Şimdi Ara

ASUS WL-600g Wireless Moem + Print Server + FTP Server + Bit torrent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı 155USD + KDV idi. 89USD + KDV'ye indi. Hem modem, hem switch, hem kablosuz, hem yazıcı sunucu, hem ftp sunucu, bit torrent desteği de var.

Asus WL-600g ile Kablosuz Ağ Çözümü Tek Kutuda
    Yüksek performanslı kablosuz ağ ürünleri üretimi konusunda lider firmalardan biri olan Asus’un WL-600g ürünü Türkiye pazarındaki yerini aldı.

ADSL modem, kablosuz yönlendirici, 4 port anahtar ve ftp/yazıcı sunucu gibi özellikleri tek kutuda birleştiren WL-600g, özellikle ev ve küçük işletmelerin ekonomik olarak kablosuz ağa terfilerine olanak sağlıyor.

WL-600g ile ayrı bir modem, ayrı bir yazıcı ya da ftp sunucusu kullanımına gerek kalmaz. Aynı kablosuz ağ içerisindeki kullanıcılar tek bir IP adresini paylaşarak, IP telefon uygulamaları, e-posta ve online oyunlar gibi birçok uygulamayı aynı anda kullanabilir. ‘Hızlı Kurulum’ özelliği ile internet servis sağlayıcısı ADSL ayarları otomatik olarak algılanarak birkaç saniye içerisinde internet bağlantısı gerçekleştirilir. Gelişmiş ayarları bile, görsel arayüz sayesinde kullanıcılara kolaylık sağlar.

Yazıcı ya da harici USB sabit disklerinizi cihaz arkasında ki USB 2.0 portlarına bağlayarak, ağınıza kolayca paylaştırabilirsiniz. Bu cihazların paylaşımı için herhangi bir PC’yi 24 saat açık tutmanıza gerek kalmaz. WL-600g’ye bağlayacağınız USB disk ile cihaz ftp sunucu özelliği kazanabileceği gibi, Windows işletim sistemi kullanan ağlarda, sabit disk içeriğine ağ komşularından da ulaşılabilir. Sabit disk içeriğine dünyanın her yerinden ulaşmak mümkün! Yetkisiz erişimin engellenmesi için cihaz sadece tanımlı kullanıcıların sabit disk bilgilerine erişebilmesi için yapılandırılabilir. Kullanıcılara disk üzerinde ki bilgilere erişimde sadece okuma, sadece yazma, okuma/yazma ve özel erişim hakları yapılandırılabilir.

Asus’un gelişmiş kablosuz ağ ürünü, “Kablosuz Ağ Dağıtım Sistemi” özelliği sayesinde çok sayıda WDS özelliğine sahip erişim noktalarına bağlanarak ağınızı genişletmenize olanak sağlar. Band genişliği yönetimi özelliği ile istediğiniz internet uygulamalarına öncelik verebilirsiniz. IP telefon uygulamasına öncelik verdiğinizde, diğer ağ kullanıcıları internetten yüksek hızda ve yüksek kapasiteli dosya indiriyor olsalar bile, WL-600g IP telefon uygulamanıza öncelik verecek ve diğer kullanıcıların hızını otomatik olarak azaltacaktır.

Internet üzerinden oyun oynarken, hız sorunu yaşamamak için diğer internet uygulamalarını kapatıyor musunuz? Dilerseniz WL-600g yapılandırmasında, “Gaming Blaster” seçeneğini aktif hale getirip, online oyunlarınız için öncelik verebilir, bu şekilde diğer uygulamalarınız açık dahi olsa, oyununuz için gerekli olan band genişliği WL-600g tarafından size ayrılacaktır.

