Şimdi Ara

Asus VGA ENGTX560 DCU II OC 1 GB 256Bit DDR5 tv bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar almış olduğum Asus VGA ENGTX560 DCU II OC 1 GB 256Bit DDR5 ekran kartı ile lg full hd tvye bağlatı sağlıyamıyorum. içinden çıkan kendi hdmi çeviri ile denedim bağlantıyı sağlayamadım. ekran kartının kendi hdmi çıkışı küçük hdmi ve çıkışı büyük hdmi takıyorum ama tv yi algılamıyor.

Ekran kartının girişi arkasındaki gibidir.

Aşağıdaki resimdeki dönüştürücü ile sorunsuz şekilde hem ses hem görüntü alabilirmiyim.

Ne yapmam lazım yardımlarınızı rica ederim.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonCreaL -- 15 Ocak 2012; 23:39:18 >

• Tam emin değilim fakat ekran kartıyla küçük bir kablo geliyordu sanırım anakart ile ekran kartının ses bağlantısını yapan yaptıkdan sonra HDMI Kablosundan hem ses hem görüntüyü aynı anda alabiliyordunuz böyle hatırlıyorum ben yanlış ise affola
  • Ben şu an mini hdmi+hdmi kablodan direkt monitöre bağlıyım ve herhangi bir sorun yok.Eğer monitör bağlıyken hdmi bağlantısı yaptıysanız nvidia control panelden çoklu ekran bölümüne girip tanımlamanız gerekmekte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Ben şu an mini hdmi+hdmi kablodan direkt monitöre bağlıyım ve herhangi bir sorun yok.Eğer monitör bağlıyken hdmi bağlantısı yaptıysanız nvidia control panelden çoklu ekran bölümüne girip tanımlamanız gerekmekte...

monitör bağlıyken diğer ekranları algıla diyorum ama bulunamadı diyor. anlamadım nerde yanlış yapıyorum.

teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.