Şimdi Ara

Asus TF810C Atom Z2760

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
10.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tablet alacaklar için , hatta benim gibi daha önceden Surface pro almayı düşünenler için yeni nesil Atom işlemcili tabletleri incelemelerini öneriyorum ve performans olarak fikir sahibi olmak icin Asus'un TF810C modelinin kısa bir kullanım videosunu cektim.
    Klavyesi ile 18 saat pil ömrü oluyor.Mutlaka surface pro ya da i3 -i5 işlemcili tabletler kadar performanslı değil ama günlük kullanım için hemen hemen tüm ihtiyacınızı karşılayacagını düşünüyorum.
    Video'da hem 720p mkv film performansı , hem Photoshop açma ve kulanım hızlarını göstermeye çalıştım. Bunları acarken arka planda 4-5 programdaha calısıyordu. Cihaz hem ısınmadan çalışıyor hem de performans olarak sıkıntı yaratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergunt -- 24 Mart 2013; 1:52:04 >

• Emeğine sağlık hocam,
    Güzel bir inceleme olmuş. Atom işlemciye göre odukça akıcı.
    Daha ne olsun. Hem tablet, hem de netbok keyfi bir arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKA1881

Emeğine sağlık hocam,
    Güzel bir inceleme olmuş. Atom işlemciye göre odukça akıcı.
    Daha ne olsun. Hem tablet, hem de netbok keyfi bir arada.
    Merhabalar. Çok güzel birn inceleme olmuş. İlk kurulum sonrasında herhangi bir program kurmadan önce, sabit diskteki kullanım ve boş alan miktarlarını hatırlıyormusunuz. Yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterburner27

Merhabalar. Çok güzel birn inceleme olmuş. İlk kurulum sonrasında herhangi bir program kurmadan önce, sabit diskteki kullanım ve boş alan miktarlarını hatırlıyormusunuz. Yanıtlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Merhaba

Yaklaşık 8 GB recovery bölümü icin ayrılmış.
    Temiz kurulumdan sonra kalan miktar 30-32 gb gibiydi hatırladıgım kadarıyla.
    Suan office 2013 ve bir kac program ile 22 gb bos kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tergunt

Merhaba

Yaklaşık 8 GB recovery bölümü icin ayrılmış.
    Temiz kurulumdan sonra kalan miktar 30-32 gb gibiydi hatırladıgım kadarıyla.
    Suan office 2013 ve bir kac program ile 22 gb bos kaldı.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim yanıtladığınız için. bende bu gün siparişini verdim. videonuzu izledikten sonra karar verdim. asus ultrabook kullandığım için malzeme kalitesini biliyorum. inşallah en kısa zamanda geir. bende düşüncelerimi yazarım. tekrar teşekkürler.
  • quote:

Teşekkür ederim yanıtladığınız için. bende bu gün siparişini verdim. videonuzu izledikten sonra karar verdim. asus ultrabook kullandığım için malzeme kalitesini biliyorum. inşallah en kısa zamanda geir. bende düşüncelerimi yazarım. tekrar teşekkürler.

Alıntıları Göster
    çok güzel bir inceleme olmuş lütfen aşağıdaki konularda da fikrinize yazar mısınız?

1- Videoda güzel bir çanta ve kalem var ikisi de ürünle beraber mi geliyor.

2- Ürünü çalışma hayatı için yanınızda taşıyor musunuz. Artık galaxy note bana yetmiyor küçük geliyor özellikle şirkete uzaktan bağşanıp çalışmak zorunda kalıyorum. Bu tür bir ürün alıp remote desktop yapmayı planlıyorum.
    Ancak ağılrık rahatsız edici işe taşımak zor olacaktır.

3- Aslında asus transformer book geldi ancak fiyatı 3000 seviyesinde özellikleri çok iyi olsa da sizin dediğiniz gibi bu model hem biraz daha uygun ve küçük hem de uzaktan bağlantı yaptıktan sonra benim için performansı önemli değil.

teşekür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: omersah

çok güzel bir inceleme olmuş lütfen aşağıdaki konularda da fikrinize yazar mısınız?

2- Ürünü çalışma hayatı için yanınızda taşıyor musunuz. Artık galaxy note bana yetmiyor küçük geliyor özellikle şirkete uzaktan bağşanıp çalışmak zorunda kalıyorum. Bu tür bir ürün alıp remote desktop yapmayı planlıyorum.