• Bence süper özellikleri var, çoğu modemde olmayan özellikler üstelik
  • Dünyada tek deniyor. Hakkaten oyle. Bit torrent desteği ile USB portuna baglayacagınız diske bilgisayarınız kapalı olsa dahi veri indirebiliyor. Print server özelliği ile yazıcınız sürekli online kalabilir. FTP server desteği ile dünyanın her yerinden evdeki ya da ofisinizdeki sabit diske erişim olanağı. Bant genişliği yönetimi ve güçlü anteni ciddi artılar.
  • Bu ürünü daha önce incelemiştim. Ancak fiyatı yüksek gelmişti. Ancak geçenlerde gördüm ki fiyatı 89$+KDV'ye gerilemiş, böyle bir cihaz için çok makul bir fiyat. Hemen aldım bir tane ve özellikleri gerçekten çok gelişmiş. Bu fiyata bu kadar özelliği bir arada bulmak mümküne değil. Teşekkürler ASUS...
  • Bugun keşfettim. Asus WL-600g'de DYNDNS client desteği de var. DYNDNS hesabı ile dinamik ip'nizi bile statik ip olarak kullanabiliyorsunuz. Eski Airties modemimin 2 katı menzili var.
  • Merhaba Arkadaşlar;

Bu modemi gerçekten çok beğendim tüm fonksiyonları sanki benim için tasarlanmış...

• Bittorrent - SINIRSIZ DOWNLOAD (7/24)
    • FTP - Her yerden paylaşım ve ulaşım
    • Yazıcı için paylaşım
    • Kablosuz....

Almayı düşünüyorum ama sizlere durumu şöyle izah edeyim... Ben şu vakit bir kablonet kullanıcısıyım. Bir kaç ay sonra ise memlekete taşınacağım için ADSL abonesi olacağım...(Malesef koblonet yok olsa çok iyi olurdu işte...)

Daha önceden kullandığım bir modem var elimde AirTies RT-110 bu modemden çok memnunum.(Satmadım işime yarar diye beklettim.) Bunun Wi-Fi özelliği olmadığı için yanına bir de Access Point olarak AIRTIES AP-301
    almayı düşünüyordum ki bu modemi gördüm... Şimdi az önce yazdığım kombinasyon Elimdeki modem + access point (85ytl) bana fazla bir paraya patlamayacak...

İşin garibi ASUS un modemini çok beğendim, bu önceki kombinasyonu boş verip yerine bir Asus modem alsam eski modemi de satsam nasıl olur?

Valla kararsız kaldım, kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum. Modem 7/24 açık olunca bir aksilik çıkartıyor mu? Voltajdan dolayı düşmelere sebep oluyor mu? İnanın bu saatlere kadar araştırdım daha da araştırırım elbet...

Yardımlarınızı bekliyor olacağım saygılar...

• Asus WL-600g'nin USB arayüzünü görmek isteyenler aşağıdaki resimleri incelesinler. Print server ve FTP server fonksiyonları çok kolay. Ayrıca bantgenişliği ekranınıda ekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resimler çıkmamış.
  • Kapsama alanı o kadar geniş ki, üst komşum bile yararlanabiliyor. Böylece ADSL faturasını paylaştık. Yaşasın WL-600G... Bu cihaz kesinlikle benzersiz. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye olunur...
  • Resimler çıkacak mı bakalım.

• USB özelliği

• Selamlar,

Bu modemde torrent desteği olduğu yazıyor burada ve değişik yerlerde ama içerisindeki yardım ve kurulum dökümanlarında bu konu ile ilgili bir açıklama yada bilgi verilmemiş, yada ben anlayamadım.
    Bununla ilgili bilgi verebilecek olan kimse var mı acaba ?

