Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    geçen hafta Asus servisten benim bilgisayara bakan eleman aradı, yanımindaki servis elemanı benim laptop tan gta oynuyor ses gelmiyormuş , ben de dedim ki yüksek çalışma hızı sesi bastırıyor olabilir, düşük devirde dikkat edin duymamanız mümkün değil. Sonra eleman itiraf gibi bir açıklamada bulundu, iki fan değişmiş gibi rapor tutulmuş arkadaş raporu yanlış düzenlemiş, aslında tek fan değişmiş, diğer fanı da ben şimdi değiştiriyorum . O da aslında sağlam ama şikayetinize binaen müşteri memnuniyeti adına yapacağız bunu falan dedi. Siz Bildiğiniz gibi yapın bana cihazı gönderin, çözüm olmadıysa ben zaten tüketiciye gideceğim merak etmeyin dedim. Bunlar çift fan değişti diyor ama pek güvenmedim yaptıkları işlemlere. son raporu da fan değişimi değil de fan işlemi şeklinde bildirip müşteriye telefonla bilgi verildi yazıp geçmiş. Sonuç alarak sorun malesef devam ediyor. Tüketici hakem heyetine zaten başvurmuştum. Bakalım sonu nasıl bitecek. Tüketici hakem heyetini de arayıp durumu anlattım, değişim yapmazlarsa para iadesi alabilir miyim bu zamanın dolar kuruna göre dedim. İstediğinizi yasal faizi ile birlikte olacak şekilde para iadesi istiyorum derseniz birebir aynısı olmaz ama aldığınız para kadar da düşük ödeme de olmaz dediler. Hadi hayırlısı gazamız mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 4 Temmuz 2022; 0:15:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende anakart değişmiş gibi USB portlar sıkılaşmış o kısım gömülü dediler anakart değişmesi gerekli bunun için dediler raporu bana attılar anakart yedek parça olarak istendiğine dair mesele oda değil aslında sorun çözülmesi kısa süre içinde çözülmesi çökme sorunlarım devam ediyor inşallah servis çözer sorununuzu

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    Üç kere gönderdim ve artık garanti süresi de bitti. Servisteki elemanda söyledi zaten garantiniz de bitti bu son ücretsiz müdahalemiz, daha elimizden birşey gelmez diye. Yaptıkları da belli, ya çok vasıfsızlar ya da cihaz gerçekten kronik sorunlu.

sizin çökmeler de ssd den bence ama servise bunu anlatmak zor. Açıkcası doğru teşhisi koyacak kapasitede olduklarını son üç deneyimimden sonra düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 4 Temmuz 2022; 0:41:48 >
  • Ben bilgisayarsız kalmak istemiyorum diye uğraşmadım yoksa uğraşırdım tüketici hakem heyeti dahil en gerçi oda en az 6 ay sonuçlanma süresi

Asus sms infocomm diye Google da arama yaptım. Sorunu çözülen insanın sorunu şansla çözülmüş herhalde, herkes şikayetçi. Şikayet var a baktım Asus cevap bile vermiyor. Yarın müşteri hizmetini arayıp sizin başka servisiniz yok mu diye soracağım. Varsa oraya da gönderip çözüm isteyeceğim. Yoksa da artık tüketici hakem heyetine kaldı işimiz.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

hocam Kartal KVK vardı. huawei telefonlarım için de hizmet almıştım oradan, memnun kalmıştım. Bu bilgisayarımı da verdim bir kez menteşe sıkılığı yüzünden şu an memnunum. bir tek bi tane vida yuvası kırılmış o da bir sorun teşkil etmiyor şu an ancak bir sonraki servise gidişimde belirticem onu.

• berkantkz B kullanıcısına yanıt
    elden getirmeniz lazım diyor orası da, kargo hizmetleri yokmuş. Bende bursadayım. Asus birşeyler yapacak benden haber bekliyorlar.

• Merhaba arkadaşlar, laptop son zamanlarda iyice ısınmaya başladı ve garantisi de bitti. kendim temizlemeyi düşünüyorum. Daha önceden termal macun ve fan temizliği yapmış arkadaşlar var mıdır? Kolay bir işlem mi?

• Alcarinquue A kullanıcısına yanıt

Hocam bunun için çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Critos kullanıcısına yanıt

Hocam HDD'yi takmakla uğraşmamıştım ama yazdığım gibiydi, ekstra aparat almak gerekiyordu. Uzun zaman önce sattım laptopu.

• İstanbul'da bu sıcaklarda sıkıntı var mı arkadaşlar cihazlarda hdd 45 derece üzerini geçince yavaşlamaya başlıyor bende

• @ZevkiSefa tüketici hakem heyeti son durum nedir?

cihazla ilgili paylaşım yapalım konu güncel kalsın

savunma geldi görünüyor. İki kere daha gitti geldi kvk servise onlar da çözemedi. Ses fanın kendisinden değil de kasa içinde serbest kalan birşey den geliyor gibi. Son iki kere daha giden teknik servis raporlarını da yolladım hakem heyetine. Beklemedeyim bir ay içinde netleşir durum.

• Ben de Tuf F15 2021 modelini almayı düşünüyordum da ... burada yazılan problemleri görünce biraz endişelendim.. sıkıntı sadece bu model için mi acaba ? yoksa alternatif birşeyler mi bakayım ?

• fiyatı uygun du cihazı aldığımda, benim kriterim fiyat sizinki neyse ona göre tercih yapmalısınız

• güncelleme, Tüketici hakem heyeti bilir kişi görüşüne başvurulacak diye not düşmüş. Kendilerini aradım, bilirkişiye nasıl ulaşacağız falan diye. O sizinle iletişime geçecek dediler. Beklemedeyim.

• Arkadaşlar 10 bin TL’ye ikinci el almayı düşünüyorum i5 10300h işlemcili 8 GB RAM 250gb ssd 1650ti ekran kartı fiyat olarak nasıl RAM ve ssd takviyesi şart gibi ama kafama takılan çok sorunlu gibi bir laptop olması biraz düşündürdü alt kasasında hava ızgaraları kapalı ısınma kaçınılmaz gibi ne dersiniz alınır mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tarum_58 kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 7 aydir kullaniyorum. Ayni modelin 4600h işlemcili olanını. Isınma 73 76 lara çıkıyor işlemci ve gpu da. Fanlar muazzam derecede iyi çalışıyor. Herhangi bir problemini şimdiye dek yaşamadım. 8GB Ram, 240 Gb ssd ile güncelledim bende. Aldiğimda 240 Gb nvme ve 8 gb ram var idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 27 Ağustos 2022; 3:29:26 >
  • shankssan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki1650ti nin performans I nasıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tarum_58 kullanıcısına yanıt

1080P de Shadow Tomb raider da 55 50 Valhalla da 40 45 arası full ayarlar da. Benim için çok bile. Sadece dota2 oynuyorum :) Max sıcaklık da dediğim gibi 73 75 arası sadece 1 kere 82 te çıktı onunda nedeni oynadığım oyunda optimizasyon sorunu var dı.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.