3- Aslında asus transformer book geldi ancak fiyatı 3000 seviyesinde özellikleri çok iyi olsa da sizin dediğiniz gibi bu model hem biraz daha uygun ve küçük hem de uzaktan bağlantı yaptıktan sonra benim için performansı önemli değil.

teşekür ederiz

Alıntıları Göster
    bahsedilen model ve aynı seride hp nin modelide var biraz asus çakması gibi

http://www.pcdepo.com/asus-tf810c-1b064w-z2760-1-8ghz-2g-64g-11-1-win8-dock-station-urun9510.html

http://www.pcdepo.com/hp-c0u36ea-envy-x2-11-g000et-klavye-dahil-tablet-pc-urun9249.html

• quote:

Orijinalden alıntı: lobelya20

bahsedilen model ve aynı seride hp nin modelide var biraz asus çakması gibi

http://www.pcdepo.com/asus-tf810c-1b064w-z2760-1-8ghz-2g-64g-11-1-win8-dock-station-urun9510.html

http://www.pcdepo.com/hp-c0u36ea-envy-x2-11-g000et-klavye-dahil-tablet-pc-urun9249.html

Alıntıları Göster
    merhabalar,

bu atom işlemcili tabletlerde fm 2013 deneyen oldu mu hiç:) bilgisayarda oynadığım tek oyun o ve onun dışında tablet kullanıyorum.
    merak ediyorum performansını..

• quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

merhabalar,

bu atom işlemcili tabletlerde fm 2013 deneyen oldu mu hiç:) bilgisayarda oynadığım tek oyun o ve onun dışında tablet kullanıyorum.
    merak ediyorum performansını..

oyna şansım olmadı ama , yukarıdaki videodan görüldüğü kadarı ile işlemcisinin performansı yeter gibi geldi bana tabi biraz daha incelemende fayda var ama fm zaten biraz daha grafik olarak az destek isteyen oyun olduğu için bence problem olmaz gibi
  • quote:

teşekür ederiz

Merhaba

1-Canta ve kalem cihazla birlikte geliyor.
    2-Ağırlığı rahatsız edici degil. Tablet kısmı 680 gr, klavye ile 1.2 kg idi sanırım. Teknik detaylarında yazıyor olmalı.

Tsk

• quote:

quote:

teşekür ederiz

Merhaba

1-Canta ve kalem cihazla birlikte geliyor.
    2-Ağırlığı rahatsız edici degil. Tablet kısmı 680 gr, klavye ile 1.2 kg idi sanırım. Teknik detaylarında yazıyor olmalı.

Tsk

Alıntıları Göster
    tablette usb portu var mı sadece klavyede mi? Uyku modundan sonra siyah ekran verdiği oluyor mu? Yabancı forumlarda bunla ilgili şikayetler yazmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fara

tablette usb portu var mı sadece klavyede mi? Uyku modundan sonra siyah ekran verdiği oluyor mu? Yabancı forumlarda bunla ilgili şikayetler yazmışlar.

Alıntıları Göster
    Tablette micro usb var. Ceviricilerle usb port olarak kullanabiliyorsunuz.
    Klavyede ise 2 tane normal usb port var.

Siyah ekranla henüz karşılaşmadım.
  • quote:

Düzeltiyorum, tablette sadece micro sd yuvası var.
    Klavyede ise 2 tane normal usb
  • quote:

quote:

Düzeltiyorum, tablette sadece micro sd yuvası var.
    Klavyede ise 2 tane normal usb

Alıntıları Göster
    tekrar merhabalar. ürün bu gün elime geçti. cihazı beğendim. görünen o ki netbook tarafı daha başarılı. dokunmatiği fena değil. ses kalitesi iyi. yalnız pil göstergesi sadece % olarak gösteriyor. saat olarak göstermeyi ayarlayamadım. tavsiye ederim. teşekkürler.

• quote:

tekrar merhabalar. ürün bu gün elime geçti. cihazı beğendim. görünen o ki netbook tarafı daha başarılı. dokunmatiği fena değil. ses kalitesi iyi. yalnız pil göstergesi sadece % olarak gösteriyor. saat olarak göstermeyi ayarlayamadım. tavsiye ederim. teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama 1900TL civarında satılıyor şu anda yeni olduğundan biraz pahalı. Kalem özelliği office onenote uygulaması kullanılarak özellikle öğretmenler için ayrıca öğrenciler için çok iyi bir seçenek olur bu tablet.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480p

Bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama 1900TL civarında satılıyor şu anda yeni olduğundan biraz pahalı. Kalem özelliği office onenote uygulaması kullanılarak özellikle öğretmenler için ayrıca öğrenciler için çok iyi bir seçenek olur bu tablet.