Saygılar.
  • tek bir şey derim ben size asus adsl ürünleri alınmaz .... diğer modemlerde yaşadaıgımız sıkıntıları yine yaşabilirsiniz..
  • arkadaşlar bittorrent client var cihaz firmware'inde. cihazda 2 usb port. birine printer digerine usb printer takılabiliyor. yani bilgisayarınız kapalı bile olsa, modem kendine baglı usb diske veri indirebiliyor. başka böyle bir modem yok. kullanıyorum çok memnunum. başka marka/modelleri tartışmak bile manasız.
  • asus birçok urunde iyidir ama iş modeme gelince biraz şüpheli yaklaşılmalı. umarım iyi ve sorunsuz bir modemdir. hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Ben tam bir ASUS fanatiğiyim diyebilirim. Araba denince BMW , bilgisayar denilince ASUS derim. WL-600G'yi kuzenime aldırdım homeoffice olarak çalışıyor. Bu üründen son derece memnun. Alırken tereddüt edilmesi normal, önceki sıkıntılardan dolayı ancak artık son derece sağlam ve kullanışlı ürünler üretiyor ve çok da fazla modeli yok dikkat ettiyseniz. Bence ASUS birşey üretiyorsa mutlaka iyi yapıyordur...
  • bu ürünü kullanan arkadaslara birkac soru sormak istiyorum.Wireless baglantı hızı kac mbit? , kopmalar yasanıyorumu? , wireless çeklim gücü nasıl? , voltaj dalgalanmalarından etkileniyormu? teşekkürler....
  • merhaba,

bu ürün hakkında araştırma yapıyorum fakat torrent desteği olduğunu hiç bir yerde göremedim, sizden ricam bu ekranın görüntülerini ekleyebilirmisiniz,

söz ettiğim torrent desteği, wl-500g modelinde olan download master isimli program ile yapılan, yani bilgisayar kapalıyken modemin usb'den bağlanan
    hard diske çekebilme özelliği..

teşekkürler.

not: Yukarıda bittorrent desteği var diyen arkadaşların hepsine mesaj atarak bu özellik hakkında ekran görüntüsü ve bilgi vermelerini istedim, fakat herhangi bir cevap alamadım, modemi alacak arkadaşlar bu özelliğe önem veriyorlarsa emin olmadan almamalarını tavsiye ediyorum.

24 Mayıs 2007:

Ürünle ilgili Boğaziçi Bilgisayar Teknik Servisine gönderdiğim mesaja karşılık gelen cevap: Cihaz bilgisayar kapalıyken herhangi bir dosya çekemiyor,
    yukarıda bunu yaptığını söyleyen arkadaşları ispata davet ediyorum.

Ayrıca bu sorularımdan sonra HepsiBurada.Com 'da ürün sayfasından Bittorrent özelliğini kaldırmıştır.

--mesaj--

Merhaba Erkan bey bilgisayar kapalı ıken boyle bır ozellık mevcut degıldır.Kolay gelsin.

Serkan Üremiş
    Teknik servis
    Bogazici Bilgisayar A.Ş
    Tel:0212 3311000-1419
    Fax:0212 3322890
    Destek Merkezi:0212 4440257
    Cendere yolu no:26
    Ayazaga-istanbul

28 Mayıs 2007:

Modemi aldım, denedim, gerekli yazılım yükseltmelerini yaptım, Modemde söylenen özellikler yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadagi -- 28 Mayıs 2007; 15:00:23 >

• arkadaş söylenen özellikler yok demiş, o zaman tüm bu önceki mailler fake mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: chain1903

Ben tam bir ASUS fanatiğiyim diyebilirim. Araba denince BMW , bilgisayar denilince ASUS derim. WL-600G'yi kuzenime aldırdım homeoffice olarak çalışıyor. Bu üründen son derece memnun. Alırken tereddüt edilmesi normal, önceki sıkıntılardan dolayı ancak artık son derece sağlam ve kullanışlı ürünler üretiyor ve çok da fazla modeli yok dikkat ettiyseniz. Bence ASUS birşey üretiyorsa mutlaka iyi yapıyordur...

Aynı kafadanız desene tabii bende birde Audi var
    O değil hakkaten süper modem ben baya bi resmini koydum inceleme yazdım hatta ilk yazan benim ama kimse ilgilenmedi o sıra nedense.
    Neyse şimdi hakettiği yeri buluyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.