Şimdi Ara

Asus TF810C Atom Z2760 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 14 Nisan 2013; 9:14:44 >
  • Selamlar,

Bir arkadaşımız özelden sormuş ama genelinde bilgisi olması açısından foruma yazıyorum.

Cihazla birlikte Office 2010 yüklü gelmiyor ön kurulu geliyor yani lisanslı değil. sadece satın alırsanız yüklenmiş oluyor veya 90 gün deneme kullanabiliyorsunuz.

Cihazda dock ünitesine takılıyken iki adet pil görülüyor. Şarj ederken 2 pil görünmesinin nedeni 1. pil tabletin üzerindeki 2. pil dock ünitesindeki. Anlayabildiğim kadarıyla ürün dock a takılıyken şarj ederseniz önce tableti dolduruyor sonra dock ünitesini dolduruyor.

Yine cihaz dock ünitesine takılıysa öncelikle dock ünitesinin şarjını bitiriyor sonra tabletin üzerindeki pili kullanmaya geçiyor.

Burada gözüme çarpan şu var. Örneğin tableti yoğun kullandığınız şarjı %20 ye geldi. Sonra hiçbir üniteyi şarja bağlamadan dock ünitesine taktınız ve diyelim ki dock ünitesinin şarjı %50. Bu durumda zaten alet çalışma enerjisini öncelikle dock ünitesinden alıyor ama bir artı olarak cihaz kendini de şarj ediyor. Yani bu durumda cihazı 2 saat sonra dock ünitesinden ayırırsanız şarjı %25-30 oluyor.

Recovery adımı için ise Windows 8 üzerinde sağa geldiğinizde açılan menüden ayarlara geldiğinizde güç seçeneğine tıklayın, Yeniden başlat/Kapat/Uyku gelecek. Mouse ile yeniden başlata tıklamadan önce klavyenizdeki Shift tuşunu basılı tutun ve yeniden başlata shift basılı iken tıklayın, cihaz yeniden başlayınca recovery bölümüne gelecektir.

Cihaz genel anlamda ofis kullanımı için gayet iyi. Kullanımda bir problem oluşturmuyor. Takılma olmuyor ancak arada şu olabiliyor cihaz sanırım kendisini tasarruf için minimum performans için ayarlıyor normal ofis işleri yaparken. Yüksek CPU gerektiren bir yazılım açtığınızda ilk açılışta sanki 1-2 saniye cihaz duruyor gibi oluyor sonrasında yazılım performanslı çalışıyor. Tabi bir gözlem, bana böyle gelmiş olabilir.

İyi günler.

• Arkadaşlar nihayet bende aldım yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ekran parlaklığı heralde sensörden dolayı bir açılıyor bir sönüyor onu nerden ayarlarız
  • hdmi kablosu nerden aldiniz micro hdmi diye gittim aldim ama uymadi
  • Kullananlar yardımcı olursa sevinirim
    Soru 1: Android tabletlerdeki gibi sesli metin girişi (Türkçe olarak tabiki) yaparak döküman oluşturabiliyor muyuz?
    Sorı 2: Digital Kalem beraberinde geliyor mu ayrıca office word'de kalemle metin girilebiliyor mu?
  • Selamlar,

Cihaz hakkında birkaç durum daha yazayım.

Bir cihaz yüksek boyutlu flash dosyalarında browser üzerinde kilitlenmelerine yol açabiliyor. tabi bu işlem 5-10 saniye arasında toparlıyor. Denemek isteyenler www (nokta) speedtest (nokta) net sitesine girip test edebilirler.

Ekran parlaklık sensöründen dolayı sorun yaşayan arkadaşlar FN tuşuna basıp A harfine basarak otomatik ışık ayarını kapatabilirler. Sonrasında parlaklığı istedikleri gibi ayarlayabilirler.

Ben cihazı vatanbigisayar dan aldım ve kutusunda taşıma kılıfı ve kalemi çıktı. Kalemle birlikte kalem ucu değiştirici ve 5 adet yedek uçta kutu içerisinde çıktı.

HDMI için ise tabletin üzerinde micro HDMI portu var diye biliyorum ama takıp kullanma ihtiyacım olmadı.

Ses tanıma konusunda türkçe desteği yok diye biliyorum.http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/using-speech-recognition. Farklı bir yazılım olabilir belki.

İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

hdmi kablosu nerden aldiniz micro hdmi diye gittim aldim ama uymadi

http://www.gold.com.tr/U204744/Logilink-HDMI-to-Micro-HDMI-Kablo-V1-4-3-0m-CH0033

Bir ucun HDMİ Type A diğer ucun ise HDMİ Type D olması gerekli. Alırken dikkat edin. Ben aldım. LCD TV ye bağladım. Bir sorun yok. Gayet stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuRFoN

Arkadaşlar nihayet bende aldım yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ekran parlaklığı heralde sensörden dolayı bir açılıyor bir sönüyor onu nerden ayarlarız

ayarlama olayı ekranı sağdan çekin çıkan menüde ayarlar-ekran dediğinizde ses düzeyi ayarlama çubuğu gibi bir çubuk çıkıyor. Burada artırıp azaltabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgunaydin

quote:

Arkadaşlar nihayet bende aldım yalnız bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ekran parlaklığı heralde sensörden dolayı bir açılıyor bir sönüyor onu nerden ayarlarız

ayarlama olayı ekranı sağdan çekin çıkan menüde ayarlar-ekran dediğinizde ses düzeyi ayarlama çubuğu gibi bir çubuk çıkıyor. Burada artırıp azaltabilirsiniz.