Alıntıları Göster
    cihazı aldım. biraz önce açtım. klavye ile beraber şarja taktım. şarj takılı iken tabletin metal kısımlarına ve klavyeye hafifçe parmağımla dokunduğunda titreşim hissediyorum. şarjı çıkarınca bir şey olmuyor. galiba metal kısımlara şase var. bu ürünü kullananlar bunu kontrol edebilirler mi?

• quote:

cihazı aldım. biraz önce açtım. klavye ile beraber şarja taktım. şarj takılı iken tabletin metal kısımlarına ve klavyeye hafifçe parmağımla dokunduğunda titreşim hissediyorum. şarjı çıkarınca bir şey olmuyor. galiba metal kısımlara şase var. bu ürünü kullananlar bunu kontrol edebilirler mi?

Alıntıları Göster
    Selamlar arkadaşlar,

Bende dün tereddütle vatan bilgisayardan bu ürünü aldım. Kampanyayla 1569TL ye geldi. Aklım Hp ile bu ürün arasında kalmıştı. HP ye göre artıları şarj süresi, tablet üzerinde USB bağlantı yuvası olması ve kalemi, IPS+ ekranı olmasıydı.

Cihazın üzerinde USB bağlantısı yok ancak kutudan çıkan adaptörü taktığınızda tablet üzerinde bir adet usb portunuz oluyor.

Ekranı harika görüntüler gayet canlı.

Hem bilgisayar hem tablet düşünenler için çok güzel bir çözüm. Birde samsungun i5 ve 1920x1080 ekranlı bir ürünü var ama fiyatı 2500 civarında olduğu için çok performans işiniz yoksa bu cihazda işinizi görecektir.

Birde video için çok teşekkürler. Performans yada her şeyi çalıştırıyor mu konusunda emin değildim photoshop açtıktan sonra emin oldum

• quote:

Ben öyle bir durum yaşamadım. Bence durum düzelmezse servise gitmekte yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakullukcu

Selamlar arkadaşlar,

Bende dün tereddütle vatan bilgisayardan bu ürünü aldım. Kampanyayla 1569TL ye geldi. Aklım Hp ile bu ürün arasında kalmıştı. HP ye göre artıları şarj süresi, tablet üzerinde USB bağlantı yuvası olması ve kalemi, IPS+ ekranı olmasıydı.

Cihazın üzerinde USB bağlantısı yok ancak kutudan çıkan adaptörü taktığınızda tablet üzerinde bir adet usb portunuz oluyor.

Hem bilgisayar hem tablet düşünenler için çok güzel bir çözüm. Birde samsungun i5 ve 1920x1080 ekranlı bir ürünü var ama fiyatı 2500 civarında olduğu için çok performans işiniz yoksa bu cihazda işinizi görecektir.

Birde video için çok teşekkürler. Performans yada her şeyi çalıştırıyor mu konusunda emin değildim photoshop açtıktan sonra emin oldum

Samsung smart pc yi inceledim. Bir süre kullanma fırsatı buldum. Performansa diyecek bişey yok. Ama malesef bazen taşınabilirlik daha ön planda oluyor. Özellikle tablet alacak insanın yoğun yük altında üç saat şarzı giden bir cihazı tercih etmesi çok mantıklı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afterburner27 -- 31 Mart 2013; 12:53:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafakullukcu

Selamlar arkadaşlar,

Samsung smart pc yi inceledim. Bir süre kullanma fırsatı buldum. Performansa diyecek bişey yok. Ama malesef bazen taşınabilirlik daha ön planda oluyor. Özellikle tablet alacak insanın yoğun yük altında üç saat şarzı giden bir cihazı tercih etmesi çok mantıklı gelmiyor.

Alıntıları Göster
    şarj konusu dikkatimi çekmemişti açıkçası samsung için. Eğer dock ile birlikte 8 saatse gerçekten mobilite kötü demektir.

Asus dün akşam 20:00 dan beri açık. (Gece 02:00-10:00 arası kapalıydı sadece) Sürekli kurulum ve ayalara bakıp internette geziyorum şu an dock üzerinde %16 cihazda %70 kaldı.

Normal günde 3-4 saat kullanan birisi neredeyse 1 hafta şarja takmadan cihazı kullanabilecek sanırım.

Cihazı sıfırdan kurmak isteyen arkadaşlar (ben biraz aramıştım) olursa, Shift tuşu basılı iken Sağ menü barından yeniden başlat derseniz recovery ekranı geliyor oradan kurulum yapabiliyorsunuz. Benim kurulum yaklaşık 1 saat civarı sürdü.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.