Şimdi Ara

ASUS X405UQ // 2.199 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
7.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Dün aldım ben de.
  • Ben de alacaktım ama internet stoğu bitince kötü oldu. Stoktaki mağazalar doğruysa ve sitedeki fiyata satıyorlarsa artık onlara yöneleceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersno

Ben de alacaktım ama internet stoğu bitince kötü oldu. Stoktaki mağazalar doğruysa ve sitedeki fiyata satıyorlarsa artık onlara yöneleceğiz.

İstanbul için stok gözüken harbiye mağazasını aradım. Şu anda hiçbir şubede kapalı kutu kalmadığını, mağazada kalanların teşhir olduğunu söyledi. Ödemeyi bugün yaparsam cumartesi gününe depodan getirebilirlermiş.
  • bu arada photoshop ve freehandde yukledim en ufak takilma yok.full kullanimda en parlak isikta 4 saat civari gitti..
  • Ürün işyerime geldi arkadaşlar pek kurcalayamadım mesai bitiş saatime yakın geldiği için.
    kapalı kutu güvenlik etiketli yılan gibi makina
    yarın biraz kurcalar görüşlerimi yazarım, alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Orijinalden alıntı: ersno

Ben de alacaktım ama internet stoğu bitince kötü oldu. Stoktaki mağazalar doğruysa ve sitedeki fiyata satıyorlarsa artık onlara yöneleceğiz.

İstanbul için stok gözüken harbiye mağazasını aradım. Şu anda hiçbir şubede kapalı kutu kalmadığını, mağazada kalanların teşhir olduğunu söyledi. Ödemeyi bugün yaparsam cumartesi gününe depodan getirebilirlermiş.

Bu da demek oluyorki h.sobu bu cihazın söylendiği gibi 1.999 liraya satılma ihtimali var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende mağazadan aldım. yalnız ekran çözünürlüğü çok kötü. telefonda daha net görüntü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEsPeRaDo's

bende mağazadan aldım. yalnız ekran çözünürlüğü çok kötü. telefonda daha net görüntü var.

Kesinlikle

Zaten magazada incelediğimde direkt ekran kalitesizliği dikkatimi çekmişti.

Asus ne düşünüyordu bu donanıma bu ekranı koyarken...

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

quote:

Orijinalden alıntı: dEsPeRaDo's

bende mağazadan aldım. yalnız ekran çözünürlüğü çok kötü. telefonda daha net görüntü var.

Kesinlikle

Zaten magazada incelediğimde direkt ekran kalitesizliği dikkatimi çekmişti.

Asus ne düşünüyordu bu donanıma bu ekranı koyarken...

mağazadan alıp kutusunu açtığımız için iade edemiyorum. hakkım olsa geri verirdim. onun haricinde stabil makine
  • Hersey tam istedigim gibi fakat ekran icin almiyorum Fhd olmasi lazim artik ekranlarin

• Ben çok anlamıyorum da full hd ekranı olup 2000-2500 arasında hiç mi laptop yok artık ?

• Ekran o kadar kötüyse yarın kargo gelince iade mi etsem bilemedim, ne kadar kötü olabilir ki? Ekranı açıp baksam iade şansım oluyor mu, siparişi internetten verdim uşak şubeden gönderiyorlar sanırım.

• 940MX yüzünden Full HD koymamıştır asus arkadaşlar malum çok güçlü bir ekran kartı değil Full HD low olsa dahi bazı oyunlarda çakılma ihtimali yüksek o kartın.

HD ekran olunca haliyle daha rahat idare edebiliyor kart. Tek merak ettiğim nokta GDDR5 Bellek mi var bu kartta yoksa GDDR3 mü ? Alan arkadaşlar GPU-Z yükleyip bir görsel atarsa buraya hep beraber bilgilenmiş oluruz.

Keşke GDDR5 olanı olsa vallah o zaman bu makine gerçekten tam bir f/p olucaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu laptop birkac gun sonra tekrar 3200 liraya cikacak asil oldugu fiyata..
    ekran cozunurlugu full hd olsa zaten 4000 altina alamazsiniz .
    Alacak olanlar cok da irdelemesin
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Dün tel ile stok sormuştum . öyle dediler. Bügün yine aynı görünüyor hocam
  • Ürün hakkında söyleyeceklerim:
    Standart laptop boyutundan 2 inç kadar küçük. vga girişi,dvd writer, hdd yok. Görünümü güzel.portatif.hafif.sessiz.hızlı açılış.
  • birde dikkatimi ceken su husus var.
    bende masaustunde i5 7500-256 samsung evo 850 -16 gb ddr4 filan var.ve win7 acilisi yaklasik 20 saniye iken bu laptop 5-6 saniyede aciliyor.Benim masaustundemi bi sorun var yoksa bu laptop optimizasyonlu mu geliyor?
  • Alıp almamak arasında çok kaldım Sırf 14 inc olması içime sinmedi, klavyenin sağında nümerik tuşlarda yok o yüzden vazgeçtim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bilgisayarın performansı hakkında bilgilendirirseniz almayı düşünen arkadaşlar için çok iyi olur :)

• dolarin 3.83ü gördüğü şu günlerde çok iyi fiyat...

• yarın mağazadan almayı planlıyorum özellikle işlemci, ram ve ekran kartı konusunda bu fiyat baya ilgimi çekti yalnız sadece 256 gb ssd olması biraz kafamı karıştırdı sanırım hdd yuvası da yok bilgisayarı genellikle günlük kullanım (internette dolaşma, film izleme, office programları vs) ve djlik yaptığımdan dolayı müzik işlerim için kullanıyorum oyuna vakit ayırabilen birisi değilim fm oynayarak vakit geçiririm diye düşünüyorum bunlar için 256 gb ssd yeterli olur umarım

edit: arkadaşlar bir yakınım az önce istanbul topkapı şubesinden kutulu olarak aldı sanırım çoğu şubede sadece teşhir ürünü olarak kalmış ben adanadaki şubelere sorduğumda sadece teşhir ürün bulunduğunu söylediler almak isteyenler elini çabuk tutsun derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 27 Ekim 2017; 12:50:7 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.