Şimdi Ara

ASUS Wireless Güvenlik Ayarlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, ben bu ASUS'ta nasil sifre koyarim baskalari benim wireless ile baglanmasin diye, bir WPE bir de WPA gibi birseyler var galiba, nasil yapiliyor bilen var miydi ?

• asus ta şifreleme koyulmuyo.. kaç gün uğraştım.. olmuyo !!
  • asusa şifrelerme konuluyor
    ikişerli gruplar yapacaksın
    mesale şifre 1234567890 diyelim
    bunu asusda 12 34 56 78 90 gibisinden koyacaksın
  • da nasil yapiliyor, bir guide gibi bir sey var miydi ?
  • hello ??
  • yaa bende asus wireless modem vardı dhcp si bozuk çıkınca zyxel 660hw aldım tam nasıl yapıldığını hatırlamıyorum
    kutunun içinden dandik bir kullanma kılavuzu cıktı wep in şifreleme tkniği olduğunu söyleyen ve başka bişey yazmayan bir kağıt parcası
  • for god sake someone answer this !
  • ben Asus WL500g Deluxe kullanıyorum...
    eger menüler sizin kullandıgınız aletle aynıysa su yolları takip edebilrsiniz en azından ben şu yolları izledim

Kullandıgınız aletin ayarlarına girebilmek için ağ geçidinde yazan numarayı 192.168.*.* gibisinden bir numra olur genelde onu explorer a yazın. karşınıza isim ve şifre isteyen bişi çıkacak ona da size verilen kılavuzda belirtilen isim ve şifreyi girin . yanlız bu giriş içindir ve sonradan şahsa gore değiştirilmesi gerekir yani agınızın ayarlarını başkası değiştirebilir eğer değiştirmezseniz bu bağlanma şifresini. Değiştirmek için sayfadayken System Setup diyin ve altından change password u seçip yeni bir şifre edinin.
    Girdikten sonra wireless bölümünde interface diye bir yer olacak. orada bir wep var bide wpa ben Wep Encryption ı seçtim WEP-64bits..sonra alt tarafta passphrase yazar orayada işte wireless baglantı için istediginiz şifreyi yazacaksınız. Eğer birden fazla makine kullanıyorsanız benim gibi alttaki WEP key1 WEP key2 gibisinden veriler var onlarıda not edin bi tarafa çünkü bazı makinelerde ağı taratıp bulduktan sonra baglan deyince karşınıza gelecek olsan şifre penceresinde passphrase in yerine sizden direk WEP key1 isteyebilir. Şifreleri girdikten sonrada finish diyin. ayarları kaydeddikten sonra kendiliginden router ı açıp kapatacaktır. sonra zaten nettesiniz.
    Umarım yararı olur
    Herkeze kolay gelsin...

• dostum wireless tabını ac modem ayarlarından securty den wpa yı seç daha sonra psk string aktif et ve buray şifreni yaz bukadar
    pc dende ag baglantılarından wıreless tabı seç ssid bulup seç özelliklerden wpa str ve şifreni yaz bu kadar
  • ben bi mac filter koyuyorum yetiyor enazından şifrelemeden kaynaklı transfer hızı düşüşü yok
  • mac filter nasıl konuyor
  • arkadaşlar asusun sitesine girip kullandığınız cihazların firmwarenin güncel sürümleri var mı yok mu bi yoklayın.. benim de başıma gelmişti.. asus usb wireless ethernette wpa yoktu.. firmware güncelledim güzel oldu.. ama kesinlikle mac filtreleme tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.