Şimdi Ara

Asus TF810C Atom Z2760 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung smart pc proda dock ünitesinde batarya yok malesef. Smart pc modeli şarj konusunda iyi ama malzeme kalitesi ve görünüm açısından asusa yaklaşamıyor. Asus ultra book kullanmış birisi olarak asus kalitesine tam puan veriyorum. Aksesuarları ve ses kalitesi bile yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakullukcu

Selamlar arkadaşlar,

Bende dün tereddütle vatan bilgisayardan bu ürünü aldım. Kampanyayla 1569TL ye geldi. Aklım Hp ile bu ürün arasında kalmıştı. HP ye göre artıları şarj süresi, tablet üzerinde USB bağlantı yuvası olması ve kalemi, IPS+ ekranı olmasıydı.

Cihazın üzerinde USB bağlantısı yok ancak kutudan çıkan adaptörü taktığınızda tablet üzerinde bir adet usb portunuz oluyor.

Ekranı harika görüntüler gayet canlı.

Hem bilgisayar hem tablet düşünenler için çok güzel bir çözüm. Birde samsungun i5 ve 1920x1080 ekranlı bir ürünü var ama fiyatı 2500 civarında olduğu için çok performans işiniz yoksa bu cihazda işinizi görecektir.

Birde video için çok teşekkürler. Performans yada her şeyi çalıştırıyor mu konusunda emin değildim photoshop açtıktan sonra emin oldum

Hangi Vatan'dan aldınız?
    Kampanya hala var mı?
    Vatan'ın sitesinde ürünü göremedim

• Vatan bilgisayar İzmir- Bornova şubesinden aldım.

Açıkçası vatan bilgisayara sadece Hp ye bakıp fikir sahibi olmak için gitmiştim ama başka bu tarzda cihaz var mı dediğimde arkadaş karşısına götürünce şaşırdım. Model numarasına kadar kontrol ettim.

Fiyatı internette hp nin daha ucuzken vatanda asus daha ucuzdu.

İnternet mağazası stoklarında yok sanırım görülmüyor internette. Eğer izmirdeysen, şubeden diğer mağazalarada bakmıştık balçovada 2 adet var görülüyordu.

Telefonla şubelere ulaşıp sorabilirsin stok durumunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakullukcu

Vatan bilgisayar İzmir- Bornova şubesinden aldım.

Açıkçası vatan bilgisayara sadece Hp ye bakıp fikir sahibi olmak için gitmiştim ama başka bu tarzda cihaz var mı dediğimde arkadaş karşısına götürünce şaşırdım. Model numarasına kadar kontrol ettim.

Fiyatı internette hp nin daha ucuzken vatanda asus daha ucuzdu.

İnternet mağazası stoklarında yok sanırım görülmüyor internette. Eğer izmirdeysen, şubeden diğer mağazalarada bakmıştık balçovada 2 adet var görülüyordu.

Telefonla şubelere ulaşıp sorabilirsin stok durumunu.

İstanbul'dayım yakınımda bir vatan bilgisayar var oraya gidip bir sorayım.
  • Bu tablet ile ilgileniyorum. Ancak merak ettiğim bir konu var. Oda Office 2010 ve Office 2013 performansı. Bu tableti %60 office uygulamalarını kullanmak için, %40 da video ve internet için alacağım. İş ve ev arasında sürekli seyir halinde tek bir bilgisayarım olsun istiyorum. Bu nedenle mevcut notebook u kenara bırakacağım. (i5 işlemci, 8 gb ram 13,3 inç vs.) Sizce sadece bu unsurlar için hayal kırıklığı yaşar mıyım?
    Birde office performansı için video yükleyebilir mi arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgunaydin

Bu tablet ile ilgileniyorum. Ancak merak ettiğim bir konu var. Oda Office 2010 ve Office 2013 performansı. Bu tableti %60 office uygulamalarını kullanmak için, %40 da video ve internet için alacağım. İş ve ev arasında sürekli seyir halinde tek bir bilgisayarım olsun istiyorum. Bu nedenle mevcut notebook u kenara bırakacağım. (i5 işlemci, 8 gb ram 13,3 inç vs.) Sizce sadece bu unsurlar için hayal kırıklığı yaşar mıyım?