Yok onu zaten yaptım ama sensör olduğu için yerine göre değiştiriyor. Artık alıştım gerçi birde bir şey daha sorucam açık olan programları tabletteyken nasıl kolayca kapatırız ben valla görev yöneticisini açıp oradan kapatıyorum bir probramı kapatarak çıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Makine süper youtube üzerinden 1080p video bile izliyorum ama diğer sitelerde bazen takılıyor

• quote:

quote:

quote:

Yok onu zaten yaptım ama sensör olduğu için yerine göre değiştiriyor. Artık alıştım gerçi birde bir şey daha sorucam açık olan programları tabletteyken nasıl kolayca kapatırız ben valla görev yöneticisini açıp oradan kapatıyorum bir probramı kapatarak çıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Makine süper youtube üzerinden 1080p video bile izliyorum ama diğer sitelerde bazen takılıyor

Metro arabirimindeki programları , parmağını ekranın üst orta noktasından alt orta noktasına doğru sürdüğün zaman kapatabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tergunt

quote:

quote:

quote:

Metro arabirimindeki programları , parmağını ekranın üst orta noktasından alt orta noktasına doğru sürdüğün zaman kapatabiliyorsun.

O zaman fn tuşu ile beraber a tuşuna basarsan otomatik ekran kapanır. diğer sorunun için cevap verilmiş zaten. Bu arada bazen masaüstü modda fare imceli gözükmeyebiliyor. Bu durumda fn ile beraber f9 tuşuna basarak dokunmatiği kapatıp açmak gerekebiliyor. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar olabilir. O nedenle yazdım. Yazılımsal bir sorun olsa gerek.

• Sadece docku sarj etsek sorun olurmu? Ekran beyaz oluyor fakat dock hala turuncu. Orasi daha sonra doluyor sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tergunt

quote:

quote:

quote:

O zaman fn tuşu ile beraber a tuşuna basarsan otomatik ekran kapanır.

Galiba yanlış anlattım ben klavyesi takıl olmadan açık olan programları nasıl kapatırız demek istemiştim.

• arkadaşlar siz virüs programı kurdunuz mu? Ben kurdum benim makine yavaşladı baya acaba ondan mı? Birde hangi Office uygulamasını kullanıyorsunuz ben 2013 kurdum çok takılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar Markette ADERA diye bir oyun var ben o oyunu oynayamıyorum oyundan atıyor sizde de bir problem oluyor mu?
  • quote:

arkadaşlar siz virüs programı kurdunuz mu? Ben kurdum benim makine yavaşladı baya acaba ondan mı? Birde hangi Office uygulamasını kullanıyorsunuz ben 2013 kurdum çok takılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eset kurulu bende. Gayet stabil herhangi bir yavaşlama olmadı. Office 2010 kullanıyorum ben ve gayet hızlı. Takılma donma sorunu da hiç yaşamadım.
  • BU modele uygun ekran koruması bulabilen varmıdır? Ben aradım ancak bulamadım.
  • Office ile felan yavaşladıysa o bilgisayar arızalıdır garantiye gönder
    ekran korumaya gelince arkadaşlar gorilla glass 2 den bahsediyoruz tornavida saplasan çizilmiyor niye hala ekran koruyucu da ekran koruyucu deyip eranın kullanılabilirliğini kısıtlıyorsunuz. sonra kaleminiz çalışmayacak parmağınızıı hissetmeyecek felan...
  • Ekran koruyucu türkiyede bulamazsin.Ebay'den siparis verdim ben. Ses olayina cozum bulan var mı cok az geliyor. Liveupdate baglanmiyor sizde durum nasil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 23 Nisan 2013; 10:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

Office ile felan yavaşladıysa o bilgisayar arızalıdır garantiye gönder
    ekran korumaya gelince arkadaşlar gorilla glass 2 den bahsediyoruz tornavida saplasan çizilmiyor niye hala ekran koruyucu da ekran koruyucu deyip eranın kullanılabilirliğini kısıtlıyorsunuz. sonra kaleminiz çalışmayacak parmağınızıı hissetmeyecek felan...

Virüs girmiş temizledim şuanda Office kullanırken bir sıkıntı yok makine canavar en büyük sıkıntı maalesef ses onun dışında birde benim klavyede bazen sorun çıkıyor klavye çalışıyor touch pad çalışmıyor klavyeyi çıkartıp takınca düzeliyor. Ekran uzun süre kapalı olunca touch pade basıp sonra on/off tuşundan açınca oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.