Şimdi Ara

Asus'un Gereksiz Yazılımları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdekilerin dışındaki programları kaldırın arkadaşlar.. Gereksiz yer kaplıyor ve pc açılırken kasılıyor..

• Arkadaşım o instant keyi kaldırma zaten uyku modunun özelliğinide o sağlıyor. Asus sitesinde bile yazıyor
  • Okurken dikkatli okuyun resimdekileri dışında diyor liste dışı diğerler asus programları silinebilir ve gerçekten çok gereksiz programları var asus'un.
  • Oberon oyunlarını silerseniz laptopunuz fenalık geçiriyor. Haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon arkadaşlar yanlış okumuşum özür :D
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Bu olay benim de başıma geldi. Oyunları sildikten sonra bilgisayar sürekli hata vermeye başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 9 Kasım 2013; 16:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

Bu olay benim de başıma geldi. Oyunları sildikten sonra bilgisayar sürekli hata vermeye başlamıştı.

Ayrıca Google yazılımları yüklenmiyordu. Notebookreview.com forumlarında bu bilgi zaten mevcut. Chrome'u elle silmiştir. Earth'ü denemedim. Google Earth yükleyebildin mi sen bu rezaletten sonra kardeş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    O sinirle denemedim. Sistem geri yükleme yaparak çözmüştüm sorunu. Ben oyunu silmekle sistemin çökmesinin sebebini anlamadım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprano

O sinirle denemedim. Sistem geri yükleme yaparak çözmüştüm sorunu. Ben oyunu silmekle sistemin çökmesinin sebebini anlamadım hala

Sebebi Oberon itinin uninstaller'ının kayıt defterinin ırzına geçmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutgenc61

Resimdekilerin dışındaki programları kaldırın arkadaşlar.. Gereksiz yer kaplıyor ve pc açılırken kasılıyor..

PowerGear ve KB Filter'i unutmuşsun,bunun yanında live update yüklemeyin arkadaşlar çok saçma bir program güncel olan versiyonu bile güncel diyerek driver silip aynı driver yüklüyor.
    Winflash BIOS güncellemediğiniz sürece de gerek yok.
    Bunlar da benim kullandığım.

http://www.enpedi.com/2010/07/asus-yazlmlar-araclar-rehberi.html

Burda da güzel bir makale var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.GhostNetwork -- 9 Kasım 2013; 22:03:09 >

• Beyler birde Asus Virtual Camera var. Kendini 2. bir webcam'miş gibi gösteriyor, ama Skype ile çakışma yapıyor malesef. Yine de ben silmedim ama görüntülü Skype görüşmelerinde biraz uğraştırıyor:

http://forum.notebookreview.com/asus/423491-asus-virtual-camera-i-know-what-does.html
    oberon oyun dediğin nedir? hiç görmedim de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutgenc61

oberon oyun dediğin nedir? hiç görmedim de..

Oberon Gamepark: Asus'un mallık yapıp fabrika imajına dahil ettiği 3. Parti çocuk oyunlarının sağlayıcısı. Herhangi bir oyunu sildiğinde HKEY_CURRENT_USER\Software altındaki tüm anahtarları siliyor. Başıma geldiğinde çok küfredip (Başta Asus'a) mevcut programların tamamına yakınını yeniden kurmuştum. Recovery yapsam daha iyiydi ya, üşendim, neyse. Şimdilik o şekil idare ediyorum.

• eyw..
  • hocam n56vz kullanıyorum.
    cihazı 2.el aldığımdan cihaza format atılmış ve ghost (recovery) bölümü silinmişti.
    windows 10'a güncelledim ama asusun sitesinde n56vz için windows 10 sürücüleri yok. windows 8.1 64bit var orada da çoğu yazılım yok. Siz bu konuda ne yaptınız? Smart Gestureyi bile kullanamıyorum vesselam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.