fazla şekilde eleştiriliyor. Üretim tarihi ne olursa olsun herhangi bir gelişmede yok. Genel olarak 1 yıl geçtikden sonra bir şekilde sorun cıkıyor. Siz sorun yaşamamış olabilirsiniz, umarımda yaşamazsınız fakat büyük çoğunluk sıkıntı yaşıyorsa, işi şansa bırakıp aynı monitorude almamın anlamı yok. TR'de bile aynı sorunla karşılaşan benim bildiğim 4 kişi var.
    G-Sync'in etkisini kücümsemiyorum fakat G-Sync kullanıcam diye de sıkıntılı monitorlerle daha fazla uğraşmak istemiyorum. Ekran kartı piyasasının ne olucağı belli olmaz AMD agresif oynamaya başlar liderliği eline alır o zaman bende AMD bir kart alır Freesync kullanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.