Şimdi Ara

Asus TF810C Atom Z2760 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkaaddaşlar bu cihaz Windows 8 Yani normal masa üstü leptoplar,da olan sürüm,mü yoksa (Windows 8 rt) mobil sürüm,mü ?
    cihazı alma kararımız olumlu yada olumsuz etkiliyecek ve zaman geçirdiğiniz anlaşılıyor cihazdan memnunmusunuz.
    Çok soru sormuşum değilmi
    UMARIM İYİ GÜNLERDE KULLANIRSINIZ CİHAZLARINIZI
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

merhaba arkaaddaşlar bu cihaz Windows 8 Yani normal masa üstü leptoplar,da olan sürüm,mü yoksa (Windows 8 rt) mobil sürüm,mü ?
    cihazı alma kararımız olumlu yada olumsuz etkiliyecek ve zaman geçirdiğiniz anlaşılıyor cihazdan memnunmusunuz.
    Çok soru sormuşum değilmi
    UMARIM İYİ GÜNLERDE KULLANIRSINIZ CİHAZLARINIZI

Cihaz rt değil. Normal Windows 8. Atom işlemci kullanıyor olmaları üzücü. PErformanslı bir şey arıyorsan samsung ativ smart pro yu öneririm. Arkadaş güzel inceleme yapmış benim Asus incelemede burda karar senin.

http://forum.donanimhaber.com/m_73910658/f_//tm.htm#74395759

• quote:

Orijinalden alıntı: SuRFoN

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

Office ile felan yavaşladıysa o bilgisayar arızalıdır garantiye gönder
    ekran korumaya gelince arkadaşlar gorilla glass 2 den bahsediyoruz tornavida saplasan çizilmiyor niye hala ekran koruyucu da ekran koruyucu deyip eranın kullanılabilirliğini kısıtlıyorsunuz. sonra kaleminiz çalışmayacak parmağınızıı hissetmeyecek felan...

Virüs girmiş temizledim şuanda Office kullanırken bir sıkıntı yok makine canavar en büyük sıkıntı maalesef ses onun dışında birde benim klavyede bazen sorun çıkıyor klavye çalışıyor touch pad çalışmıyor klavyeyi çıkartıp takınca düzeliyor. Ekran uzun süre kapalı olunca touch pade basıp sonra on/off tuşundan açınca oluyor.

benim acer w510 un touchpad dede sıkıntı var sürükle bırak işlevini uygularken deli ediyor ama dokunmatik ekran nası olsa hiç touch pad koymasalardı sorun olmazdı :)
    ya quad sound felan diyorlardı tf801 e hoparlörlerde neden sorun varki bir araştır bunu sen bence.

• Ekran koruyucu aldım yurtdışından 2 tane fazla var isteyen varsa özelden ulasabilir.
  • bu cihaz Windows blue ile resmen coşacak.
  • Digitürk play ile Tv'den izliym dedim. Görüntü çok kötü. Sanırım ekran kartından kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergunt

Tablet alacaklar için , hatta benim gibi daha önceden Surface pro almayı düşünenler için yeni nesil Atom işlemcili tabletleri incelemelerini öneriyorum ve performans olarak fikir sahibi olmak icin Asus'un TF810C modelinin kısa bir kullanım videosunu cektim.
    Klavyesi ile 18 saat pil ömrü oluyor.Mutlaka surface pro ya da i3 -i5 işlemcili tabletler kadar performanslı değil ama günlük kullanım için hemen hemen tüm ihtiyacınızı karşılayacagını düşünüyorum.
    Video'da hem 720p mkv film performansı , hem Photoshop açma ve kulanım hızlarını göstermeye çalıştım. Bunları acarken arka planda 4-5 programdaha calısıyordu. Cihaz hem ısınmadan çalışıyor hem de performans olarak sıkıntı yaratmıyor.

merhaba, ürünün paket içeriği ile ilgili bir karmaşa var

Hepsi buradaya sordum kılıf kalem dock var diyor

Gold bilgisyara sordum , kalem ve kılıf yok diyor (?)

http://www.pcdepo.com/asus-vivotab-tf810c-1b064w-urun9510.html
    pcdepo ya sordugum da ise, paket içeriğini bilmiyoruz, ama hepsi aynı ithalatcıdan HB de varsa bizde de vardır ama biz net bilgi verip garanti veremeyiz ne geldiyse o diyorlar,

Şimdi pc depo cok uygun 1770 civarı gold da keza 1890 civarı HB var diyor ama 1950 civarı pcdepoda ya da HB den ya da Gold dan alan varsa içeriği paylaşırsa iyi olur. Boşuna eksik mal almayalım

PcDepo.com daki arkadaşın dediği dogruysa hepsi aynı gelmesi lazım ki Gold şuan canlı destekteki eleman yüzünden musteri kaybediyor demektir.

