Şimdi Ara

ASUS TP300LD SORUN ACİL!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR BUGÜN ELİME GEÇTİ TASARIM MALZEME OLARAK FALAN HERŞEY ÇOK HOŞUMA GİTTİ.. AÇTIM NETE BAĞLANDIM SESİ KONTROL ETTİM FALAN HERŞEY NORMAL AMA ŞEYtAN SAOLSUN YİNE İŞİM YOLUNDA Dİ GİTMEDİ HARİCİ BELLEKTEN DOSYALARIMI ALAYIM DERKEN FARKETTİM Kİ TRANSFERİ BAŞLATIR BAŞLATMAZ İNTERNETTE ÖNCE YAVAŞLAMA SONRA KESİLME SONRA KOPUP KOPUP GELME OLMAYA BŞLIYOR SONRA TRANSFER BİTTİKTEN SONRA DA BİANDA WİFİ HİÇ BİR AĞI BULAMIYO :S SİZCE SORUN NEYDEN KAYNAKLANMAKTADIR HEMEN İADE Mİ ETMELİYİM SİZCE ???

bilgisayarı bilmeyenler için link burda

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-tp300ld-c4089h-intel-core-i3-4030u-19ghz-4gb-500gb-133-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd802197&categoryId=98&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.marka&gclid=CITwkO6lxMMCFanMtAodx1cAeA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramanserif -- 3 Şubat 2015; 0:25:39 >

• arkadaşlar yok mu bu makinadan alan ya hepsiburada da en çok satılan ürün
  • mediatek ağ bağdaştırıcı sürücüsünün güncelini internetten çek, yükle sonra birdaha olmayacak... genel olarak win 8.1 deki bir sıkıntıdan kaynaklanıyor bu olay. Bu arada aynı ürünü 1,5 ay önce aldım şu an serviste garantide, niye olduğuunu bilmediğim bir sorun yüzünden bilgisayar kapandı bir daha açılmadı. Sormak stediğim sorun şu sendekininde Klavyesinin orta bölümünde esneme var mı??? çünkü bende oyle birşeyde varda tuşlara bastıkça çok sinirim bozulmaya başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.