Şimdi Ara

ASUS X405UQ // 2.199 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
7.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazaya gittiğimde stok hatası kalmadı dediler..
  • Makinayı şu an kullanıyorum.
    Oyunlarda çözünürlük bariz belli ediyor.
    Bir arkadaş sormuştu onun için PugB indirdim Asus GL553vd ile oynuyordum onunla kıyaslarsak (kıyaslamamak lazım) hiç beğenmedim.
    cs go indiriyorum şu an onunla ilgilide görüşlerimi yazarım.
    Oyunlarda çözünürlük tırt gibi ama videoda felan sıkıntı yok bu fiyata bu kurla çok bile memnunum.

@Miyovsdinie Rica ederim, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 27 Ekim 2017; 14:32:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

940MX yüzünden Full HD koymamıştır asus arkadaşlar malum çok güçlü bir ekran kartı değil Full HD low olsa dahi bazı oyunlarda çakılma ihtimali yüksek o kartın.

HD ekran olunca haliyle daha rahat idare edebiliyor kart. Tek merak ettiğim nokta GDDR5 Bellek mi var bu kartta yoksa GDDR3 mü ? Alan arkadaşlar GPU-Z yükleyip bir görsel atarsa buraya hep beraber bilgilenmiş oluruz.

Keşke GDDR5 olanı olsa vallah o zaman bu makine gerçekten tam bir f/p olucaktır.

ASUS X405UQ // 2.199 TL

• _OkNisT_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ödev falan yapacak. Oyunla işi yok zaten. Bu fiyata 8gb ram olsa ekran kartı olmuyor, ekran kartı olsa ram 4gb oluyor. Videoda filmde çok belli etmiyorsa sıkıntı yok hocam. Size de hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bilgisayardan oyun performansı beklemek yanlış olur zaten ram, işlemci ve ekran kartı olarak bir çok oyun için yeterli olabilir ama 14 inç hd ekran ile pek zevk vereceğini sanmıyorum online ve strateji oyunu oynayanlar için fazlasıyla iyi bir bilgisayar sanki
  • Bu çöp yerine ikinci el bölümünde aynı fiyata gtx960 satılıyor.

Alın 2 hafta sonra takılıyor oyun oynanmıyor diye konu açarsınız.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Oyun bilgisayarı değil zaten, ultrabook'ların olayı hafif ve taşınabilir olmasıdır.

Fiyat mükemmel. Daha erken de görsem almazdım ama, o ekran benim için deal breaker
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Bu çöp yerine ikinci el bölümünde aynı fiyata gtx960 satılıyor.

oyun bilgisayarlarıyla kıyaslayarak mı çöp diyorsun yoksa başka bir sebebi mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Bu çöp yerine ikinci el bölümünde aynı fiyata gtx960 satılıyor.

U işlemciyle oyun oynama gibi bir amacım yok zaten arkadaşın biri sormuş onun için deneme amaçlı yükledim.
    Daha mantıklı önerin yoksa (sıfır makina) boş mesaj atarak konu kirletme.

@Miyovsdinie Bende kayınpedere aldım zaten fazlasıyla işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

940MX yüzünden Full HD koymamıştır asus arkadaşlar malum çok güçlü bir ekran kartı değil Full HD low olsa dahi bazı oyunlarda çakılma ihtimali yüksek o kartın.

HD ekran olunca haliyle daha rahat idare edebiliyor kart. Tek merak ettiğim nokta GDDR5 Bellek mi var bu kartta yoksa GDDR3 mü ? Alan arkadaşlar GPU-Z yükleyip bir görsel atarsa buraya hep beraber bilgilenmiş oluruz.

Keşke GDDR5 olanı olsa vallah o zaman bu makine gerçekten tam bir f/p olucaktır.

ASUS X405UQ // 2.199 TL

GDDR5 ise fiyat çok iyi hocam gerçekten tam bir f/p kaçıran üzülür ne diyelim.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Oyun bilgisayarı değil zaten, ultrabook'ların olayı hafif ve taşınabilir olmasıdır.

Fiyat mükemmel. Daha erken de görsem almazdım ama, o ekran benim için deal breaker

Amaç oyun değilse bile en azından ekran çözünürlüğü düşünülebilirdi.

Şimdi tekrar baktım

256 ssd olması ve win10 la gelmesi gayet iyi.

Fikrimi değiştiriyorum oyun oynanmayacaksa iyi seçim.
  • 2017 laptop sıcak fırsatı buydu kesinlikle

Bu laptop vatan 34. Yıl indirimi bitince fiyatı 3200 olacak ve bir daha bu kurlarla 2.xx rakamları görmeyecek

• 1366 çözünürlük ne abicim bi bıkmadılar şu saçmalığı koyup durmaktan notebooklara en kötü 1600 900 standart olması lazım artık
  • Kargo pazartesiye kaldı, ama iade edicem, isteyen olursa kutusunu açmadan satabilirim pazartesi günü..

• Oyun oynamak için almayı düşünen varsa boşa para vermesin

• alanlara hayırlı olsun fırsatı kaçıranlara da geçmiş olsun normal fiyatına çektiler sanırım bilgisayarı daha 3000 altına düşmez gibi

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x405uq-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-256ssd-2gb-14-w10-notebook.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelNaja

alanlara hayırlı olsun fırsatı kaçıranlara da geçmiş olsun normal fiyatına çektiler sanırım bilgisayarı daha 3000 altına düşmez gibi

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x405uq-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-256ssd-2gb-14-w10-notebook.html

güldürdünüz

• normalden kastım asıl fiyatıydı yanlış olmasın :)
  • bosuna yazmadik yilin bilgisayar firsati diye..
    cozunurluk filan fasa fiso.Birseyi alirkan fiyat / performansa gore degerlendirmek lazim..
    bu laptop 3000 tl altinda su an ki kurlara gore kesinlikle alinasi urundur..
  • Stoklar bitmiştir, ancak tehşir ürünlerini alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.