Şimdi Ara

Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.998
Cevap
69
Favori
270.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Asus TUF A15 FA506IU model numaralı cihaza sahibim, bu notebook cihazını evde bulunan monitörüme bağlayıp kullanmayı düşünmekteyim fakat kullandığım monitörde HDMI girişi yok Displayport ve DVI girişi var, bahsettiğim notebook bilgisayarı monitöre bağlayıp kullanabilmem için hangi kabloyu satın almamı önerirsiniz.

• HyperV H kullanıcısına yanıt
    Paugge display port bunu öneririm hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt

Merhaba cevap yazdığınız için teşekkür ederim ancak Notebook üzerinde normal Displayport girişi yok maalesef, sadece HDMI ve Usb Type C Displayport girişi var. Bu sebepten önermiş olduğunuz kablo pek işime yaramayacak ne yazık ki.

• HyperV H kullanıcısına yanıt
    Paugge type c hocam kusura bakmayın yanlış link göndermişim bi de buna bakın isterseniz.

• hayalet ekran, bazı tuşlarda silinme, pil süresinde azalma, ısınma sorunu ve termal macun yenileme isteği üzerine 2 gün önce kvk kartal servisine teslim ettim bilgisayarımı. kvk cihaz takip sisteminde bu sabah yaptığım sorgulamada garanti dışı olduğunu ve üretici tarafından fiyat onayının beklendiği bilgisini gördüm. ücret 250tl olarak belirtilmiş. Asus'un sitesinden yaptığım sorgulamada da tarafımdan fiyat onayının beklendiğini, telefon yahut e posta aracılığıyla ulaşacaklarını bildirdiklerini gördüm.

bekleyelim bakalım, ulaşsınlar. hangi sorun garanti dışıymış öğrenelim.

• berkantkz B kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün geçmeyen fan sesi nedeniyle bilir kişi ile görüşeceğim. Bakalım o ne diyecek.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyeti mi?

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam, bilir kişi il merkezden atandı. Bugün anca Buluşabileceğiz.

• Asus aradı; bilenler bilir. d tuşunda 5-6aylıkken delik olmuştu, sonra kırık olmuştu. klavye bundan dolayı bi tek d harfi kırık diye 1080tl ücret istendi. kabul etmedim tabi başka bi tuş ayarlar üzerine d harfi yapıştırırım.

hey maşallah, biz de dün buluştuk bilir kişi ile, sesi duydu. Kendisinde de intel işlemcili modeli varmış hatta. Aynı ses var mı diye bakıp haber verecek bana da :)

hadi bakalım hocam işiniz hallolur istediğiniz gibi inşallah

inşallah hocam, hepimizin işi inşallah.

bilirkişi aynı marka aynı model sayılır işlemci hariç bilirkişi taraf oluyor kullanması sebebiyleAsus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü 

• 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt
    valla bugün arayıp haber verecekti ama, inşallah bizden olmuştur :) çok gecikince tırsmadım değil. Dün buzdolabı gibi çalışıyor diyordu ama bakalım.

var mı bi haber hocam

Haber vereceğim demişti bilir kişi ama dönmedi. Ben de sık boğaz etmek istemedim bekliyorum.

• Asus TUF Gaming Ryzen 4.Nesil İşlemcilerle Kullanıcı Kulübü

60 Terabyte yazmaya ulaştım

• Hocamlar selamlar iyi forumlar nasılsınız? 😇

Kız kardeşim bilgisayar müh kazandı, ailenin bilgisayarlar ile ilgilenen tek kişisi olarak da yetkili merci ilan edildim.

Şuanda Asus Tuf a15 veya Acer Nitro 5 arasındayım. Aslında Asus rog serisi de olabilir ancak Tuf un kasasının darbelere dayanıklı olduğunun iddia etmesi beni Tuf serisine itti, kendisi çok sakardır :)

Sizlere danışmak istediğim iki konu şu;
    1) şuanda beğendiğim R7 ve 3050ti içeren modelleri ya Gpn teknoloji ya da Gamersarena satıyor. Zincir mağazalarda bulamıyorum. Bu satıcıların puanları da amazonda ve HB de çok düşük. Çok fazla siparişim iptal oldu yorumları var. Bu satıcıları kullananlarınız oldu mu? Sorun yaşadınız mı?
    2) Acer hakkında garanti servisinin kötü olduğuna dair yorumlar duydum. Asus'un çok daha iyi olmasını bekliyorum ama yorumlarınızdan gördüğüm kadarıyla kvk ile çalışıyorlar ve aranızda malesef problemler yaşanlar da olmul memnun olanlar olduğu gibi. Sizce asus'un servis durumu nasıl memnun musunuz?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.