Dostum emin ol photoshop çalıştıran alet office her yeriyle çalıştırır.

Bende bu üründen alıcam bir kaç firmaya sordum (pcdepo, istanbulbilişim) iki firmaya kutu içeriğini sordum ikisininde kutusunda asus fonksyonel kılıf ve usb dongle çıkmıyor çok garip halbuki asus komple hepsini gönderiyor. Hepsiburada'ya sordum onların gönderdiği üründe hepsi var ama diğerlerine göre baya pahalı. Şimdi birde ebrarbilgisayar'a sordum bakalım onlar ne cevap verekceler. Sizin bildiğiniz bir yer varsa uygun fiyat full kutu içerikli beni bilgilendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuRFoN

quote:

Bu tablet ile ilgileniyorum. Ancak merak ettiğim bir konu var. Oda Office 2010 ve Office 2013 performansı. Bu tableti %60 office uygulamalarını kullanmak için, %40 da video ve internet için alacağım. İş ve ev arasında sürekli seyir halinde tek bir bilgisayarım olsun istiyorum. Bu nedenle mevcut notebook u kenara bırakacağım. (i5 işlemci, 8 gb ram 13,3 inç vs.) Sizce sadece bu unsurlar için hayal kırıklığı yaşar mıyım?

Dostum emin ol photoshop çalıştıran alet office her yeriyle çalıştırır.

Bende bu üründen alıcam bir kaç firmaya sordum (pcdepo, istanbulbilişim) iki firmaya kutu içeriğini sordum ikisininde kutusunda asus fonksyonel kılıf ve usb dongle çıkmıyor çok garip halbuki asus komple hepsini gönderiyor. Hepsiburada'ya sordum onların gönderdiği üründe hepsi var ama diğerlerine göre baya pahalı. Şimdi birde ebrarbilgisayar'a sordum bakalım onlar ne cevap verekceler. Sizin bildiğiniz bir yer varsa uygun fiyat full kutu içerikli beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben yarın vatan bilgisayara bakicam. Hepsiburada pahali. Vatanin sitesinde yok ama magazalarda oluyormus. Bende fiyat arastirmasi yapiyorum. Bir yandanda performans konusunda tereddutlerimi gidermeye calisiyorum. Ben iste excel word outlook u aktif kullaniyorum yeri geliyo alti yedi sayfa arasinda islem yapiyorum. Bir video perfornans gorsem rahat edecem ama tum arastirmalarima ragmen bulamadim. Eger bulan varsa paylasirsa sevinirim fiyat konusunda bilgi edindigim takdirde paylasirim kutu icerigide onemli tabi bende deri kilifli olan kutudan bakiyorum

• 1500 e almışlar forumda vatandan gerçekten çok uygun. Ben vatanı aradım 2000 tl dedi.
  • Ben bügün ebrarbilgisayardan siparişi verdim kredi kartına taksitli aldığım için 1853tl ye geldi ama full kutulu kılıfı usb dongle ı var cogu fırmada bunlar yok eğer nakit alsaydım 1774 tl ye falan geliyordu son ürünüde ben almışım firmadan
  • quote:

Ben bügün ebrarbilgisayardan siparişi verdim kredi kartına taksitli aldığım için 1853tl ye geldi ama full kutulu kılıfı usb dongle ı var cogu fırmada bunlar yok eğer nakit alsaydım 1774 tl ye falan geliyordu son ürünüde ben almışım firmadan

stokta kalmamış artık:((
  • Bende vatan bilgisayar Balçova şubesinden aldım bugün bu aleti. Alet çok güzel tam beklediğim gibi çıktı. Bir tek ofice yükleyip ona bakıcam. Fiyat olarak %25 indirim ile 1674tl ye gelmiş oldu. Geçen hafta %30 indirim varmış ancak onu kaçırdım. Cihaz hakkında soruları olan varsa cevaplayabilirim.
  • quote:

quote:

