Şimdi Ara

Asus UX305LA Ekran Parlaklığı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10 gün önce HB üzerinden UX305LA aldım,
    Cihaz oldukça güzel.
    Fakat şöyle bir sıkıntı var,
    Ekran kartı sürücüsünü yüklediğimde ekran koyu sahnelerde saçma sapan bir şekilde kararıyor.
    Cihazın ortam sensörü var, ortam ışığına göre otomatik parlaklık ayarı yapıyor. Fakat sıkıntı bu ayarla alakalı değil, zaten bunu kolay bir şekilde kapatabiliyorum.
    Sıkıntı şu ki, koyu renk sahnelerde; örneğin siyaha çalan duvar kağıtlarında vs. ekran parlaklığı düşüyor, hatta görev çubuğu başlıkları okunamaz hale bile geliyor, aydınlık bir sahneye geldiğimde renk yavaş yavaş açılıyor ve normale dönüyor.
    Ekran kartı sürücüsünü devre dışı bıraktığımda bu sorun yaşanmıyor, fakat İntelin kendi sürücüsünde neden böyle bir şey oluyor?
    Windows 8.1 e geçtim onda da aynı şey oldu.
    Nedendir bu arkadaşlar , yaşayan var mı benden başka?
    İade mi etsem, ne yapsam?
    8.1 e geçerken tüm diski sildim, bu durumda iade edebilir miyim acaba?
    Bilgili arkadaşların bilgilendirmesini rica ederim,
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 10 Temmuz 2016; 2:52:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu bir fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desktopta sağ tuş -> Graphics Properties -> Power -> Yukardan 'On Battery' -> Display Power Saving Technology özelliğini kapatırsanız çözülecektir büyük ihtimalle. En azından intel igpulu laptopumda bu sorunu ben böyle çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wagner -- 18 Temmuz 2016; 18:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagner

Desktopta sağ tuş -> Graphics Properties -> Power -> Yukardan 'On Battery' -> Display Power Saving Technology özelliğini kapatırsanız çözülecektir büyük ihtimalle. En azından intel igpulu laptopumda bu sorunu ben böyle çözdüm.

Evet aynen bu sekildeymis, yazdiktan 1 gun sonra ayarlari karistirirken fark ettim, sorun duzeldi.

Buraya yazmayi unutmusum, tesekkur ederim size de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.