Şimdi Ara

Asus Ses Kartım Bozuldu. Asus Servis Bile Bulamıyor. Bu nasıl ASUS !!! Almayın Aldırmayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Galiba 2012 yılında Vatan Bilgisayardan Asus Phoebus Solo ses kartı aldım.

Kartı 2 hafta önce bozuldu. Lambaları yanıyor ama windows kartı görmüyor. Windows 10 yapıyordur format atayım hemde windows 7 ye geri döneyim dedim.

Döndüm dönmesine ama driver kartı hala göremedi.

Bundan dolayı pci-e slotlarını değiştirdim filan ama malesef kart windows tarafından bulunamıyor. Buraya kadar herşey normal prosedur.

Asus Türkiyeye mail attım ve durumu anlattım. Bana kartın garantisinin bittiğini bildirdiler ve SMS INFOCOMM a kartı göndermemi söylediler. takip no ile kargoladım kartı.

Kart 1 hafta sonra iade geldi. Sebep : Servisimiz tarafından destek verilmeyen ürün işlem yapılmadan iade edilmiştir.

Nasıl olur dedim. Asus Türkiye buraya gönder dedi. Müşteri hizmetlerini aradım tekrar mail atın vs vs.

Tekrar mail attım ve bugün gelen cevapla şoke oldum, dumur oldum.

Merhaba Emre Bey,
    Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

E2YACM000804 seri numaralı ürün ile ilgili, gerekli işlemlerin yapılabilmesi adına satıcı firma veya ithalatçı firmanız ile irtibata geçmenizi rica ederiz.
    ASUS ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla,
    ASUS Türkiye, Müşteri Hizmetleri
    Faruk G.
    Kolay adresler – Tarayıcınızın arama çubuğuna yazınız:
    qr.asus.com/tamir (onarım talebi oluşturma)
    qr.asus.com/durum (onarım durumu sorgulama)

Asus seri nodan takip yapamıyormuş gibi bana ithalatçı yada satıcı firma ile irtibata geçin diyor. Servis öneremiyor. Bu nasıl Asus'tur anlamadım. Ürünü garantiden değil paramla onartamıyorum bile.

Bunu niye paylaşıyorum. herkes görsün ve asus ses kartı alırken ona göre davransın bence.

• Yarana tuz basmak istemem ama bu tarz çiplerde garanti bitti mi işin şansa kalmış. Bozulduğunda muhattap bulamadığın gibi kendin tamir ettirmen de çok zor. Bozuldu mu yenisi al yoksa başka kapıya modu. İyi bir elektronikçi bulup ona teslim etmek tek şansın gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkandrgn -- 23 Şubat 2018; 15:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum fakat Asus'tan bir daha ürün almam dememin sebebi ise Türkiye'den alınmış ürüne müdahale edecek servisi kendileri dahi bulamıyorlar ve aynı ürünü hala satıyorlar. Bu nasıl yaman çelişkidir anlamadım. Bahaneleri ise ürünü aldığınız yere gönderin onlar bir yolunu bulacaktır. Arkadaşım ürünün garantisi bitmiş durumda. ürünü ücretli tamir ettireceğim diyorum, yine aldığınız yer diyor. Vatan bilgisayar bunu tamir edemez ki. Senin servisin dışında kimsede parça yok ki!.

DizaynTech diye bir yer buldum gönderdim maalesef çip yandığı ve temin etmede problem olduğu için onaramayız dediler. Yani kart çöp oldu. Buradan herkese diyorum asus ses kartı mı aman uzak durun!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.