Ben bügün ebrarbilgisayardan siparişi verdim kredi kartına taksitli aldığım için 1853tl ye geldi ama full kutulu kılıfı usb dongle ı var cogu fırmada bunlar yok eğer nakit alsaydım 1774 tl ye falan geliyordu son ürünüde ben almışım firmadan

stokta kalmamış artık:((

http://www.pcdepo.com/asus-tf810c-1b064w-z2760-1-8ghz-2g-64g-11-1-win8-dock-station-urun9510.html

aynı seri

• Cumartesi ebrarbilgisayardan ürünü aldım hala gelmedi bende bir sorayım dedim. Meğerse benden önce başkası satın almış sistemden düşmemişler ellerinde de başka stok yokmuş boşuna bekletiyorlarmış beni arayıp sormasak ürünü iptal etmeyecekler. Neyse vardır bunda da keramet. Arkadaşlar full olarak uygun fiyata nereden satın alabilirim? Benim buradaki vatana gittim ilgilenmediler bile.
  • quote:

Cumartesi ebrarbilgisayardan ürünü aldım hala gelmedi bende bir sorayım dedim. Meğerse benden önce başkası satın almış sistemden düşmemişler ellerinde de başka stok yokmuş boşuna bekletiyorlarmış beni arayıp sormasak ürünü iptal etmeyecekler. Neyse vardır bunda da keramet. Arkadaşlar full olarak uygun fiyata nereden satın alabilirim? Benim buradaki vatana gittim ilgilenmediler bile.

444 56 56 yi ara vatan bilgisayar. Hangi subede varsa kargo ile gonderiyolar. %25 indirimle 1676 tl ye en ucuz orda. Ben dun aldim. Urun gercekten cok guzel. Her goren woww diyor:)) office performansi da test ettim. İ5 notebook umdan cok az performans farki. Kisacasi fiyatina gore bence cok guzel bir urun.

• quote:

quote:

Cumartesi ebrarbilgisayardan ürünü aldım hala gelmedi bende bir sorayım dedim. Meğerse benden önce başkası satın almış sistemden düşmemişler ellerinde de başka stok yokmuş boşuna bekletiyorlarmış beni arayıp sormasak ürünü iptal etmeyecekler. Neyse vardır bunda da keramet. Arkadaşlar full olarak uygun fiyata nereden satın alabilirim? Benim buradaki vatana gittim ilgilenmediler bile.

444 56 56 yi ara vatan bilgisayar. Hangi subede varsa kargo ile gonderiyolar. %25 indirimle 1676 tl ye en ucuz orda. Ben dun aldim. Urun gercekten cok guzel. Her goren woww diyor:)) office performansi da test ettim. İ5 notebook umdan cok az performans farki. Kisacasi fiyatina gore bence cok guzel bir urun.

Yarın bir arayayım bilgi için teşekkürler.

• Aradım Vatanbilgisayar'ı açmadılar mail attım saçma sapan bir cevap verdiler. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Bir türlü cihazı alamadım gitti :) Satan firmalar ürünün kutu içeriğini bile bilmiyorlar güvenilir bir yer bulamadım gitti.
  • quote:

Aradım Vatanbilgisayar'ı açmadılar mail attım saçma sapan bir cevap verdiler. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım. Bir türlü cihazı alamadım gitti :) Satan firmalar ürünün kutu içeriğini bile bilmiyorlar güvenilir bir yer bulamadım gitti.

444 56 56 dan Feryal Hn ile görüştüm ben. istersen telefonla arayıp kendisini isteyebilirsin. kutu içeriğini Topkapı mağazasından teyit ederek bana söylemişti. mail yerine telefonu denersen daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Abimin hediyesi 2 haftalık bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. İlgilenenler var mıdır?
  • Bugün vatandan 1650'ye aldım indirimle. Windows 8 e alisamadim daha ama bakalim zamanla ona da alisicaz artik.
  • Aradan baya zaman geçti.

Bu zaman zarfında tekrar görüşlerinizi alabilirmiyiz artı ve eksileri . Bu olsaydı keske değiniz birsey yada rahatsız olduğunuz birsey. Performansı -pil - işlemci- w8 - hepsini değerlendirseniz durum nedir ? stabilmidir ? dokunmatik hassasiyeti nasıl ? takılma vs yasadınızmı bu zaman zarfında ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.