Şimdi Ara

Asus TF810C Atom Z2760 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar hdmi girişi var mıydı cihazda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alekiss

Arkadaşlar hdmi girişi var mıydı cihazda?

Tablet kısmında micro hdmi girişi var.
  • windows 8,1 yükleyen var mı? eğer yükleyen varsa bu uyanma ekranın da gecikmeli açılıyor. çözebilen varmı?
  • merhaba arkadaşlar bende bu cihazı birkaç gün önce aldım sormak istediğim birşey var tablet ve dock beraber kullandığım zaman önce tabletin şarjı bitiyor ve tableti kapattığım zaman docktan kendini şarj ediyor bu durum normal mi ? tablet açıkken önce dock un şarjından mı yemesi gerekiyor yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Digitürk play ile Tv'den izliym dedim. Görüntü çok kötü. Sanırım ekran kartından kaynaklanıyor.

Digitürk play android ve windows uygulamalarında vaad ettiği çözünürlükten daha düşük yayın yapıyor. Ancak masaüstüne geçip de web tarayıcı ile 600k çözünürlükle izlerseniz görüntü fena değil. Ekran kartı ile alakası yok.
  • Arkadaşlar batarya ömrüyle ilgili bilgilerinizi paylaşır mısınız ? Benim cihaz 8-9 saatlik şarjın ardından 10 saat gidiyor dockla birlikte.
  • arkadaşlar cihazı kullanmadığımdan dolayı satmayı düşünüyorum. ilgilenenler var ise bana pm atabilir.
  • Arkadaşlar yaklaşık 7-8 aydır bu cihazı kullanıyorum çok memnundum taki windows 8.1'e yükseltene kadar. Şuanda "Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesi Ve Bu Durumdan Kurtuldu. İntel Graphics Accelerator Drivers for Windows 8 (R) görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu." Bu hatayı alıyorum yeminle hayattan soğudum ekran donuyor geç açılıyor hiç bir şey çalışmıyor grafik kart sorun çıkarıyor galiba çözümü var mı? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRFoN -- 11 Kasım 2013; 18:07:10 >
  • SuRFoN kullanıcısına yanıt
    Asus me400 tablet forumuna bakınız, çözüm var orada
  • Format nasıl atacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur59

Asus me400 tablet forumuna bakınız, çözüm var orada

Dediğin yere baktım ama çok karışış dostum çözemedim. Biraz daha bekleyeceğim belki bir güncelleme gelir düzelir olmazsa Windows 8 kurucam şuanda makine çok yavaş ve internete girmek dışında hiç bir şey yapamıyorum.
  • Arkadaşlar bu tablette açtığımız programları nasıl kapatıyoruz? Birde kaldırmak istediğimiz oyunları nasıl kaldırıyoruz anlatırsanız çok mutlu olacam :))
  • Windows 8.1 yüklemeden önce format attım. Ekran sensörünü FN+A ile kapatıyorduk sanırım ama işe yaramadı bu sefer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 16 Kasım 2013; 21:38:42 >
  • Arkadaşlar sonunda ekran kartı güncellemesi geldi dün itibariyle. Tablet kendine geldi valla :)))
  • Arkadaşlar Windows 8.1'e geçince ekran kartıyla ilgili problemler yaşadım. Ekranı kapatıp açtığımda "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu." hatası alıyordum çok uğraştım baya bir araştırdım güncel driverını buldum başka arkadaşlar sorun yaşıyorsa bu güncellemeyi indirip güncelleye bilir. http://www.dosya.tc/server19/IM3Pur/9.14.3.1177.zip.html
  • 2 gün önce windows update te bir güncelleme yayınlandı. Aynı sorunu bende yaşıyordum ve bu güncelleme sonrası bu sorun ortadan kalktı. uykudayken güç tuşuna basınca artık hemen aynı saniyede açılıyor:)

Sormak istediğim bir diğer konu windows phone mağazasında ki uygulamaları bi şekilde bu tablette kullanmaz mıyız?
  • 720p filmlerde kasma yaşıyorum. Ses ve görüntü de senkron sorunu oluyor. İlk başta filmde bir sorun oldugunu sandım ama tv den izlediğimde sorun olmuyor. Sizde durum nasi?
  • Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bu tablette WİDİ özelliği var mı? Varsa nasıl kurarım? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.