Ekleme : istanbulbilisimden de ilginc bir cevap geld
    quote:

Sadece ürün pc bağlantısı ve şarz aleti çıkmaktadır

www.istanbulbilisim.com.tr

bu aksesuarlar standart geliyorsa bu firmalarda nasıl olmaz ? nereye gidiyor HB niye aksesuarlarla versin ki çok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vercer2005 -- 17 Mayıs 2013; 12:28:00 >

• pc depodan aldım ben kalem de kılıf da vardı kutu içeriğinde
  • TF810C modelini bildigim kadarıyla Koyuncu getiriyor ve suan piyasada satılan tüm ürünlerde hem kalem hem de kılıf olması lazım.
    Almadan once Koyuncu'ya sorup alırsan daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergunt -- 23 Mayıs 2013; 23:45:05 >
  • golddan aldim. icinden kilif ve kalem cikti. ben de online musteri temsilcisine sordugumda yok demisti. musteri kaybetmek icin koymuslar heralde o arkadasi. dagitimi koyuncu yapiyor evet.
  • Neden bu cihaza 1800 lira verelim? Atom sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: micromegas

golddan aldim. icinden kilif ve kalem cikti. ben de online musteri temsilcisine sordugumda yok demisti. musteri kaybetmek icin koymuslar heralde o arkadasi. dagitimi koyuncu yapiyor evet.

evet aynı olayları ben de yaşadım beni geri aradılar uzun uzun konuştuk canlı chatteki arkadaşı ben de dedim telefondaki o da kılıf yok diğerleri var sordurttum dedi mesela :D
    ben almaktan vazgeçtim ve samsung ativ i5 işlemcili olanını aldım . İlk anda hem pcdepo hem gold, hepsiburada gibi net cevap verebilseydi ben de asus almış olacaktım
  • Bu cihaz 1800TL eder mi bilmiyorum ama piyasadaki padlerden farkı gerçek bir PC işletim sistemiyle çalışıyor olması. Yani bir pad değil, bilgisayar. Pad haline de gelebiliyor olması ve bence tasarımın çekiciliği benim kararımda etken oldu.
    Hız konusuna gelince, kesinlikle bir desktop ya da notebook değil. Ancak bulut teknolojisinin yaygınlaştığı bugünlerde artık bir hızından çok mobilite, şarj ömrü, ağırlık gibi kavramlar daha önemli bir hale geldi diye düşünüyorum. Tamamen ihtiyaçlarınızla ilgili.
  • Vatanın indirimini takip edin 1650 ye gelmişti bana.
  • ben bu ürünü aldım ama akıma birkaç soru var.
    windows bi zaman sonra çökecek. bu kesin gibi bişey. peki biz buna yeni yüklemeyi nasıl yapacağız. bu konuda bilgisi olan var mı?
    birde benim makinemde ses hiç çıkmıyor. yani bi çıkıyor bi çıkmıyor. neden olabileceği hakkında bir bilginiz var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergunt

Tablet alacaklar için , hatta benim gibi daha önceden Surface pro almayı düşünenler için yeni nesil Atom işlemcili tabletleri incelemelerini öneriyorum ve performans olarak fikir sahibi olmak icin Asus'un TF810C modelinin kısa bir kullanım videosunu cektim.
    Klavyesi ile 18 saat pil ömrü oluyor.Mutlaka surface pro ya da i3 -i5 işlemcili tabletler kadar performanslı değil ama günlük kullanım için hemen hemen tüm ihtiyacınızı karşılayacagını düşünüyorum.
    Video'da hem 720p mkv film performansı , hem Photoshop açma ve kulanım hızlarını göstermeye çalıştım. Bunları acarken arka planda 4-5 programdaha calısıyordu. Cihaz hem ısınmadan çalışıyor hem de performans olarak sıkıntı yaratmıyor.

çok iyi video olmuş. bıdı bıdı yapan bir çok incelemeden daha fazla aydınlatıcı.

• az önce bu cihazdan aldım. videoya güvenip alıyorum. ben de samsung 500t var. cihazın ağırlığı daha ağır ve plastik kasa. umarım bu daha iyi çıkar. videoya göre 500t den hızlı bu.
  • Bu aleti satmak isteyen varsa pm atsin
  • merhaba, bu ürünle pdf üzerine not alıp kayıt yapabiliyor muyuz? deneyen var mı?
  • tmelcan T kullanıcısına yanıt
    Evet yapabiliyoruz :
     Asus TF810C Atom Z2760
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.