Şimdi Ara

ASUS X405UQ // 2.199 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
7.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bozulma derken kararmadaysa kastiniz eve tn panel oldugu icin tum tn lerde ki gibi goruntu aciniz degistiginde ekran daki goruntude kararma oluyor.
    Ancak tam karsidan baktiginizda en ufak sorun yok.
  • Bu arada windows u etkinlestir dedigimde 0xC004B100 hatasi aliyorum ne yapmam lazim ?
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Dayanıklılığı nasıl hocam. Kapağı insana pek güven vermiyor. Çabuk kırılır gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin584 E kullanıcısına yanıt
    yoo esneme yok gibi birsey.Hem boyutuda ufak oldugundan gayet iyi duruyor.Tabi bir metal kasa gibi degil ama millet onlarca yil boyle plastik kasali laptoplar kullandi
  • Hdd yok galiba. Sadece ssd var. Bu kötü olmuş. Numeric bölüm de yer almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin584 -- 25 Ekim 2017; 20:26:11 >
  • Demin dolar 3.80 oldu nerdeyse.. Bu fiyat çok yakında hayal olacak sanırım..

Alacaklar elini çabuk tutsun

• Ben karar verene kadar fiyat yükselecek sanırım..

• Sipariş verdim ama motor kurye çıkmadı, muhtemelen yarın kargo öbürgun de teslim olacak

• 720p olması biraz can sıkıyo gibi onun dışında iyi bir paket olmuş.
  • Siparisiniz icin bankanizdan alacaginiz referans/provizyon kodunu lutfen bildiriniz.Tel:08502225656,SMS/Whatsapp:05378511812,eMail:guvenli@vatanbilgisayar.com B002

3D ödedik ama, buna dikkat edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet stogu bitmis..
  • CS:GO'da kaç fps verir acaba?
  • İstanbul da topkapıda kalmış 3 tane sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

urunu ben saat 12 de aldim garanti sanal kart ile..14 liraya da bugun teslimati sectim faturam bile kesildi yolda diyor..
    3d secmediyseniz vatandan sizi arayip onay alacaklar..

Ürünüm kargoya verildi. 3D ile ödeme yaptım fakat ödeme onayı gün sonu alındığında veriliyormuş.
    yarın gelir büyük ihtimal.

@demirdemirel rica ederim dostum, güzel günlerinde kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 26 Ekim 2017; 1:10:17 >
  • Çözünürlüğe kadar gayet güzel gidiyordu özellikler. Zaten eksik birşey çıkmasa şaşardım.
  • Stok bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • 2199 tl 'ye başka bir model ve fiyat var mıki iyi mi kötü mü şu mu bu mu diye soruyorsunuz hepiniz biliyorsunuz bundan daha iyisi şu anlık yok.. Kafanıza yatıyorsa alın Asus teknolojisi zaten aç çok hepimiz biliyoruz ve başarılı bir firmadır kendileri bende yıllar önce parasızlıktan ya da imkanlarım dar olduğundan 2 gb ram 'li intel pentium t4200 2.0 ghz 2.5 kg. Asus 14" makineyi 9 yıl önce 917 tl 'ye 12 taksit ile Hepsiburada 'dan almıştım ve hala o makineden yazıyorum ve " a d blo ck " denilen o güzel program olmasa 4 gb ram yapmak zorunda kalacaktım ve gerek kalmadı bu programı kurdum chrome kullanıyorum ve 10 tane sayfayı rahat idare edebiliyorum az kasıyor ama siteler önümde açık şuan win 7 kullanıyorum ısınma yapmıyor zaten bugüne kadar sağ çıkması ısınmıyor olması ve performansını kaybetmemesinden dolayı oldu.. Büyük ihtimal yine makine alırsam metal kasa 14" gibi istiyorum ve full hd ya da 2 k ekran olan bir makine alırım ya da para yine olmazsa ise şuan bu makineyi alırdım ben bile almamak için zor tutuyorum kendimi acayip reklam yaptım gibi oldu ama benim de düşüncelerim böyle artı şunu da diyeyim böyle kampanyalar 1 2 ay da bir denk gelir firmaların taktiği budur.. 1 2 ay da birin dışında uyguladıkları taktiği hepiniz biliyorsunuz bindir bindir dur sonra indirdik diye reklam yap klasik vatan, teknosa reklamları hep böyle olur 1500 tl dir bir ürünün fiyatı 1700 1900 'e çıkarırlar fiyatını sonra 1600 tl 'ye düşürdük diye hafta sonu indirimi derler halbuki hala bindirimli fiyattan alırız genel de..

• quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Çözünürlüğe kadar gayet güzel gidiyordu özellikler. Zaten eksik birşey çıkmasa şaşardım.

Alternatifi var mıki güzel gidiyordu demişsiniz çözünürlük olsa 2700 'den aşağı satılan model var mı bilmiyorum fiyatı üstünde geziyor olacaktı maalesef en uygun bu gibi görünüyor..
  • Arkadaşlar ürün iyi mi kötü mü, pahalı mı ucuz mu çok fazla irdelemeyin

Bu ürünün yurt dışında i3 versiyonlu ve 128 gb ssd li modeli 480 pound. Şu an 5 lira 1 pound ve 2400 lira ediyor.

Artık alıyım mı almayayım mı düşünmek size kalmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin584

İstanbul da topkapıda kalmış 3 tane sadece

Bir sürü mağazada var gözüküyor hocam?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.