Şimdi Ara

ASUS X405UQ // 2.199 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
7.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hafta sonuna 1999 lira olacagini bekleyen uye sizdiniz degil mi :)

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=129581547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 27 Ekim 2017; 19:32:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Gaming kasa çift fanlı üst seviye kasa

1080p IPS Ekran

i5-7300hq

8 gb 2400 mhz ram

4 Gb Gtx 1050

128 Gb NVM M2 Ssd + 1 Tb 7200 Rpm Hdd

Surround ses sistemi

Işıklı klavye

Yukarıdaki pc marka vermicem saçma sapan tartışmalar çıkmaması için ama tam 2880 tl ye malettim

Piyasa çok kötü hale geldi eskiden giriş - orta - yüksek seviye cihazlar vardı zamanla orta seviye kalktı şimdi bana göre giriş seviye de kalktı sadece yüksek seviyede pc var

Konudaki Laptop hafifliği tasarımı ve yeterli performansıyla eğer ekranı da full HD olsaydı o parayı hakederdi ama piyasanın bu kadar rezalet hale gelmesi bu cihazı bu fiyata mantıklı kılmıyor arkadaşlar çok acil ihtiyacı olanlar değerlendirebilir eğer ekranı full HD olsaydı ben bile düşünebilirdim pek oyun oynamadığım için ama arada az bir fark varken gaming makinalar artık malesef tek seçenek

Markası hp dir zannımca ve hp geri ödeme ile bu fiyata gelir ancak :)

Ben de ne zamandır düzgün birşey almak istiyorum fakat iyi birşey alamayacaksam 2000 küsür de dandik pc lere vermem diye düşünüyorum. 1050 ler 3500 lerde. Diğer mi? Değmez. Sanırım şimdilik işimi görmesi için 800-1200 lira arası bi cihaz alacağım.

Yılbaşında hp geri ödeme ile şunu https://www.teknosa.com/urunler/125033349/hp-pavilion-15-au110nt-y7y28ea-i5-7200u-25ghz-8gb-1tb-8gb-ssd-156-2gb-w10-silver-notebook

1952 tl ye mal etmiştim çok iyi fiyata gelmişti. 6 ay kullanıp 2250 ye sattım :) yenisini alırım diye ama fiyatlar uçtu gitti :)

Yuh yılbaşı günü teknosadan 1952 ye mal ettiğim pc şuan vatanda 3863. Stokta yok lakin 3000 aşağı fiyata çekmezler olsa idi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-au110nt-core-i5-6200u-2-3ghz-8gb-1tb-8gb-ssd-15-6-2gb-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malitoprak91 -- 27 Ekim 2017; 21:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben aldım efsane makine bu fiyata.Yilin indirimi diyebilirim

• ya her defasında Q harfini görüp konuya giriyorum (işlemci zannederek) :)
  • Ben aldıysa en iyisi budur kafasında değilim, fakat asus benim için daha ön planda kalıyor daha önce kullandığım için ve bu bilgisayarı takip ediyordum,
    bu fiyata aldığım için de mutluyum.
    Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    bu arada cihazı cs go'da denedim gayet stabil görüntüde iyi yüksek-çok yüksek ayarlarda 70-90 fps oynanıyor, ayarı biraz düşürdüğümüzde 140 fpsleri gördük.
    PubG de görüntünün kötü olması oyunun saçma sapan bir durumda olmasından kaynaklı sanırım, bir türlü stabil hale getiremediler. kaldık ki gtx 1050 dede düşük ayarlarda oynuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: yamyum

http://www.hepsiburada.com/lenovo-v510-intel-core-i5-7200u-4gb-1tb-128gb-ssd-radeon-530-freedos-15-6-fhdtasinabilir-bilgisayar-80wq024mtx-pm-HB000007ETNV

şu ürün daha iyi değil mi?

Ram 4 gb ve windows lisansı yok onu her defasında kurmak ayrı eziyet.
    Ekran full hd miş gayet iyi fakat oyun oynayacaklar için yine oyunda o kartla o çözünürlükte çakılmalar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 28 Ekim 2017; 1:34:20 >

• Alan arkadaşlar biliyorlarsa eğer bu bilgisyara hdd taktırabilirmiyiz ilerde sizce bilgilendirebilirmisiniz?

• Alıp satmak isteyen varsa Belo3 nickli arkadaşımıza ulaşabilirsiniz.
    3 adet arıyormuş, cezalı olduğu için konuya cevap yazamamış.
  • haber veren arkadaştan allah razı olsun. 1 tane aldım eşime. makina gerçekten güzel. office ve günlük kullanım için fazlasıyla yeterli. oyun bu tarz bilgisayarlardan zaten beklememek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

Alıp satmak isteyen varsa Belo3 nickli arkadaşımıza ulaşabilirsiniz.
    3 adet arıyormuş, cezalı olduğu için konuya cevap yazamamış.

varmı aldığı fiyata verecek olan. 3 adet alıcam.
  • Baktım çakallar dolmuş hep. Aldığı fiyata veren yok. Bende gece indiriminde TP410UR aldım. Cihazlar geldi. 10 numara maşAllah.

Sıkılmadan bana yardım eden konunun sahibi oknist arkadaşa çok teşekkür ederim.

ASUS X405UQ // 2.199 TL

ASUS X405UQ // 2.199 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

Baktım çakallar dolmuş hep. Aldığı fiyata veren yok. Bende gece indiriminde TP410UR aldım. Cihazlar geldi. 10 numara maşAllah.

Sıkılmadan bana yardım eden konunun sahibi oknist arkadaşa çok teşekkür ederim.

ASUS X405UQ // 2.199 TL

ASUS X405UQ // 2.199 TL

Hayırlı olsun
    Rica ederim elimizden geldiği kadar her zaman yardım ederiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.